Hudba na svadbe - kapela či DJ? Čo je lepšie?

Profilova fotka
Ahojte kočky, po vyriesení dilemi so sálou mám ďálší problém. DJ alebo kapela, čo je lepšie ? Tie čo máte po tom ako to vnímate ? Poprípade nejaké odporúčania na dobrého DJ-a?? Okolie PB, nehovorím, že musí byť odtiaľ ale aby nemal problém tam príst. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@awril666 ideal je mat oboje - kapelu (ludovu alebo modernu) v kombinacii s DJom... ma to len jednu nevyhodu a to je financna narocnost obidvoch telies. :) V PB koncinach som mal tu cest sa striedat spolocne na svadbach s Carpatiou ale aj Wagabandou, obe kapely patrili z mojho subjektivneho pohladu medzi TOP co som v rozmedzi niekolkych rokov v PB kraji NAZIVO zazil - pocul... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som vzdy snivala o nejakej super kapele, ani som si nevedela predstavit svadbu bez toho. Ale potom sme s uz teraz manzelom boli na par svadbach, kde mali kapelu a prisli sme na to, ze to nie je pre nas, hlavne ked sme uz poznali jedneho super DJ, ktoreho som zazila na svadbach a urobil ovela lepsiu atmosferu ako tie vsetky kapely. Pre nas bola hudba velmi dolezita a chceli sme, aby si vsetci prili na svoje, pri kapelach som sa dost casto stretla s tym, ze jednoducho hrali len to co vedeli, nevedeli sa tak prisposobit zlozeniu hosti ako to vedel DJ. Takze ja jednoznacne odporucam DJ, ale tiez si treba dat zalezat, aby bol skutocne dobry, mal kvalitne nahravky, vedel reagovat na to co ludi na parkete bavi a podobne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@djhusenica veď to vy za všetko môžete 😁 samozrejme v dobrom to myslím 😊 mať tak pár stoviek naviac určite tak spravím ako hovoríte.
Odpovedať
Profilova fotka
@beiatriss ďakujem za váš názor, aj ja začínam mať ten pocit, že začínam mať iný pohľad na to a vedela by som vymeniť kapelu za DJa
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem. Je to veľmi zaujímavá otázka. Veľa svadieb som odhoral s kapelami a môžem povedať že len 1/10 stála za to. Ostatné kapely po stranke techniky, ako hrali, čo hrali, a prístupu mi prišli "celé zle". Ja som ale dosť prísny ako na seba tak na ostatných a niekto by vedel veľa chybyčiek prehliadnuť. Veľmi rád by som vám predstavil moje službny ako svadobného DJ-a. Stačí navštíviť môj profil, kde sa dozviete viac! s pozdravom Dušan
Odpovedať
kvalitný DJ urobí perfektnú zábavu, môže hrať žáner, aký vás len napadne, no ja som z rodiny muzikantov, takže u nás jedine živá hudba. Zažila som aj DJ, aj veľmi šikovných, ale nič pre nás. Ak je aj u vás polovica osadenstva hrajúca na hudobný nástroj, tak na DJ zabudni, ale hudba musí byť kvalitná. Ak nie, tak to, čo je vám dvom bližšie, svadba je predovšetkým o vás.
Odpovedať
@awril666 ja som za Dj-a, poznám jedného šikovného, spraví Vám super zábavu a aj techniku má kvalitnú ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@awril666 My sme mali este aj harmonikara, ale to len tak z rodiny, sesternicin priatel, pocas par prestavok zahral, hostia si zaspievali, a velmi si to tiez pochvalovali, ze na parkete si kazdy mohol prist na svoje, ale taku pravu ludovu notu mali tiez. Takze aj ked nieco take by ste chceli, tak zohnat harmonikara nejakeho vecer nech pride na jednu dve prestavky zahrat ludom a bude to skvele :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelik2509 možem poprosiť kontakt do spravy ?
Odpovedať
Profilova fotka
@beiatriss priateľov ujo tiež hrá na harmonike a zároveň je aj taký voľnočasový "DJ" samozrejme aby hral nepripadalo do úvahy nakoľko chceme aby sa s nami tiež zabával ale harmoniku má za úlohu aby vzal 😁.
Odpovedať
Profilova fotka
@awril666 - Neuveriteľne krásne slovné spojenie "TAKÝ VOĽNOČASOVÝ DJ". Vhodné na zaradenie do Wikipedie. Autorstvo sa pripisuje vám.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme vsetci volnocasovy ked nie sme obsadený
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@awril666 Tak to mate idealne ak si date DJ a ujo zahra na harmonike :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dudo12334 Ahoj, no v pohodičke ale zasa nieje kapela ako kapela... ako píšeš čo sa týka techniky,repertoáru, prístupu... Myslím že si treba iba správne vybrať a môže byť svadobný deň na 100% či už hrá na svadbe DJ alebo kapela. Viem o čom píšem robil som 17 rokov Dja . :-D Dobrú a skúsenú kapelu by nemalo zaskočiť nič a kapela na svadbe ma svoje čaro pokial je samozrejme normálna a má skúsenosti a neustále na sebe maká. (odobierka,hudba počas gratulácií pri kostole, hranie počas prestávok kde si môžu svadobania zaspievať, začepčenie zaspievané niekoľkohlasne priamo nastavené pre mladomanželov,redový tanec na mieru s menami hostí atď.) Ale zasa nieje žiadna výhra nechať si pokazit svadobný deň zlou,,kapelou,, . Ako som už písal treba si iba správne vybrať!
Odpovedať
Profilova fotka
K tym voľnočasovým Djs. Ja som dj na plny úväzok. Nie som dj ze od pondelka do piatku robím robotníka. V piatok zhodím montérky hodím sa do obleku a idem hrať svadbu. To nema byt urážka ale fakt ze niekto ma djing ako svoj job a niekto ako hobby a od toho je aj prístup k samotnej akcii
Odpovedať
@awril666 Pozrite VIDEO v profile s priateľom. Kapela s DJ a dilema je vyriešená :) Pekný deň milá slečna.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinleo nechcela som sa nikoho dotkúť preto hovorím "voľnočasový DJ" lebo on je naozaj taký vezme aparatúru aj záhradnu "gilovačku" 😂 (asi máme šťastie na susedov) 😂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?