Hľadám svadobnú hudbu v Leviciach

Profilova fotka
Ahojte všetci! V auguste budeme mať svadbu v Leviciach a ešte stále nemáme hudbu na svadobnú hostinu. :-( Poradíte nám? Chceli by sme radšej DJ, pošlite mi prosím info, ak nejakého v okrese Levice poznáte a viete, že vyčarí super zábavu. Budem vďačná za každý príspevok. Ďakujem a pekný deň, všetkým nevestám i ženíchom!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mima, my mame DJ Brana Hlamu, hra fain a po sobote o tyzden ti napisem viacej, ak chces...
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem, ak môžeš, pošli potom referencie a krásnu svadbu prajem...
Odpovedať
Profilova fotka
no ty kokso, tak Brano Halama je totalny prepadak....nic v zlom, poznam tuto "firmu", bol aj kamoske na svadbe hrat a o polnoci si uz ani nevedel spomenut mena nevesty a zenicha....bol totalne ozraty a pokazil svadbu obom... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Mima, dakujem. no hej , aj ja som to pocula, ale ja to budem čekovat.... Hadam to nejako ustriehnem ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Tessa - teraz si ma vyplasila :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Tati, som to vcera zhurta napisala...sorry ;-) Len fakt by bolo dobre davat na neho pozor, lebo ked si vypije...pripadne sa opije...hra dookola stale to iste a uz ani nevie, ci je, a na co na tej svadbe je... :-| Nemas sancu to ustriehnut, ver mi, ty ani nebudes mat cas sa s DJ om bavit...skus tym skôr niekoho ineho poverit, aby mu moc nenalievali a aby ho sem-tam niekto skontroloval... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej uz sa stalo vcera :) ale aj tak mam strach a hadam sa to u nas nestane, mne na hudbe dost zalezi, takze tak, boozinku, vsak ked je niekto plateny, ako to moze urobit? a to nie je teraz na neho, ale celkovo .... ]-(
Odpovedať
my máme z levíc duo song - boli sme na svadbe, kde hrali a boli sme nadmieru spokojní - aj hrali, aj robili DJ
Odpovedať
Profilova fotka
Tani, tu otazku si kladiem aj ja...ako sa niekto moze spit na svadbe, ked ma tam povinnosti a je este aj plateny za to?!! Ale co uz....vseliaky sme... My sme mali Radka Havlika - Optimal, on hra na varhanoch, spieva si sam a robi aj DJa, bol velmi super, hral vsetko, aj pre rodicov, aj pre mladych...Kazdy spatne hodnotil, ze hral velmi dobre ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Rada Havlika poznam je to fajn clovek a naozaj hra dobre! :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ahojte dievcata, prosim Vas skusenosti s Halamom??? Dakujeeeem
Odpovedať
tak ja ti viem pokiaľ chceš dať konatakty na DJ Čapláka, ja som ho na svadbe nemala ale bol jeden z našich možnosti a všetci čo ho mali hovorili že viem urobiť dobrú zábavu. My sme mali DJ Senesiho, bolo fakt super, dokonca sme mu dali aj našu hudbu čo sme chceli aby hral všetci hostia boli velmi spokojný.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?