Hudobná skupina Akordic Giraltovce - máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte, pomaly začíname zháňať základné, no o to dôležitejšie veci na svadbu. Veľmi sa nám páči HS Akordic, no na internete sme našli len videá, kde spievajú len ľudové piesne. Modernú pieseň sme nenašli ani jednu. Má s nimy niekto skúsenosti? A aké? Ďakujem za vaše rady a pomoc. :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme ju mali boki sme spokojní ľudia sa bavili do rana hrajú aj tie take moderné ako neviem aké máš na mysli presne napr. Nemožná, elan, imt smile, a iné take co sa hrajú na svadbach neskôr mali aj také moderné kolo. Ja som si s nimi pred svadbou pisala dalo sa s nimi dohodnúť kľudne im napis dá sa aj cez fb oni ti v pohode odpisu tiež som sa ich veľa pytala
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Vrelo odporúčam...našu svadbu spríjemnili neskutočne. Ľudia sa bavili do rána bieleho. Hostia si ich veľmi chválili a doteraz máme na nich len vynikajúce ohlasy. Sme maximálne spokojní! Hrajú pesničky všeho druhu. Ak chcete viac modernejších kôl, dajú viac takých, ak ste viac na ľudové zahrajú to. Je to na vzájomnej dohode a myslím si, že oni už vedia odhanúť, kedy sa ľudia bavia viac, či na tých modernejších alebo na ľudovkách. Za mňa TOP!!!
Odpovedať
Vrelo odporucam Ustretovost a profi pristup
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?