Hudobné skupiny z okolia Bardejova a Svidníka

Zdravím vás. Máte skúsenosti, príp. nejaké info o týchto skupinách: Fortuna z Kurimky /Mlynároviec/ Karin zo Svidníka Synkopy z Bardejova Carmen zo Svidníka Extent zo Svidníka Hlavne ma zaujíma, ako ste s nimi boli vy spokojní, či dávate odporúčania o nich aj ďalším a pod. Ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
@tomka04 Ahoj, skupina Karin - určite spokojnosť (hrali na svadbe, kde som bola hosť). Výborná zábava, kebyže nemáme už kapelu zahovorenú, tak nerozmýšľam ani chvíľu. :)
Odpovedať
Ja nemám s týmito kapelami osobné skúsenosti ale za seba môžem odporučiť skupinu X - time z Bardejova. Nám hrali a boli veľmi dobrí a ústretoví.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ;-) mali sme Synkopy a fakt páni muzikanti ;-) ale ak sa pre nich rozhodneš volaj im čo najskôr už maju veľa termínov obsadených aj na rok 2016 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
AVANTI su fantasticky ! ozaj kvalita
Odpovedať
Synkopy oničom, boli sme teraz na plese a vobec sme sa nebavili.... Ked, tak SORRY, to su hudobnici :-)
Odpovedať
Fortuna-hrali sestre, nikdy som sa lepsie nebavila-ale to vraveli aj ostatni svadobcania-aj ja ich raz budem volat :-)
Odpovedať
Ja odporucam Carmen alebo Prospekt, Carmen som zazila viackrat na svadbach ci plesoch, su fajn, Prospekt sme mali my na svadbe a tiez boli super :)
Odpovedať
ahojte, vie my niekto dat nejake info o kapele TELETON? su tiez z oblasti Svidnika. Nic som o nich na nete ale nenasla, tak ak mate nejake skusenosti s nimi pls napiste.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?