Kapela, ktora nie je typicka dedinska...

Zdravim, mate nejaky typ na svadobnu kapelu, ktorej drvivu vacsinu repertoaru netvotia len slagre a repete ? Zapadne slovensko top... Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.facebook.com/Apollo-Band-... skús ich kontaktovať , boli sme na niekoľkých svadbách kde hrali oni a stále bol preplnený parket takú dobrú zábavu spravili :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno nieco taketo? Ale su to kapely co nehraju pocas celej svadby, ale vacsinou okolo 3 hodin :-) https://www.facebook.com/thatslivetrio/ http://www.replayband.sk http://www.happyband.sk http://www.colorsofsound.sk
Odpovedať
@adellaydy no presne, to je problem, ze nehravaju az do rana... tieto kapelky som uz pozrela... ako mne nevadi, ked budu z Hornej Marikovej, ide o to aby nehrali cisto len ludovky, ale sami vedeli zaspievat aj ine veci, aj zahranicne... ;-)
Odpovedať
my budeme mat kollarband z BA, velmi dobre referencie mam ale aj na skupinu Disk
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v kapele Wooders, šlágrom sa vyhýbame ako čert krížu, hráme moderné skladby 20.teho storočia v akustickej štvorici. Pre viac informácíi pozrite náš web :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, poslal som IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@laura44 BANKROT Snina. Ak chcete , pozrite si náś "fejsbuk" : "hudobnaskupinaBANKROT" ;
Odpovedať
My budeme mať na svadbe kapelu Sway Band a za mňa sú jednoznačne top ! :) Počuli sme ich na plese a repertoar majú úplne super. Teda super pre tých, čo moc nemusia šlágrové hity a majú radi evergreeny a súčasnú tanečnú hudbu....Ale tiež sa mi páčia aj napríklad Happyband orchestra.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?