Hľadám huslové duo, kvarteto do kostola do Starej Ľubovne

Miesto svadby Stara Lubovna :-)
Odpovedať
Ja by som tiez nieco podobne brala. Ak nieco zozenies daj vediet, ja som uz zhanala, ale nepodarilo sa mi zatial.
Odpovedať
t @dasta21 tiez v Lubovni?
Odpovedať
@cincirela to vazne? aj jaaaaaa :) my dve mame fakt rovnaky vkus :)
Odpovedať
skus zakladnu umelecku skolu u vas, alebo nejaky subor...mne tu u nas odporucili Vranovcan a uz s nimi o tom komunikujem :) dufam, ze to vyjde :)
Odpovedať
@dasenkaaaa no asi aj hej :) len ja mam taky pocit ze si dam do toho kostola take fajne velke bedne a si to pustim z CD :-) a ty uz nieco mas?
Odpovedať
@cincirela ano v Lubovni, teda v okoli lubovni som hladala, lebo svadba bude na dedine - kostol
Odpovedať
@cincirela ako som ti vyssie pisala, odporucili mi nas subor Vranovcan, tak som tam napisala a dnes mi odpisali ze ake skladby by som asi chcela... takze je to na dobrej ceste :)
Odpovedať
@dasenkaaaa no musim im aj ja napisat len neviem ci nieco take u nas vobec mame
Odpovedať
@cincirela tak skus umelecku skolu....tu asi mate, ze?
Odpovedať
@dasenkaaaa uz som nasla aj napisala, tak som zvedava :-)
Odpovedať
@cincirela daj potom vediet co ti odpisali :) budem rada za kazdy typ a pomoc. Kde budes mat svadbu?
Odpovedať
@dasta21 vo velkom kostole v SL na namesti a potom v marianne a ty?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som z Hranicneho, tak kostol bude tam a hostina u jelena
Odpovedať
@dasta21 a uz mas vsetko vybavene? ja este skoro nic :) ale tak este casu dost do juna, aspon dufam
Odpovedať
@cincirela no ako sa to vezme. casu este dost, ale takych zakladnych dodavatelov uz mam. FOtograf, kameraman, kapela, kolace, torty, starejsi, miesto hostiny. Ostatne si pomaly pripravujem sama. Dako ani ja nestresujem este, ved casu dost. Este len obrucky vyberame, to este nevieme ze ake chceme, ani oznamenia......
Odpovedať
@dasta21 foto, kamera, sala, kostol to uz v podstate mame aj my. teraz som akurat zistovala co je ten starejsi, som ani nevedela aku ma vlastne ulohu a myslim ze to zvladneme aj bez neho :) a o kolace sa nam postara marianna, momentalne najvacsi problem su moje saty, dajak neviem nic pekne zohnat
Odpovedať
kde si bola skusat? Ja som si dala usit saty na mieru podla tych ktore sa mi pacili pri skusani. Za skusanie pytali cca 550 eur a za usitie dam cca 350 aj so zavojom a bolerkom. Skusat som bola v blave a siju mi v trencine. A tiez sme este kupili oblek v polsku v nowom sanszy v europe. Maju teraz super vypredaje a zlavy aj na obleky :)
Odpovedať
ja uz som bola asi vsade skusat :) asi si aj ja dam sit len este sa musim rozhodnut ktore, oblek si drahy ide dat sit do polska na mieru
Odpovedať
@cincirela ked si pozres moj album tak som si dala usit tie saty s malou maslickou vpredu. Ked si das sit, tak davaj pozor, aby si to stihla, lebo ja som napr. len mesiac cakala kym krajcirke prisiel material. Prvu skusku som mala asi v polovici novembra a teraz by som mala ist 25. januara skusat uz hotove saty. ak bude treba tak este nejake upravy mi potom spravi. Som ani nevedela ze sa da sit aj na mieru oblek v polsku, sme mohli skusit aj to. Tak daj dake fotky zo skusok, poviem ti, ktore sa mi pacia najviac :) Uz si postupila dako s tym huslovym kvartetom?
Odpovedať
ozaj pekne mas tie saty :) ja som bola dnes zase skusat a uz ani sama neviem ake vlastne chcem, asi si dam nejaky ten den pauzu nech sa mi to cele ulezi, hodim potom aj nejake foto. o to kvarteto sa mam zastavit priamo v ZUS, pisala som jej ake chcem skladby a kedy je svadba tak napisala ze nech pridem, ze sa nejak dohodneme, tak vyzera to celkom slubne :-)
Odpovedať
@cincirela super s tou ZUS, tak by si sa mohla spytat aj na mna, ci by sla o tyzden skor hrat na hranicne. Je daka jedna zena huslistka, nejaky ziaci, alebo....?? SI pisala na tu ZUS jana melkovica? Tak posli dake fotky tych saticiek :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?