Hudobná skupina Bonita z Považskej Bystrice

Zaujímal by ma váš názor na skupinu Bonita, príp. aj nejaké vaše konkrétne skúsenosti s touto kapelou. Ďakujem pekne :-)
Odpovedať
Boli sme na jednej svadbe kde hrali a boli vyborni.Mojmu snubencovi sa tak zapacili,ze sme si ich aj zajednali na nasu svadbu.Super hraju,vedia zabavit takze odporucam.Len si ich treba cim skor zajednat pretoze su velmi ziadani :)
Odpovedať
My sme ich mali tiež na svadbe a fakt sú super! Dokážu skvele zabaviť, dokonca aj tých, ktorým nebýva veľmi do tanca :D. Určite nebudeš ľutovať :)
Odpovedať
@luci009 @ba.ba ahojte baby, vedeli by ste prosim Vas povedat aj co Vam hrali ? Tiez nad Bonitou uvazujeme, vsade citame dobre referencie, ale to dost zalezi aj od vkusu pre koho hraju. Preto by som sa rad spytal aky maju repertoar. Ci iba klasiku, sunzusacke vypalovacky, alebo aj daco moderne, posledne hitovky, slovenske anglicke, a zaroven ci vedia zahrat na harmonike medzi stolmi. Su aj zabavacmi, dake hovore slovo, vtip? Povedzme zorganizuju aj daku sutaz? Pardon za vela otazok :-)
Odpovedať
ahojte, reagujem na váš zaujem o Bonitu. Poznám ich a už som aj bola na pár svadbách, kde hrali a boli naozaj výborní. Čo sa týka repertoaru tak hrajú úplne všetko od klasických ľudoviek, cez senzus, repete, ale aj staršie pesničky ako Abba, Tina Turner a ostatné podobné oldies pesničky a tiež spievajú aj moderné napr. som ich počula ako spievali Aviciho atd :)Zároveň organizovali aj súťaže a častokrát hovoria aj vtipy ....ale všetko je na dohodne s nimi, oni sa presne spýtajú o čo majú snúbenci záujem (teda či chcú aj sútaže, aj hovorené slovo . Ak majú ešte voľný termín na tvoj dátum, tak odporúčam ...
Odpovedať
Aj skupina Extra z Považskej Bystrice je super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mna by zaujimala cenova relacia v ktorej sa pohybuju :-D .Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ahojte, prosim vas ake mate skusenosti zo svadby z tohto roka s kapelou BONITA? Ako hrali, aku maju teraz spevacku? :-) Ďakujem
Odpovedať
Tak odpovede pre alika21 zaujimaju aj mna.Je kapela stale taka dobra? A co ta spevacka,jedna je asi na materskej a druha by mala byt daka Zovincova,este to plati???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?