Hudobná skupina Fanatik

Ahoojte, chcela by som sa vás spýtať, či niekto z vás má skúsenosti s touto kapelou? Sú mylím že, z okolia TN - Nemšová, Ilava alebo tak nejak! Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alexis81 ahoj, my máme skúsenosť, tak sa môžeš pýtať, my sme boli spokojný na 100% ... svadbu sme mali v júly, kôli nám preložili dovolenku (mali sme svadbu narýchlo, rozhlodli sme sa zo dňa na deň) ... rodina ešte teraz spomína na kapelu a chvália ako dobre hrali, takže mi sme spokojný aj po svadbe, sú ústretový a zahrali všetko čo sme chceli, dopredu sme vybrali pesničku na prvý tanec, a aj špeciálne požiadavky vedia splniť :-) ... nám dosť pomohli, spravili super zábavu, a sú mladý tak to je ďalšou výhodou :-) hrajú moderné a aj ľudovky, takže naozaj sa zabaví každý :-) ... kludne sa spýtaj na niečo ak som zabudla niečo napísať :-)
Odpovedať
ahoj, ďakujem veľmi pekne za informacie :) Pocula som na nich len dobre ohlasy, tak preto zistujem aj od inych ludi... Chcem sa spytat, oni hraju aj na harmoniku pomedzi stoly? A za aku cenu su? Ďakujem :)
Odpovedať
@alexis81 ahoj :) my sme ich mali na ocinovej sedemdesiatke... nemali sme o nich vopred žiadne ohlasy a tak o to viac sme boli milo prekvapení akú super zábavu urobili. Zabávali nás od šiestej do šiestej a skutočne človeku bolo až lúto, ked zahrali tú poslednú. .. Chceli sme hlavne mladých ľudí, ktorí urobia super zábavu a prinútia tancovat mladých aj starých. No a keďze repertoár majú velmi široký, nebolo nohy čo by netancovala. Oslovila ma hlavne ich profesionalita, prisposobivosť pri výbere pesničiek a elán, s ktorým nás bavili. Prestávky vyplňali hrou na harmonike, trubkár bol úžasný a ked speváčka zaspievala aleluja, postavili sa mi chlpy :)... takže určite nebudes lutovat :) Uzi si to :) keby viac info, tak IP :)
Odpovedať
jeejj Ďakujem velmi pekne za odpoved :) Som rada, ze pocujem take skvele ohlasy na nich. My sme si ich akurat vcera zajednali na svadbu, tak sa tesim a preto som zistovala aj ohlasy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alexis81ahoj, áno hrajú aj na harmoniku, a aj medzi stoly chodia :-) ... dokonca šli aj všetci :-D cena je okolo 300e samizda, ale mali sme ich aj pri vystrájačke a za to sme si doplácali ... a ešte k tomu aleluja čo píše @blondkvetinka , mali sme tú pesničku na prvý tanec, a môj manžel to preplakal,naozaj to bolo krásne, slzy šli do očí aj mne, a husia koža bola samozrejme tiež ... určite budú všetci spokojný :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?