Hľadám hudobnú kapelu na svadbu v Trenčíne 1.7.2017

Profilova fotka
Zháňam svadobnú kapelu - nie DJ-a pretože naše rodiny sú viac zvyknuté na kapely a viac im tento štýl vyhovuje, aby som teraz neurazila DJ-ov. Kapely, ktoré som kontaktovala sú už bohužiaľ obsadené. Viete mi prosím poradiť niekoho, kto hrá aj moderné aj ľudovky a vie zabaviť ľudí? Viem aj, že niektoré kapely zabezpečujú aj hranie pred domom nevesty a pred kostolom, to by bolo tiež fajn. Ale ak nie to už by sme si vedeli zohnať. Chcela som skupinu Galaktic ale sú obsadení. Viete mi príp. poradiť niekoho, komu ste boli na svadbe a páčila sa vám tam veľmi nejaká kapela z okolia? Ďakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Zdravím , nie sme síce z okolia Trenčína , ale pokiaľ by ste mali záujem o živú kapelu v plnom obsadení , skúste pozrieť náš profil medzi profesionálmi Kapela Medley z Trebišova .
Odpovedať
Profilova fotka
@sofiam55 Vďaka môžeš poslať, súsim ich kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, hrám v kapele Wooders, hráme slovenské aj zahraničné pop-rockové skladby v akustickej podobe :) Pre viac info správa alebo pozrite video na našom webe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, termin mame zatial volny, pozrite si nas profil, pripadne fcb.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým, nakoniec sme zohnali tú kapelu, ktorú sme aj pôvodne chceli, len mali na ten termín viac záujemcov a uprednostnili nás. Tak prajem veľa šťastia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?