Hudobný playlist

Ahojte dievčatá, chcela by sa spýtať, či máte niektorá zostavené playlisty pre DJ. My máme aj DJ aj harmonikára, lenže to zaberie dosť času pospomínať si na všetky dobré vypalovačky :D tak mi napadlo,ak to niektorá UŽ máte, či by ste mi nemohli poslať do správy a trošku mi pomôcť :) Ďakujem za ochotu :)
Odpovedať
@paula7516 ahoj, no, ja som zostavovanie playlistu vzdala :-D dohodli sme sa s DJ-om, ake druhy skladieb ma hrat, zas doverujem mu, ze je v tom skuseny a bude zabavu prisposobovat ludom. Akurat mu budeme posielat blacklist. Playlist zavisi od toho, co preferuju ludia, odkial su, na co sa radi bavia. U nas to budu ludovky a oldies, ci sa nam to paci alebo nie, hlavne je, nech sa ludia zabavia ;-)
Odpovedať
keď môžem prispieť :) my budeme mať síce kapelu, takže je to z iného rožku... :) ale keď som bola na svadbu kamoške, tak na stoloch mala položene také papieriky, na ktorých bolo napísané - zahrajte mi pesničku :) a ľudia to nosili DJovi :) aj my... :) a zdalo sa mi to super :) lebo sa zahralo z každého rožku trošku a myslím, že sme sa vtedy všetci super bavili :)
Odpovedať
cely zoznam nezostavuj, ked tak mu predloz blacklist a nejaky zoznam vasich oblubenych srdcoviek, ktore urcite chcete pocut na vasej svadbe.
Odpovedať
zrejme to tak spravím, len teraz nemám žiadne nápady, asi budem zbierať priebežne, čo mi napadne, to zapíšem :) Díky baby :)
Odpovedať
@paula7516 A vsak DJ by mal mat take vypalovacky nie? Ja dufam ze moj pesnicky ma do toho sa nestaram a snad bude aj dobre hrat
Odpovedať
@paula7516 Ja budem mat stretko s DJom tyzden pred svadbou a dam mu vediet svoje predstavy. Zatial si spisujem oblubene pesnicky, ale chcem mu nechat volnu ruku, aby zvolil to, co vidi, ze sa ludom paci. Moj playlist zatial:

Modern: R City ft. Adam Levine - Locked Away, OMI - Cheerleader, Felix Jaehn - Ain’t Nobody Odlies: Kool and the Gang, Michael Jackson, Abba, Tina Turner, Gipsy King, Elan, Karel Gott

Ak mate podobny hudobny vkus, poradte nieco :)

Odpovedať
@sis_k este napr. 80-90 te roky SK/CZ - Elan (Sestricka z Kramarov, Caba neblazni, Tanecnice z lucnice), Team (Drzim ti miesto, Je to vo hviezdach), Rolincova (Co o mne vies), Olympic (Dej mi vic sve lasky), Sagvan Tofi (Davej ber), Muller (Po schodoch, Nebude to take lahke draha), Lucie (Srouby do hlavy), Olympic (Zelva), Gott (Lady karneval), RebeLOVE (soundtrack), Ivan Hlas (Na kolena), Michal David, Csáková, Tublatanka (Dnes), Zich (Paráda), atď... =-) 8-)
Odpovedať
ďakujem baby :)
Odpovedať
Dlouha noc nesmie chybat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?