Juno z circa kontakt

Dobry den zhanam kontakt na skupinu juno z circa... dakujem za vsetky odpovede.. designet
Odpovedať
Profilova fotka
keby sa dalo tak dam 1melon lajkov za tuto duchaplnu otazku z lenivosti alebo blbosti ... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes sa uz ludia sami nevedia ani vytoto.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak tak Dusan ...mas uplnu pravdu ....
Odpovedať
@dj_ntonyo .....chlapci to myslite vazne?kde v nasi otazce jste videli neco o -schanim kontakt na dj ntonio (jak duchaplne a svetove jmeno pro sedlaka z horni dolni)?! Nikde!!! takze pokud nejsi clenem tyhle skupiny nebo na ne nemas kontakt nech si svy kecy pro nekoho jinyho.Od toho to forum tady je aby se clovek zeptal - i kdyz jak vidim pro nekoho ne.Miluju chytroliny jako jste Vy co se hned pustej do zensky .Takze panove hledte si svyho !! Pro ostani - zkouseli jsme jejich facebook ,sehnali jsme i cislo nejake ale zadna odezva...Bydlime 2500 km od Slovenska takze to mame horsi se zarizovanim a schanenim vseho ...dekujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@designet11 ad1 dik za kompliment od teba tonema stavu tak ma neurazi ;-) ad2 ze hladas skupinu som, sme postrehli ad3 u vas mate limitovanu ediciu Google asi ked to nevies najst ... ad4 nebudem ti tu davat cislo nakolko to forum zakazuje a sukromnou spravou nebudem podporovat konkurenciu ad5 ked uz si taka taky tupi tak zavolaj na obecny urad do Circa a opytaj sa na nich - Radi ti pomozu ad6 idem si dopit svoju oblubenu salku kavy po nocnej a drzim palce ;-) Tvuuuj sedlak z horni dolni ... :-D
Odpovedať
@designet11 aaach, nereaguj, niektore typy si jednoducho musia rypnut :-) Na zaklade ich vystupovania, by som si ich na svadbu nevolala! Okrem toho, ze je neprofesionalne, je aj neslusne.. A vy ste si isti, ze Vami hladanu skupinu chcete, ked nereaguju na vase ziadosti? Ci umyselne, alebo neumyselne, tym, ze sa nestaraju o svoj facebook a tym padom o svoju reklamu :-)
Odpovedať
@dj_ntonyo ad1 nikoho jsem nechtel urazit,ty jsi si zacal ad2 ty asi ne jinak by jsi tak trapne nereagoval ad3 neviem najst co? facebook ? tel cislo? nasel jsem zadna odezva ad4 nevim jestli ty jim muzes byt konkurenci :-) ad5 to uz by byl trochu extrem volat na obecni urad ,verili jsme ze lidi tady dokazou pomoci ad6 to se asi moc nevyspis kdyz pijes kavu po nocni ale dobrou noc Tohle je o nicem misto rad- urazky ,misto aby se lidi na sebe usmivali- mracej se a jsou na sebe zly!!
Odpovedať
@marienkakf No moje pritelkyne reagovat nechtela no ja jsem reagovat musel :-)...jsme si jisti ze tuto skupinu jednou jsme byli na svatbe a parada ,jsem cech a libilo se to i me :-)...Nemaji moc fanousku na facebooku tak asi proto moc na tu stranku nechodi,cislo jsme si sehnali ale asi bude stare mame to od cloveka ktery je mel na sve svatbe 4 roky zpatky...ale verim ze se najde nekdo kdo ma ne aktualni kontakt :-)
Odpovedať
@designet11 nie je nad osobnu skusenost :-) aj my sme tak chceli kapelu, boli skveli!! Ale potom sme sa dozvedeli, ze doslo k odchodu ich spevaka a bez neho to uz nie je ono..nakoniec sme ich zrusili. Ak sa smiem spytat, kde mate svadbu? Nedavno som narazila na profesionalov, ktori mi vyrazili dych! Len boli nad nas rozpocet :-( ak by ste chceli :-), poinformujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@designet11 Taaak aby si vedela aky som aj zly aj neprofesionalny aj netaktny tak ti to cislo zozeniem ...dobre? :-D btw ... mne su vatsinou konkurenti DJs a nie ziva hudba ;-) po nocnej znamena ze som mal vcera svadbu .... a kavu pijem preto lebo si pripravujem veci na dnesnu svadbu ;-)
Odpovedať
@dj_ntonyo Dekujeme pekne...buhuzel prave na toto cislo nikdo nereaguje respektive nezdviha ani na zpravu zadna reakce... Takze jsme doufali ze ma nekdo aktualnejsi cislo i tak dekujeme (vymazat mi nejde :-) ) @marienkakf Svatba by mela byt v srpnu za rok ale jak vsichni vime kapela (teda alespon nektera) se musi sehnat rok i dva dopredu ...a bude v Javorne ale kde presne nevim (teda ja aspon :-) ) Profesionali v jakem ohledu?
Odpovedať
@designet11 Javorna na Sumave? Tak asi vsetko treba zarezervovat co najskor - miesto, fotograf, kameraman, starejsi, skupina..Cas mate na saty, vyzdobu, oznamka, obrucky a take tie malickosti :-) Ja si myslim, ze ked ti poviem meno skupiny a pozries si ich na nete, kde maju aj videa, tak budes vediet, co som myslela "profesionalna". Happy band orchestra, alebo len Happy band. Komunikovala som s nimi cez mail, ziaden problem. Su od Trencina :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Predtym vam pisal moj snubenec a zle sa vyjadril... svadbu chceme na javornej hotel a je to na drienici pri sabinove... pisala a aj volala zom na to cislo a nikto sa neozyva :-(... takze neviem ako to dopadne s tou skupinou ...
Odpovedať
Profilova fotka
Treba volat ... cislo je ok a mozno hraju dnes ved je sobota. Pripadne sms
Odpovedať
Ano uz mi odpisali... dakujem pekne za pomoc
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?