Hľadám Dj alebo živú hudbu na svadbu v Žiline

Profilova fotka
Ahojte. Nepoznáte dobrého DJ alebo živú hudbu zo Žiliny alebo okolia? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
rubin zo zbynova, my sme ich mali a maximalna spokojnost. ak chces viac info napis mi do spravy.
Odpovedať
ahoj my sme mali zo ziliny DJ Zdenka Jatiho :-) nielenže sa páčil nam ako novomanzelom, ale spokojnost hostí bol neopísatelny, dokonca aj majitelia chaty, kde sme svadbovali si pytali kontakty na neho... .:-) tak niet čo dodať :-) len to, ze vyber bol najlepší aký som mohla urobiť :-) staral sa o nasich hostí az do 05:00 :-) pracuje aj s kapelou PRIMATOR. (my sme nemali moznost velkej tanečnej saly, takze sme volili len DJ, ale keby sme tu moznosť mali, určite aj kapelu berieme :-)
Odpovedať
Ahoj, ako fotograf som pravidelne na svadbách v okolí Žiliny, pripájam sa k lukur, kapelu PRIMATOR doporučujem, vedia výborne komunikovať s hosťami, výborný repertoár pre všetky generácie a excelentný gitarista !!! Teda niečo aj pre tých, čo majú radi dobrú rockovú muziku. :-)
Odpovedať
Ja som mala na plese skupinu Pollux, všetci chválili :)
Odpovedať
ja mozem odporucit DJ Roman Ďaďo, bol u nas, chodi po roznych krajoch hrat a vzdy sa vie skele prisposobit, ma dobre hry ak chcete, nie dlhe ale zabavne, je dobry moderator a plne zodpovedny a pristupuje k tomu profesionalne, mam ho vo svojom fotoblogu medzi odporucaniami
Odpovedať
mám dobrú skúsenosť s DJom Lukášom Fialom, hral nám na svadbe. Pozri facebook ELF Sound-Dj Lukáš Fiala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka023 ahoj mohla by som sa ta spytat kolkatich clenom ma ta skupina rubin a kolko si beru.Dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, su 3-ja, otec syn a zat :) my sme platili 300 a maximalna spokojnost. ked nechces na svadbe aby sa hrali moderne daj si ich my sme boli na 3svadbach kde hrali a tak sa nam zakazdym pacili ze sme ich chceli aj na svojej svadbe :) ked co kludne sa pytaj. pekny den.
Odpovedať
Ahoj... DJ je aj nie je iba o muzike, ale aj o tom, aby svadba ostala nezabudnuteľná... Sám som DJ a možno by som to vedel zariadiť...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?