Kapela do kostola k obradu

Profilova fotka
Dobry den. Chcela som sa opýtať či nepoznáte dobrú kapelu ktorá by mi hrala v kostole namiesto klasického organistu. Svadba bude v šali, Nitriansky kraj 20.6.2015. Dakujem
Odpovedať
Ahoj Pegy, nam hralo na omsi zoskupenie troch hudobnikov, kde bola i spevacka Janais.. a bolo to krasne.. Pesnicky mali, ale ja som im pisala o takych, ktore mam osobne rada, a teda ich zaradili. velmi dobre sa s nimi komunikovalo..a pocas svadby som mala az zimomriavky pri pesnickach.. mimo omse robia aj hudbu na svadbu.. kontakt sa da najst aj na: https://www.facebook.com/tuzexparty. Krasnu svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, si moooc zlata. uz som ani nedufala, ze sa niekto ozve :-) hned sa idem na nich pozriet :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, viete mi niekto poradiť mladú kapelu, ktorá hra chvály do kostola má svadobný obrad? Budem veľmi vďačná Svadba bude v Žiline 😊
Odpovedať
Ahojte, vie mi niekto prosím poradiť spevácky zbor, prípadne jednu osobu s aparatúrou, ktori by zahrali v kostole neďaleko Ružomberka. Vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@liz_17 Dobrý deň, pokiaľ by Vám vyhovoval aj klavírny sprievod a budem mať Váš termín ešte voľný, veľmi rád prídem sprevádzať Váš veľký deň. V prípade záujmu ma pokojne kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
www.4strings.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?