Je 500 eur za Dj moc?

Ahojte dievcata, chcela by som sa s Vami poradit. Je 500 eur za DJ-a, ktory zaroven hra pocas prestavok na harmonike vela?
Odpovedať
hmmm, asi ani nie, kedze aspon v nasom okoli ziva kapela berie okolo 400€ a dj 270€, skus ho zjednat za 450€ a parada :)
Odpovedať
Profilova fotka
to je moc... kks .. co aj kameruje foti a robi starejsieho ? he
Odpovedať
Profilova fotka
aj podľa mňa je to veľa.... My máme DJa za 200€ ale len preto lebo je to kamarát normálne berie okolo 300€.
Odpovedať
My mame starejsieho/dj-a/harmonikara v jednom za 450, ale bude "fungovat" od cca 15:00 do rana, takze myslim, ze to je ok.
Odpovedať
My sme mali DJ za 350 v BA, ale nehral na harmonike :-). Podla mna priemer za DJ je tak 300-400 eur, ale zalezi ci Ti stoji za to harmonika za 100e. Ja som zazila harmoniku na svadbe raz a bolo to super.
Odpovedať
No mne sa to zdá strašne moc ja mám Dj,ktorý bude zároven aj starejší za 300 eur
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@mumka my sme si našli DJ za 550€... nie sme ešte 100% rozhodnutý pretože je to riadny peniaz...ale zase on robí DJ, zabávača, starejšiho, moderátora v jednom. No a aby som nezabudla, čo je pre mna dôležité je osvetlenie miestnosti a to nám vie tak isto zabezpečiť. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dj by mal stáť do 200 e kedže len púšťa mp3 a popri tom robi aku taku zabavu.DJ sa neda porovnat so zivou kapelou. Kvalitná kapela pozostabájuca z 5 muzikantov stoji okolo 600 e. Svadba čisto s DJ je onicom nikdy nespraví taku zábavu ako kapela. Hovorím z vlastnej skúsenosti zo svadieb :-) Čize by som zvážila výber ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@sabina554 tiez si myslim, ze sa to neda zovseobecnit, ze dj nikdy neurobi taku zabavu ako kapela. Zla kapela moze pokazit svadbu rovnako ako zly dj. A naopak dobry dj je niekedy lepsi ako hocijaka kapela. My sme mali niekolko zahranicnych hosti a neviem si predstavit, ze by sa museli zabavat na hudbe slov. kapely, ktora hra ludovky alebo slovenske/ceske odrhavacky. Zahranicne pesnicky v podani slov. kapiel, kt. som doteraz pocula, boli vacsinou na mile vzdialene od originalu. Takze zavisi aj od hosti... Ale k otazke: @mumka je to urcite vyssia suma za dj, ale aj fotografi maju siroke spektrum, v ktorom sa pohybuju ceny, zavisi od toho, co v tom je - pises, ze hra aj na harmonike, to uz je jedno plus. Je v tom aj doprava, nasvietenie saly, moderovanie? A za tu sumu, by ste mali mat istotu, ze je ten dj dobry, takze poculi ste ho uz alebo videli ukazky, aku robi zabavu? Podla toho sa rozhodni... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Je 50 000€ za mercedes vela? A za daciu? :-) Na obidvoch sa da zviest. :-) Je to relativne. zalezi na tom co ponuka. Ak vie urobit zabavu, vytiahnut ludi zo stoliciek alebo ma dobre svetla a ma same dobre referencie, na cenu by som nehladil. Nestoji to za tych 100-200 € navyse.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze sa oplati vrazit do toho peniaze ved takyto den je v zivote len jeden (teda mal by byt) :)
Odpovedať
No ak mozem vstupit do tejto temy. Hlavna otazka je taka co mi za tie nie male peniaze vie ponuknut ??? A tiez su dolezite aj referencie toho konkretneho DJa. A zasa za standardne odohratie svadby bez dakej pridanej sluzby je 500€ celkom dost. Dalsia vec je kto je ochotny dat za muziku nech uz je akakolvek 500€??? ? Sam hravam v kapele kde nas je 5 clenov chodime s profi aparaturou za nie male peniaze vystrajame,hrame pred kostolom hrame medzi stolmi na akustickych nastrojoch,zacepcujeme,niekedy aj suplujeme strejsieho,... Aparaturu a svetla chodime rozkladat uz dve hodiny vopred pokial sa vsetko nastavi ako rotacne hlavy par reflektory,led osvetlenie saly atd. No a ked si za toto vsetko vypytame 500€ tak niektorym sa to zda tak vela ze sa nakoniec ani nedohodneme kvoli vysokej cene... :-D Takze ci je 500€ vela ??? odpoved : Ako pre koho !
Odpovedať
Profilova fotka
@sabina554 Tu si dovolim oponovat. Davate 300 400 500 eur za fotografov, kameramanov, vyzdobu... Ale DJ robi "IBA" "aku taku" zabavu, tak jemu patri menej? Tak ste mozno nezazili dobru zabavu, ktoru vytvoril DJ. Idealna je kombinacia kapela plus DJ, pretoze kapela Vam nevie zahrat uplne vsetko, na co si zmyslite. Mozete mat krasnu vyzdobu, krasne fotky, no aj na zabavu, ktoru vytvori DJ sa spomina :) No necakajte, ze budeme hrat za almuznu
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali znameho DJa o ktorého je fakt veľký záujem a stal nás 300 eur + 50 eur podsvietenie sály čo spravilo úžasnú atmosféru :-) DJ robí zabavu a ľudia sa chytia ak je dobrý tam by som nesetrila.
Odpovedať
Profilova fotka
je to podľa mňa priemerná suma. mali sme DJa, ktorý sa od cca 11h chystal a rozkladal aparatúru, nadstavoval svetlá, potom šli hrať pred kostol na harmonike, jeden chlapík robil starejšieho, druhý mal harmoniku, bola to naša najlepšia voľba na svadbe, ľudia si ho pochvaľovali už na začiatku hostiny a tieto chvály pokračovali celú hostinu. hral pre 2 ľudí do pol piatej, až kým ich "nezabil": nie nadarmo má v našom okolí prezývku KILLER! :-D Záleží ale na vás, čo od hostiny očakávate. ak len nejakého hrajka, ktorý pustí a bude ticho a ľudí si nebude ani všímať a nebude s nimi komunikovať, tak je to veľa. ak chcete kvalitu, aby ľudí strhol do tanca a venoval sa im, tak je to aj málo!!! Michal Herda - ďakujeme, že si bol na našej svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
Uz to tu aj par krat zaznelo - pytat sa na akukolvek sluzby, cast svadby co je vela a co malo je "zbytocne", lebo na to neexistuje spravna odpoved. Vsetko sa da za par "korun" zorganizavat, ale da sa to aj za "dvojrocny plat". Vzdy do toho bude vstupovat meno dodavatela, referencie, skusenosti, vase naroky a co si mozete dovolit. Takto polemizovat mozes o kazdej polozke, ale za mna - poriadna svadba pre hosti znamena - dobre sa najem, vypijem si a poriadne sa zabavim. Preto vyber DJ /kapely..je velmi podstatny a ak to niekto podcenuje (hlavne lracu DJ), potom nezazil poriadnu svadbu. Svadobny DJ je extra kategoria , hrat pre ludi, nie sam za seba, vycitit naladu, drzat parket plny, variovat hudbu pre vsetkych a pritom sprevadzat vecerom.. drzim palce pri vybere ! Nas stal o cosi menej, ale dodatocne sme od neho chceli aj osvietenie saly, tak to bolo cca spominana suma.
Odpovedať
Profilova fotka
@dj_services No pustit playlist je hotova drina :-D Bola som na svadbach kde bol DJ skor mi to pripominalo nejaku diskoteku ako svadbu je vec nazoru a ano je to vela 500 ee Myslim si ze 200-300 e za jeden vecer almuzna nie je :-D :-D :-D Fotografovi a kameramani sa o 3:00 rano praca uplne nekonci caka ich este praca s fotkami a videom takze tak
Odpovedať
Profilova fotka
my sme platili 450, s moderovanim, svetlami, super hral a bol do 2hej bez ziadnych priplatkov...spokojnost! Ide o referencie a o to co ocakavate... niekedy sa za kvalitu plati, inokedy je to len presvihnuta suma, zalezi od toho o koho a o co ide...:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?