Hľadám hudobnú skupinu na slovensko - maďarskú svadbu

Ahojte všetci, mám na Vás veľkúúú prosbu. Potrebujeme hudbu resp. hudobnú skupinu na slovensko - maďarskú svadbu na termín 18.02.2012. Na nete som našla skupinu Best zo Šiah, ale už sú obsadení:( vie mi niekto prosím poradiť? ďakujem vopred. :-(
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ah @sandrusikk Ahoj a kde budete mat svadbu? skus hud.,skupinu Atlantic
Odpovedať
no my sme zo západného slovenska, takže táto neprichádza v úvahu, ale ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ak si mozes dovolit trocha priplatit, odporucam gin-tonic. d
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali skupinu Alfaband a spokojnost maximalna - hrali perfektne - kombinacia slov., mad. a angl. pesniciek. Vsetci sa vyborne zabavali a skupinu chvalili. @denkyvideo Ak myslis tu skupinu gin tonic, co sa objavila so sl. weiterovou, tak to povazujem za zly vtip. Nechcela by som ich ani zadarmo. Ako mozu profesionali klesnut tak hlboko a nakrutit taky brak????
Odpovedať
Profilova fotka
no to ma chalani tiez prekvapili...hmmm. ale nesud ich podla tejto jednej veci. ide o to, ze su velmi cielavedomi a chcu nejako prerazit....toto nehodnotim. ale na svadbe zahraju spickovo. chodim po svadbach dost dlho a viem co pisem. nie som v ziadnom gorila vztahu s nimi. len som chcel nezistne poradit. d
Odpovedať
Ahoj, my sme riesili podobny problem, uz sme si kapelu vybrali, ale kedze sme z vychodu, asi by bolo zbytocne ti ich odporucat. Kazdopadne, podla mna si radsej vyberte madarsku kapelu, pretoze tam je predpoklad, ze vedia zahrat aj slovenske - aj my sme tych svojich nasli takto. Lebo slovenska kapela pochopitelne madarske urcite nebude vediet zahrat.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja tiez riesim tento problem, zajtra si ideme vypocut jednu kapelu,ale akurat mi kamaratka zasadila chrobaka do hlavy tak sa pytam---- aky je rozdiel medzi tym ci hra na svadbe kapela alebo DJ?????? :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@sisanevesticka ahoj, prosim ta aku ste nakoniec mali kapelu? lebo ja hladam madarsko slovensku kapelu a sme z vychodu, no som uz zufala...:(
Odpovedať
Ahojte ja spievam v kapele mame madarsko slovensky repertuar .. Hrame v okrese nove zamky a nemame problem ist aj dalej... Samozrejme aj nahravky vieme poslat mailom a myslim si ze aj cenovo sme dost v norme sme duo a hrame vsetko na zivo ... Myslim si ze na svadbu sa urcite hodi ziva muzika ked uz platite pretoze dj zobere 250 € len za to ze pusta cd-cka a popritom sedi a pije alkohol a vobec to nezije ziva hudba vam zahra podla vasej chuti a samozrejme kolega robi aj starejsieho ..
Odpovedať
Profilova fotka
@sisanevesticka Trochu nechápem tú logiku. Maďarská kapela vie zahrať slovenské veci a slovenská nevie maďarské? Ako ste na to prišli???
Odpovedať
Profilova fotka
duo AXIS - party band - slovensko maďarská hudobná produkcia pre celé SK -príjemné ceny aj pri väčších vzdialenostiach. Viac na našom webe alebo fb. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@slancikovci Uplne jednoducho. Je predsa jasne, ze madarske kapely fungujuce na Slovensku musia vediet aj po slovensky a tym padom aj poznat slovenske pesnicky, zatialco slovenske kapely nemaju dovod hrat madarske pesnicky na Slovensku, ziadna tazka matematika.
Odpovedať
Profilova fotka
Skupina Best. Pozrieť si nás môžete na svadobnom veľtruhu v nitre 25 a 26 januára 2013 na Agrokomplexe. A bude tam aj kopec iných fantastických vecí pre budúce nevesty a a ženíchov.
Odpovedať
no my mame skupinu flamengo zo zirian...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jajka2407 prosim ta mozes mi poslat nejaky link alebo kontakt na skupinu flamengo zo Zirian, aby som mohla pozret ich profil niekde. Lebo na nete som ich nenasla. Dakujem ti velmi pekne :)
Odpovedať
@bubibucka do IP som ti poslala kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
@jajka2407 dakujem ti velmi pekne za informaciu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte vsetci :-) Volam sa Veronika... Potrebovala by som zohnat tel.kontakt na skupinu Flamengo zo Zirian :-) dakujeem
Odpovedať
Profilova fotka
@carine1201 Ahoj. Vedeli by sme si vymenit maily?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@jajka2407
Odpovedať
@jajka2407 mohikán by sí mi proszim napisat nejaky kontakt alebo link na tű skupinu flamengo nemozem ich najst a svadbu mame uz v auguste a skupinu ziadnu... Oni spievaju po madarsky aj slovensky?? Dakujeeeem velmi
Odpovedať
@petronelita mas to v IP :)
Odpovedať
Ahojte baby, mozete mi prosim poslat kontakto na Flamengo? Mozem si ich niekde vypocut? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Mne hrali na svadbe baby z Gitanas sú z NZ BOLI úúúplne super :-)
Odpovedať
@jamimi mozes mi pls poslat do IP kolko to stalo? diky
Odpovedať
nazdarek moze mi niekto poslat kontakt na skupinu flamengo??? a nieake viedeo dakujem
Odpovedať
mohla by som poprosit o zaslanie kontaktu na skupinu Flamengo zo Zirian? Pripadne viete aj o nejakej inej slovensko - madarskej kapele, ktore tu este neboli spomenute? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,poslete aj mne ten kontakt na flamengo?neviem sa ho dopatrat...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?