Hudba v podani klasickych hudobnikov?

Profilova fotka
Ahojte prosim poradte. Mate kontakt alebo skusenost na muzikantov hrajucich pri obrade, gratulaciach alebo veceri? Mam na mysli harfa, slacikove kvarteto, spev, klavir. V maji sa mi vydava kamaratka, rada by som jej nieco taketo darovala ako svadobny dar no neviem ako popularne je to tu na Svk, a aka je ponuka. Nevesty prisli ste s tym do kontaktu? Aky mate nazor? Dakujem za kazdu odpoved. (Lokalita Ba a okolie)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den Skuste si pozriet nas profil. Venujeme sa svadobnym obradom a mensim vystupeniam pocas hostiny. Viac najdeme aj na nasej internetovej stranke Ak by ste mali nejake otazky rada Vam odpoviem v sprave :) Pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, som svadobný pianista a svojou hrou už viacero rokov spríjemňujem nevestám a ženíchom ich veľký deň. Ohlasy, ktoré na moje vystúpenia často dostávam, majú jednu vec takmer vždy spoločnú - atmosféru, ktorú navodí živá hudba, by reprodukované skladby nahradiť nedokázali. Takže živú hudbu pri obrade Vám môžem z vlastných skúseností len odporučiť, nech už sa rozhodnete pre akéhokoľvek hudobníka / zoskupenie hudobníkov.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Navštívte náš profil na MS, sociálnych sietiach FB/IG, alebo náš web. Tam sa dozviete viac info, a taktiež si môžete vypočuť audiovizuálne ukážky. Neváhajte nás kontaktovať. Našim hraním vytvorime dokonalú a nezabudnuteľnú atmosféru na vašej svadbe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?