Hudba a spev v trnavskych kostoloch

Profilova fotka
Ahojte dievcence, viete mi prosim poradit, kto chodi spievat na svadobne obrady v trnavskych kostoloch? Pripadne aj dat kontakt, ci linku na ukazku spevu? Dakujem krasne :-)
Odpovedať
Ja som videla niekolko svadieb s touto kapelou https://www.facebook.com/spektrum.gos... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelacap Dakujem Vam velmi pekne za tip...na fotke vyzeraju velmi sviezo, idem ich skusit niekde popocuvat. Prajem Vam pekny dnik a este raz moc dik :)
Odpovedať
ja som nad nimi tiez uvazovala. Pisala som im, ze aby mi poslali nejake ukazky zo svadby, aby som sa vedela rozhodnut. Napisali mi, ze ich ukazky mam najst sama a tam sa nasa komunikacia skoncila :D potom som nastastie narazila na iny zbor a zajednala som si ten.
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelacap A ten co ste mali Vy na svadbe, sa ako vola? Pozerala som tri videa, co som im nasla na FB, bolo tam len jedno zo svadby...pacilo by sa mi aj nieco viac kostolne...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelacap Uau, teraz pozeram, ze Vy mate svadbu uz za sebou a bola ste nadherna! Blahozelam a prajem Vam spolocny zivot plny stastia, lasky a pohody! Chystate pridat viac fotiek, prip. vytvorit album na webe? Kvety ste mali tiez uzasne :)
Odpovedať
Nie to som nebola ja :) Ja som bola jedna z tych druziek. Mate pravdu, nevestu sme mali prekrasnu. To sa vydavala moja najlepsia kamaratka. Ja mam svadbu teraz 7.11.2015. Viete co ani neviem odkial presne je ten moj zbor, to ta kamoska co sa vydavala ho mala, pacilo sa mi to, tak som si ich hned po tej svadbe zajednala aj ja.
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelacap Aha, tak Vam drzim palce, nech to vsetko vyjde podla VAsich predstav :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?