Je lepšia kapela alebo Dj?

Ahojte potrebovala by som poradit co je lepsie kapela alebo Dj ? ake su orientacne ceny? Dakujem za rady :-)
Odpovedať
1
2
v závislosti od velkosti tanecnych priestorov :)
Odpovedať
a vie mi niekto povedat v akych sumach sa to pohybuje?
Odpovedať
Profilova fotka
hudba jednoznacne :) nasa berie 400 eur
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankake podľa mňa kapela, ak je v sále na to priestor. Čo sa týka ceny, čo som si zisťovala, tak kapela je cca 500 - 600 EUR a dj tak do 400 EUR. Myslím, že keď hrá dj, svadba sa mení na obyčajnú diskotéku (skúsenosť z jednej svadby, ale nie pravidlo). Kapela to vie viac oživiť. ;-)
Odpovedať
@gabrielaslivkova dakujem za cenne rady pomohla si mi , ja som tiez nakolonena na kapelu lebo chcem aby to bola riadna zabavaa ,aby ludia mali na co spominat spolu s nami, nie diskoteka
Odpovedať
Mali sme aj dj aj cimbalovu hudbu mozem odporucit
Odpovedať
@ossr uu ha tak to muselo byt velka zabava...ale my si to nemozeme dovolit
Odpovedať
Profilova fotka
nesúhlasím, že svadba sa pri DJovi musí zmeniťna diskotéku. Hrávam vyše 30 rokov svadby a tiež viem produkciu oživižť napr. spevom do pesničky alebo vtipnými komentármi prípadne svadobnými hrami. Chodím sám čo je tiež nezanedbateľná položka pri plánovaní výdavkov a svadby hrávam za 270 € + doprava. Kapela má obmedzený repertoár a niektoré po polnoci ani nevedia čo hrajú keď si hrknú ( skúsenosť z jednej svadby, ale nie pravidlo :-) ).
Odpovedať
Profilova fotka
@kapelafantom jednoznačne DJ ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kapelafantom súhlasím kolego :-) , kamion síce nenosím ale na 1 TB harddisk so toho zmestí a je tu ešte aj internet :-) . Tiež pekný večer a nech sa darí.
Odpovedať
a skusenosti s dj aj kapelou dokopy ?
Odpovedať
Profilova fotka
@emzuzana4 teraz hovorím ako DJ a nie ako hosť na svadbe, pretože som to ako hosť nezažil, ale ako DJ som už viackrát hral s kapelou a v podstate dopredu bolo dohodnuté čo má kto hrať ( napr. kapela iba ľudovky a DJ iba disko ) a môžem povedať, že to bola paráda. Jedinou nevýhodou je cena kapela + DJ nie je malá položka. Ale kto na to má prečo nie.
Odpovedať
@djcuky dakujem, my to budeme mat v takejto zostave. najskor sa mi to zdalo ako dobry napad, potom som zacala pochybovat, ci to nie je prehnane. ale myslim ze to bude fajn :) vdaka za nazor
Odpovedať
@kapelafantom dakujem za nazor :)
Odpovedať
Profilova fotka
V sobotu som sa striedal s ĽH FS Vagonár .... a na parádu
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My sme mali svadbu a mali sme len pred domom živú hudbu a zahrali dve pesničky a museli si dať pauzu lebo chceli fajčiť a tak. A na hostine sme mali už len DJ a bolo to skvelé hral stále raz ludovky raz modernejšie pre mladých a keď sa ľudia bavili nemusel prestať hrať lebo si potrebuje oddýchnuť alebo si ísť zafajčiť. Taktiež bol skvelý ohľadom hovoreného slova keď sa išla krájať torta alebo sa išli púšťať lampiony začepčovanie vždy to uviedol aby hostia vedeli čo ich po pesničke čaká. Keby som mala svadbu opäť neváhala by som a zvolila by som si opäť DJ.
Odpovedať
My sme mali aj DJ, aj živú hudbu, fakt to bolo super, živú hudbu sme si dali na 2 hodiny ako takú malú zmenu pre našich hostí vonku na terase a musím povedať, že to bolo perfektné, ľudia sa bavili a potom hral opäť DJ...nás vyšla kapela na 2 hodiny 200 eur a DJ od začiatku až do konca s prestávkou 2 hodiny, keď hrala živá hudba 200 eur, takže obidve spolu 400 :-) A bola som s oboma maximálne spokojná :-) Sme z BA :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne dobra a profesionalna kapela 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kapelafantom kolego už zase? :-) Myslím, že sme to to už preberali.
Odpovedať
Profilova fotka
@djcuky tak sa nehnevaj :-) ,nedalo sa mi ticho byt...
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od teba a tvojej rodiny, čo prefererujete...kapela ti nezahrá moderné pesničky od výmyslu sveta (resp. si myslím, že ich repertoár je obmezdený, najmä čo sa týka cudzojazyčných pesničiek - napr. od Omara Danza kuduro :-D) ale zas DJ nechodí hrať a spievať pomedzi stoly a tak :-)
Odpovedať
Urcite zivu hudbu...je sice drachsia ale svadba je len ras....nech sa kazdy bavi...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?