Hudba v kostole - speváčka alebo CD?

Ahojte, bola som na svadbe, kde v kostole mali speváčku s gitarou, bolo to veľmi pekné. Neviete o niekom? Stačí, že rád hrá a spieva. A kebyže boli dvaja - dievča a chlapec, to by bolo naj. Baby, mala niektorá z vás hudbu iba pustenú z cd? ako to takýmto spôsobom prebieha?
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 Dobry den chodim ozvucovat aj do kostola a pustame normalne cédečko.
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 trvat na spevacke, je to urcite krajsie ako nejake cd ked je pustene. Nam bude spievat miestny spevokol:-)
Odpovedať
@laura205 len prosím cd nie, živý súbor alebo spevokol je o mnoho krajší. Bola som na svadbe kde púšťali pesníčky len z cd a nebolo to pekné, ako klamala by som že nebolo pekné ale tak určite sú krajšie obrady kde spievajú na živo
Odpovedať
@alzbet_trnikova a spevokol ste riesili len cez knaza alebo mate niekoho znameho kto spieva :-) my nemame svadbu v meste v ktorom byvame tak neviem ako na to :-)
Odpovedať
Nakoľko plánujem svadbu, rozhodli sme sa pre speváčku a sprevádzať ju budú husle. Neviem či je to dobrý nápad, ale videla som to na jednej svadbe a celkom sa mi to páčilo. Čo vy na to?
Odpovedať
@laura205 a v ktorom meste budete mať svadbu? Keby si poprosila váš spevokol či by nebol ochotný ísť vám spievať aj niekde inde, či ani tam nemáte nejaký?
Odpovedať
Profilova fotka
Nevesty, ktorým hrám, mi často hovoria, že atmosfére, ktorú vytvorí živá hudba, sa tá pri reprodukovanej hudbe len ťažko vyrovná. Na základe toho môžem živú hudbu len odporúčať. :)
Odpovedať
@1pupavienka to mi nenapadlo, skúsim niečo vymyslieť :)
Odpovedať
@pianistask a je to pravda, preto vam to aj hovoria!!! Fakt sa to neda ani porovnat, ziva hudba je jednoducho ziva. To sa da porovnat s kvetmi, aj zive kvety su len zive. Umele su uz neni take pekne a tak isto je to aj s hudbou, aspon podla mojho nazoru
Odpovedať
Profilova fotka
My sme na nasej mali cely spevokol a aj baba hrala na husliach a flauta, klavir samozrejme. Bolo to velmi pekne a odvtedy radim ze takto zivu hudbu!!:-)
Odpovedať
Sesternica mala spevacku s akustickou gitarou
Odpovedať
Ja som určite za živú hudbu. Je to každého osobná vec ale predsa je to svadba a púšťať hudbu z CD mi príde také divné. Podľa môjho názoru je živá hudba tá najlepšia voľba. My sme sa aspoň rozhodli takto. Budeme mať speváčku so spevákom. Sama som zvedavá ako to dajú ale na DCD čo sme videli, boli super.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@andulka89 ako mas pravdu, ziva hudba je dobra aj je to krajsie, len nie vzdy natrafis na fakt dobry subor. Vies v kostole ked spievaju musia vediet take tie krestanske pesnicky. Tychto co si si ty vybrala, mala nejaka tvoja kamaratka?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Najkrajsi je podla mna detsky spevokol, nam oni spievali. Bolo to mile a pekne si aj nacvicili pesnicky ktore som chcela aby mi zaspievali. Bolo to velmi pekne a aj hostom sa pacilo:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@laura205 na zaciatok sa ti chcem ospravedlnit ze odpisujem trosku neskor, ale vies ako to chodi pred Vianocami :D co sa tyka toho spevokolu, tak znami veru. Pozname jeden spevokol u nas a oni sa nam pacia ako spievaju tak sme ich chceli a ako sme sa dohodli na termine tak sme ich aj oslovili ci by nam spievali v kostole. Nemali s tym problem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?