Je 500€ podľa Vás primeraná cena za kapelu?

Skupina Pocit
Odpovedať
tak to je dobra cena, my sme pred 4 rokmi platili skupine 450e:)
Odpovedať
skupinu nepoznám, cena je ok ak majú min. 3 členov :)
Odpovedať
my platíme 450€ za 3 členú kapelu
Odpovedať
Profilova fotka
my platíme 600
Odpovedať
my máme Dj a platime 300€ za kapelu by som kludne dala 500€ aj viac a pri kapele Pocit by som urcite neváhala....
Odpovedať
my platime 600 =)
Odpovedať
Profilova fotka
perfektná, my sme pozerali na 2, jedna bola za 1000, druhá za 1200..tak máme DJ-a
Odpovedať
ano je :) pred 2 tyzdnami sme boli na svadbe a bolo super,,,sme si nakoniec aj kacaci tanec dali :D
Odpovedať
my máme 4-člennú kapelu za 580€
Odpovedať
Mile damy neni kapela ako kapela... vrele odporacam skupinu ZH Band zo Ziaru nad Hronom a cena tiez super su aj na fc takze kludne kuknite a zahraju od ludovky az po kabat su super :-) a su styria urcite neolutujete :-)
Odpovedať
Tiez si myslim, ze cena je ok. Ak je to skutocne ziva kapela, kde si to chalani odmakaju a nebudu to len pustat a tvarit sa, ze hraju. Nemala by to vsak byt cena, ktora rozhoduje o vybere kapely. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my platíme 350 za 3 člennú živú kapelu - a vážne skvelú. cena je vrátane hudby, keď príde priateľ po mňa. ale asi závisí odkiaľ si
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sme platili 300 eur za 4 clennu kapelu hrali fakt super boli sme spokojný podla mna 500e je teda dost
Odpovedať
pocit brali minuly rok 450 €. pri nich by som dala 600 €. su fakt dobri :-) @pepa86 suhlasim, ze nie je kapela ako kapela, ale ver mi, ze kapely zo stredneho a zapadneho slovenska nevedia zahrat vychodnarske ludovky a to uz nehovorim o rusnackych... jednoducho ten, kto nepozna narecia, tak sa moze snazit neviem ako, ale nikdy to nebude ono...
Odpovedať
Profilova fotka
pri skupine by som určite nepozerala nato, že niekto berie o 50eúr menej... skupina vie zbabrať celú svadbu, lebo ak hrajú somariny, tak aj nálada celej svadby bude na bode mrazu, lebo nik sa nebude zabávať:) a taktiež je rozdiel z ktorej časti slovenska sú:) výber by mal spočívať v tom, že si pozrieš nejaké to video ako hrajú (ale nie playback ako väčšina má) a išla by som sa na nich aj osobne pozrieť:) a tak by som sa rozhodla:) poznám ľudí, ktorí šetrili na skupine a dopadlo to tak, že svadba už o druhej ráno skončila:) čiže ak chceš ušetriť, tak si tam rovno pichni DJ-a:) lebo 500eúr je primeraná cena za dobrú skupinu:)
Odpovedať
ja som tiež rozmýšľala, že zajednáme skupinu..ale po skúsenosti na svadbe na ktorej som nedávno bola som povedala, že isto nie..neviem, či to bolo len touto skupinou ( ani neviem ako sa volali a koľko stáli) alebo je to tak pri skupinách vždy, ale hrali len chvílu a to ozaj len chvílu, také 4-5 pesničiek a už dávali pauzu a zas si sadli, ľudia sa začali baviť, bolo ich čoraz viac na parkete a tí idioti to prerušili v najlepšom..ja chápem, že nie je vo fyzických silách hrať nonstop celú noc, ale mali mať pripravené nej. nahraté pesničky na CD, platni či na čom to mávajú a ľudia by sa bavili aj ked by skupina oddychovala..a nebolo by to prerušené v najlepšom a nenastalo by každú chvílu trápne ticho..takže ak pôjdeš do skupiny trebalo by si overiť, či majú nej. hud. náhradu počas ich oddychu.. ja pôjdem jednoznačne do DJ, zahrá aj ľudovky aj moderné aj bude harmonikár a ak si ľudia pôjdú sadnúť tak preto lebo budú sami chcieť a nie preto lebo niekto vypne hudbu..
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 3-člennu za 450 takže si myslím že tvoja cena je primeraná ak ide o super kapelu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Cena dost zavisi aj od poctu clenov ten kapely. Ine to je ked si peniaze rozdelia traja a ine ked ich je 8 ako napr. Los Banditos. Ale to zase nie je kapela, ktora by zahrala celu svadbu, maju specificky repertoar, ale zase na 2hodinove spestrenie budu super :)
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne som ich zažila, paradna skupina. Ato sme mali 5 rokov svadbove maratony, po 5-6 ročne, takže viem porovnať. Pri nich by som neváhala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?