Hľadám slovensko - maďarskú hudbu

Profilova fotka
ahojte, neviete mi náhodou poradiť dobrú hudobnú skupinu, ktorá hrá slovensko- maďarský repertoár? ďakujem krásne :)
Odpovedať
skus DUO AXIS su vybornyy!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem :)
Odpovedať
Ahoj monulkava, my budeme mať tiež SVK -HU svadbu a vybrali sme si skupinu Best. Sú zo Šiah, ale sú ochotní prísť hocikam. Pozri v google, majú aj stránku a aj na youtube majú videá.
Odpovedať
Profilova fotka
@natalia2203 ahoj skupinu best poznám, moja polovička je od Šiah a boli sme už na pár plesoch kde hrali, len neviem ako hrajú svadby. Ak ťa môžem porosiť dala by si mi potom vedieť aký boli :-) ďakujem :-)
Odpovedať
napada ma este skupina ,,www.alfa- band.com,, hraju po slovensky, madarsky, anglicky. Na internet stranke maju pesnicky na stiahnutie . Pani Tunde Valachova spieva krasne v kostole . Na nasej svadbe spievala Ave Maria to sa vam postavia vlasky na tele, slubujem. Su velmi profesionalni.
Odpovedať
@natalia2203 a kedy budete mat svadbu? Aj my ich budeme mat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@elysee35 a mohla by som ťa poprosiť nejaký kontakt na nich. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiez mali Alfa band a boli sme nadmieru spokojni :-) hrali perfektne, kazdemu sa velmi pacilo - no len moj otec frflal, ze bolo malo polky (ale tak ked mu mama povedala, nech ide za nimi a oni tam supnu nejake to kolecko plne polky, tak frflal znova, ze on nikam nepojde :-) inac hrali moderne (podla mna asi podla zlozenia ludi na parkete - my sme mali vela mladych) a brutal sme sa vytancovali...moja 80r. babka, ktora sa na nas pozerala do rana do stvrtej, to komentovala slovami - boli ste ako zvery :-)
Odpovedať
takze alfa-band.com , adresu tam najdes aj telefone cislo a mozes si aj vypocut ako hraju a ako spieva Tunde aby si sa presvedcila. Peter Macsansky 0905 694 445.
Odpovedať
bola som na svadbe , kde hrala skupina Best, najlepšia hudba na svadbe akú som kedy zažila, hrali fantasticky, ešte aj cez prestávky si stále precvičovali nasledujúce kolo, sú to páni muzikanti, dole klobúk :-)
Odpovedať
monulkava jasné, že dám referencie, len to sa načakáš, možno ma aj predbehneš... máme svadbu až v októbri
Odpovedať
@janulik_81 v oktori, konkrétne 6.10.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@natalia2203 neboj nepredbehnem ťa, ja sa mám ešte veľmi veľa času, len viem, že mávajú toho veľa, tak som chcela v predstihu pozisťovať :) ďakujem, budem sa čakať na ohlas :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
:) aj my by sme chceli aj slov. aj madarsku hudbu, urcite si ich vypocujem, dajte potom vediet, ako to dopadlo ;)
Odpovedať
my budeme mat flamingo zo zirian...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Hrám aj-aj .... tak skúste klik na moj web ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?