Hudobná skupina Baróni z Bánoviec

Ahojte :) Nemáte niektorá skúsenosti s touto skupinkou? práve sme si ich rezervovali na svadbu a vyzerajú byť super :)
Odpovedať
ahoj. Ivan je moj bratranec.je to svely muzikant i spevak.nechvalim preto ze je nas :-) poznam ho a do umenia sa vyznam. studovala som spev a zivim sa tym v zahranici.. verim ze budete mat krasnu svadbu.
Odpovedať
@osky ďakujem za názor, ja verím že budeme spokojní ani nepochybujem:)
Odpovedať
môžem sa spýtať na bližšie info na túto skupinu? My hladáme nejakú na našu svadbu. Kolko má skupina členov? Mladší,starší? A môžem vedieť aj cenu? Ďakujem
Odpovedať
patria medzi tých mladších a majú v skupine aj klavír, saxofóny, akorddeón a cenu majú úplne v pohode, takže my sme spokojní :)
Odpovedať
@nika_17 ked si das cez Google hudobna skupina baroni,tak sa ti tam ukaze aj ich stranka kde maju ukazky ako ludovych ,tak aj modernych piesni,presnu cenu a vsetko ine.ale viem ze cena je tam 600 eur za svadbu.8 hodin.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, prosim Vas velmi pekne, potrebovala by som zistit Vase nazory na hudobnu sku´pinu Baroni, nakolko by sme ich chceli na nasej svadbe, kde ale bude cca 80% mladych ludi:)) tak ci naozaj vie zahrat perfektne aj moderne piesne a ci hra aj na zelanie pripadne...uz som s nimi telefonicky rozpravala, ale chcela by som urpesnit aj tieto informacie..budem Vam skutocne vdacna za vyjadrenie svojho osobneho zazitku s touto kapelou:) Dakujem
Odpovedať
ahojte..prosim Vas, mate niekto skusenosti s kapelou Zunaband? Budem velmi vdacna za vyjadrenie osobneho nazoru..dakujem:)
Odpovedať
@bibkak prosim Vas mohli by ste mi poslat spravu, ako sa Vam pacili Baroni? Dakujem velmi pekne.
Odpovedať
@janka278 my sme boli s nimi veľmi spokojní... boli perfektní
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@bibkak môžem sa opýtať koľko stoja baroni
Odpovedať
@monika420 no pred dvoma rokmi sme platili cca 600 eur :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
No my sme s nimi akurát volali včera, tak uvidíme, akú cenu si stanovia, nakoľko svadbu máme v Čechách (dedinka pri Ostrave). Čo sa ale týka hudby, veľmi sa mi páčia aj nahrávky, a ako vidím aj podľa reakcií, budú super ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, zaujíma ma hudobná skupina Baróni, máte niekto s nimi čerstvejšiu skúsenosť, nakoľko sa vraj menilo zloženie skupiny. Chcela by som ich budúci rok na svadbu. Akí sú?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?