Hrala niekomu na svadbe hudobná skupina Fanatik?

Boli ste spokojný s kapelou??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, my sme ich mali, boli super, mili, ochotni, vyborne hrala, super sme sa zabavili, stale sa nas chodili pytat, co by sme este chceli. Robili rozne sutaze,...cas pri nich bezal velmi rychlo, ked sme sa tak dobre zabavali. Este by sme urcite vyuzili aj ine hry a scenky, len to akosi fakt rychlo ubehlo, stale sa nieco dialo. Vrelo odporucam vsetkymi desiatimi, kebyze sa mam este raz vydavat, tak si vyberieme znova tuto skupinu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nepoznam tuto kapelu,ale co som videl na ich stranke,paci sa mi! Sympaticki mladi ludia,aj nahravky su celkom fajn....a navyse sa volaju na "F" - ako Fantom 8-) ,tak to nemoze byt zla kapela :-) :-) :-) ...svet je maly a ja myslim,ze sa raz zideme na jednom podiu... ;-) S pozdravom,Miro H.
Odpovedať
Ahoj, nam hrala na svadbe teraz v juni :) Zábava bola úžasná, každý sa bavil do rána bieleho, každý si vychvaľoval, za čo im patrí veľké ĎAKUJEME! Bez nich by naša svadba nebola taká aká bola! Hrali úžasne, bohatý repertoár - zabavili sa starší a aj mladší, tancovali a spievali sme o dušu... Sú skvelí tím a veľmi odporúčam!!! Dúfam, ze sa s nimi ešte stretneme pri nejakej dalsej prilezitosti! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nám hrali na svadbe tiež, neskutočná spokojnosť z našej strany ... neboli im čo vytknúť, na všetkom sme sa dohodli :) ... zabávali sa mladší a aj starší ... u nás spokojnosť až až ... zahrali nám aj to čo sme si špeciálne priali :) .... ešte dlhooo po svadbe nás hostia chválili, ako sa super zabávali .. nič lepšie sme si vybrať nemohli ... pre nás to je a aj bude top ... všetci sa s radosťou vraciame k svadobnému videu, aby sme si pozreli tú super zábavu, kt, tam vďaka nim vznikla ... spravili nám zábavu o akej sme ani nesnívali :)... dokonca sme si s nimi "zaspievali" ... zabávali sa s nami, pekne medzi nás chodili ... no nemohli sme lepšie vybrať :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ich mali na svadbe v lete a boli neskutočníííí....odporúčam na milion %..nemenila by som :-) všetci sú veľmi milí,veselí...tancovali sme do 6 do rána...hostia doteraz chvália :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem Len ODPORUCIT robil som s nimi 8 svadieb su dobry
Odpovedať
Skupinu FANATIK vrelo odporúčam! Odkedy sme ich zažili prvý krát odvtedy na rodinné oslavy ako svadba a oslava voláme len ich :-) a samozrejme naďalej aj budeme! Je to už naša "rodinná" skupina ktorá nesmie chýbať na dobrej akcii! Robia dobrú nielen atmosféru ale aj zábavu! Hrali nám na dvoch svadbách a dvoch oslavách. Vedeli sme, že urobia z naších výnimočných udalostí krásne spomienky pretože vedeli vždy roztancovať a zabaviť všetkých hostí. Sú zábavní, milí, spoločenskí, je s nimi dobrá komunikácia, no a to podstatné je, že sú PERFEKTNÁ HUDOBNÁ SKUPINA ktorú LEN ODPORÚČAM takže nevesťičky neváhajte ;-) Sme všetci šťastný, že sme spoznali túto skupinu! Keď rodinná alebo spoločenská udalosť tak LEN s hudobnou skupinou FANATIK!!!
Odpovedať
Profilova fotka
:D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o nejakú aktuálnu recenziu na túto hudobnú kapelu. Prípadne ak niekto má aj nejaké video pomohlo by mi to. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?