Hľadáme hudbu na svadbu v okolí Bratislavy 24.9.2016

Ahojte, zháňame hudbu na svadbu, ktorá sa bude konať 24.9.2016 v okolí BA a potrebovali by sme nejaké dobré odporúčania. Nie sme ešte pevne rozhodnutý či má ísť o DJa, kapelu, alebo kombináciu DJ + kapela. Ide hlavne o to, aby mal/i už nejaké skúsenosti, aby vedel/i svadbu aj "odmoderovať " a mal/i by mať v repertoári aspoň nejaké tie maďarské vypalováky (aspoň pár). Hudobne by išlo samozrejme o klasické svadobné - ľudovky, oldies a aj niečo modernejšie. Vďaka!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň Máte záujem o kvalitného profesionálneho DJa a nasvietenie Vašej sály na Váš jedinečný nezabudnuteľný deň??? Tak ste na správnom mieste. Ponúkame rôzne dekoreačne nasvietenie miestností, profesionálnu certifikovanú vnútornú pyrotechniku, konfety, profesionálnu laserovú show, videoprejkcie a iné. Všetko podľa požiadaviek naších klintiek/klientov. Tak neváhajte a oslovte nás a my Vám Váš svadobný deň a večer dovedieme do dokonalosti. emoticon Fotky viď na profile.
Odpovedať
Ja vám môžem odporučiť super svadobneho Dj. Maroša Bielika z Prievidze.. Vie super zabaviť ludí ma dobru cenu a dokonca nasvietenie sály a bublinkovač nam dal ako pozornost..
Odpovedať
Ja vrelo odporucam DJ Leone - Marek Zalesnak. Mali sme ho teraz v sobotu na svadbe a bol fakt super. Profesionalny, ochotny, mily, skratka vsetko super. Odmoderoval nam celu svadbu a zabava bolo perfektna. Naozaj vrelo odporucam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?