Hudba na svadbu - DJ Korytár. Pozná ho niekto?

Profilova fotka
čaute, máme zajednaného na svadbu DJ Korytára, poznáte niekto jeho prácu???
Odpovedať
Profilova fotka
Videla som ho na viacerych DVD u Lelovica a bol na nich dobry. Dokonca sa mi pacil viac ako Racek, ale vtedy sme ho uz nemenili.
Odpovedať
Profilova fotka
dík deina, trocha si ma ukľudnila, už sa mi zdalo že všetci majú Raceka a Sladeceka
Odpovedať
babulky a ktory z tychto troch je najviac v pohode?
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetci asi nie, na tych DVD-ckach prevazoval prave Korytar. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
gabooca, Sladečeka som zažila na plese a vraj presne to isté je aj na svadbách, robí síce aj program, ale mne sa to moc nepáčilo, skús zohnať DVDčko od niekoho komu robil svadbu, on robí stále to isté, no je to vec vkusu. DJ Raceka vôbec nepoznám a DJ Korytár hráva tu v NZ v jednom podniku, ale svadbu som od neho ešte nevidela, ani som o nikom nepočula komu robil. Takže neviem. My máme dosť obľúbený termín, na vtedy som už iného nezohnala.
Odpovedať
Profilova fotka
Budes mat aj kameramana? Mozno ten by mal dake DVD s Korytarom.
Odpovedať
akoze sladeceka poznam, kedysi bol dobry (pochadza z nasej dediny ;-) ) ale fakt netusim aky je teraz..som pocula aj negativnych veci vela nanho..korytara som pocula teraz v tom podniku, som tam prave bola na tej rozluckovej akcii v piatok..a raceka nepoznam vobec, asi budem musiet pozhanat nejake dvd-cka.. mam pol roka do svadby, a bola som v pohode, ale vcera som otvorila tuto stranku a chytam stres ci to vsetko stihnem, teda ci sa mi podari este zachytit dobrych ludi...
Odpovedať
Profilova fotka
včera som bola u kameramana, ukazoval mi len jedno DVD a tam bola živá hudba, ale nemusím ho vidieť, len som chcela vedieť či ho už niekto mal na svadbe a či bol s ním spokojný
Odpovedať
a hovori niekomu nieco nejaky dj Cuki alebo nieco podobne???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Profilova fotka
@agikaapetko ahoj aký bol DJ korytar?ja som snim mala jedno stretko co si chystal akurát svadbu a zdal sa mi výborný super a tu aparatúru co mal... Hmm dufam ze som sa nerozhodla zle :) lebo kamoška obsluhoval akurát na tej svadbe kde on hral a hovorila ze zažila aj lepšieho djja Hmm dúfam že nee
Odpovedať
@agikaapetko Ahoj, nám odohral svadbu nedávno 6.9.2014 a boli sme veľmi spokojní. Perfektný prístup, profesionálny, poradil, pomohol , usmernil...odmoderoval a to sme nemali ani starejšieho. Kvalitná aparatúra, maximálne profesionálny prístup...prišiel pekne v obleku, nepil, sám si všetko pripravil a hral až do konca svadby, v našom prípade až do rána. Mali sme veľkú svadbu, cca 100 ľudí. Tancovali aj tí, čo "štandardne" netancujú :o) Boli sme veľmi spokojní, a naši hostia si už na neho pýtali kontakt...
Odpovedať
Profilova fotka
@skatys no to si aj mna dost potesila, lebo teraz sme sa s nim stretli a bol nam celkom sympaticky a vyzera to, ze vezmeme :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@butterfly88 ahoj áno veľmi úplne so všetkým mal pripravených veľa súťaží všetci sa bavili babky vískali :D zábava do výše do 5rana určite by sme boli dlhšie keby vladzem :) super sa sním da na všetkom dohodnúť páčilo sa mi ma aj plátno tak cez popolnocny tanec nám hrali fotky na plátne za nami :)
Odpovedať
Profilova fotka
@butterfly88 podľa mňa má super aparatúru a môjmu 3rocnemu synovi sa moc ľúbila para a 5rocnemu synovcovi dovolil chvíľu djjovat :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
My sme mali tohto pána na svadbe a som max spokojná ;-) Hudba 1* hostia sa bavili, programy sme ani nestíhali, kt. sme mali v pláne až by sa ľudia nudili okrem jedného, ktorý sa nielen mne ale viacerým veľmi páčil a nejedného zabavil Výbava 1* zvuk super, svetlá super, projektor, bublinky aj dym a kadejaká aparatúra .. a ako Človek 1* je to milý, ochotný, srandovný, inteligentný aj sympatický výrečný muž, ktorý sa vie správať a s kt. neni problém dohodnúť sa, svoju prácu si užíva, baví ho to a ide na 100% .. Nerobím reklamu, toľko v skratke môj dojem a názor keď ho hodnotím, na lepšieho som ani natrafiť nemohla :-)
Odpovedať
My sme mali pána Korytára tento víkend na svadbe,a boli sme s ním nadmerne spokojní..je to úžasný zabávač.. :-)hostia boli spokojní.spravil úžasnú atmosféru..bublinky a dym pobavil a očaril najmä malé deti :-) pobavil nás svojím programom.. sme radi že sme naňho natrafili a mohli spoznať :-) a dúfame že sa s ním ešte niekedy stretneme :-) môžme vrelo odporučiť :-)
Odpovedať
aj my sme ho mali na svadbe, no famozny zabavac, to sme na ziadnej svadbe este nezazili :-) Vsetko mal super :-) a hlavne program bol neskutocny. Je to neskutocne inteligentny dj, odporucam vsetkym :-) :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kati2009 Ahoj, chcem sa spytat aky program ste mali, ci ste sa s nim na programe dohodli vopred alebo to prislo spontanne pocas svadby? Mali ste aj starejsieho alebo len DJ Korytara aj ako moderatora ? Mali ste aj karaoke na svadbe ?dakujem za info :)
Odpovedať
Ahojte, pripajam svoje pocity z nasej svadby, Janko je skvely clovek,vynikajuci DJ a ten najlepsi showman. Nanasej svadbe spravil skvelu zabavu, vsetci nasi hostia si pochvalovali,ze taku svadbu este nezazili!! :) urcite ho odporucam nevesticky :)
Odpovedať
DJ Korytár je človek, ktorý dokáže vycítiť, čo ľudia chcú a čo im zahrať, klobuk dole, lebo to malokto dokáže. U nás bol človekom all in one - DJ, moderátor, starejší, zabávač, všetko zvládol a keby sme mu ešte priložili, urobil by aj navyše. Seriózny prístup, dodržanie dohody, dokonca chodil za nevestou a upozorňoval ju, čo treba robiť, lebo nevesta bola celú svadbu bez hodiniek a nemala pojem o čase, s takým prístupom som sa ešte nestretla! Dakujeme, aj ohlasy od hostí boli pozitívne, na parkete ich "zničil" :-)
Odpovedať
samozrejme, aparatúru nebudem komentovať, lebo tá bola výborná, ako sa na profesionala patrí. všetko si sám nachystal v predstihu a deckám sa rátali bubliny
Odpovedať
@nadika06 My sme sa s ním dohodli ešte pred svadbou,aj ked na našu svadbu sme mali len necelé tri mesiace,,sa to tak rýchlo zomlelo,kedže som už bola v šiestom mesiaci tak sme nemali vela času na velke prípravy ,dali sme si trochu načas. :-) ale za to svadba dopadla na výbornu všetci si pochvalovali,a to nám stačilo..K Dj som došla nahodne na nete..kedže som obvolavala a všetci už boli obsadení..a panovi Korytárovi v ten den ako som mu volala odvolali ples,čo mna velmi potešilo :-)mali sme ho len ako dj,ale zato spravil užasnu zabavu :-) a to sme nepotrebovali ani starejšiho..ked budeme mat foto sem neake hodim..
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli veľmi spokojní. Hudba aj zábava boli super. My sme nechali viacmenej všetko na neho, len sme povedali, že trošku v rockovejšom šate aby to bolo, a program len ak bude stáť zábava, aby si mali ľudia aj čas oddýchnuť. Čo sa mne páčilo už na prvom nezáväznom stretnutí, že bol veľmi spontánny, nestrojený a vtipný. A taká istá bola o pár mesiacov vďaka nemu aj zábava na našej svadbe. Bol len druhý DJ, s ktorým sme boli na stretnutí a ďalších sme už ani neriešili. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
Ak sa neviete nevestičky rozhodnúť pre DJ, neváhajte a vyberte si Janka. My sme z TT a on nemal vôbec problém nás prísť zabaviť aj sem. Zábava bola skvelá.... nohy nás boleli od tancovania, lebo sme pretancovali celý večer, noc a aj ráno... :D Ja no to spomínam ešte do teraz.. :D Janko je veľmi milý, ústretový a rád poradí, tak ako aj nám. Tak odporúčame!!!
Odpovedať
Aj ja by som rada pridala pozitivny feedback, boli sme velmi spokojni, na nasej svadbe tancovali aj ti, co inak vobec netancuju :-) Janko je naozaj profesional so zodpovednym pristupom, a zaroven skvely zabavac. Velka spokojnost!
Odpovedať
Profilova fotka
Pán Korytár je veľmi dobrý DJ,na svadbe ,ktorú sme mali 26.9.2015,sme s jeho prácou boli veľmi spokojní.Môžem ho len a len odporúčať ako skvelého zabávača a zodpovedného človeka.
Odpovedať
Profilova fotka
Prave sme sa vratili zo svadobnej cesty a spominame na svadbu, ktora dopadla velmi super aj vdaka DJ Korytarovi. Na parkete sa tancovalo stale az do rana, DJ nam spravil aj program na ktorom sme sa vopred dohodli. Tymto mu este raz dakujeme. :)
Odpovedať
My sme mali DJ Janka Korytára na svadbe teraz 17.10.2015 v Bardoňove a tiež sa pripájam k spokojným nevestám :-) Bol super a určite ho odporúčam aj ostatným!!! Na plátno nám po celý čas premietal naše fotky a aj nám podsvietil celú sálu naružovo, čo dotváralo ešte krajší dojem celého priestoru hostiny :-) Ďakujeme ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?