Harfa na svadbe

Viete mi poradiť, koľko asi stojí harfista/ka na svadbu? Chceli by sme mať harfu počas obradu a večere. Neskôr by mala hrať kapela. A ak máte s niekým konkrétnym skúsenosti, tak poprosím kontakt (aj do IP). Ďakujem moc :-)
Odpovedať
1
2
Majka Kmetkova. Cenu je lepsie si pytat od nej, kedze my sme mali svadbu tento rok a na rok 2014 moze stat inak. Ale drahsia ako DJ nebola :-) A stoji za to, nasi hostia z nej boli hotovi.
Odpovedať
aj ja mám kontakt na dve harfistky, ak by si mala záujem. Jedna je v BA, druhá je na strednom Slovensku. :)
Odpovedať
@hallie ale asi aj hrala kratšie ako DJ, nie?
Odpovedať
@vvladkaa hej, hrala kratsie, ale nas DJ by lepsie urobil, keby ani nehral dlhsie ako ona :-D. Nam hrala pocas obradu a vecere.
Odpovedať
@hallie tak si to aj ja predstavujem, že počas obradu a kým sa najeme, ale ešte uvidím, nakoľko pustí rozpočet :) a čo bol nejaký problém s DJom?
Odpovedať
Super nápad dievčatá :) @hallie, prosím ťa, odkiaľ je tá harfistka? Resp., vedela by prísť hocikde na svadbu? A ešte, predsa by ma zaujímala tá cena, či sa môžem hneď nadchnúť a zahrnúť to do programu alebo Ti ticho závidieť :-) aspoň IP Ťa poprosím :-)
Odpovedať
@vvladkaa no, povedzme, ze nemal svoj den... A hladal sa trochu... Trochu dost :-D Ale vzdy kazdy na svadbe s nim bol spokojny, tak mu nerobim zle meno, beriem to skratka tak, ze kazdy moze kiksnut. On si to asi vybral na nasej svadbe :-D
Odpovedať
@stentelse je z BA a myslim, ze v pohode cestuje :-) Nam isla na svadbu z Tatier, kde hrala predtym na nejakej akcii.
Odpovedať
@hallie tak to je nepríjemné, ale aj hostia s ním mali problém, alebo len Ty? lebo ja som bola nedávno na svadbe, kde by som DJovi nezaplatila ani cent za to, čo tam odviedol, ale ostatní hostia boli spokojní, aspoň teda tak hovorili :)
Odpovedať
@vvladkaa aj hostia, a dokonca aj personal sa pozastavoval... Skratka hral zle, potom si zacali hostia pytat skladby, tak sa konecne aj tancovalo. Hlavne, ze stal 350 eur :-/
Odpovedať
@hallie aj my sme to riešili tak, že sme si od DJa pýtali konkrétne pesničky, aby sme aspoň trochu tancovali (ja totiž ked nemám rada pesničku, tak sa na ňu nedonútim tancovať :) ), ale nič z pesničiek na želanie nemal, tak musel sťahovať z netu :)
Odpovedať
@vvladkaa u nás aj mal, ale zarazilo nás, že na stretnutí pred svadbou sme mu jasne povedali, nech hrá funky a oldies veci, že sme tam zloženie zväčša 30 plus, že nechceme diskofilné veci a podobne... No a on že jasné, chápe - a na svadbe vytiahol repertoár, ktorý si predstavoval pod pojmom oldies. Dr. Alban a podobne. Dvakrát za ním boli hostia, raz môj muž, nech začne hrať niečo iné. Trikrát nepochopil. Až sa naštvala kamoška, prišla k nemu, nadiktovala mu zoznam pesničiek, čo má hrať - a zrazu parket plný. Lenže potom chlapec prišiel na koniec zoznamu a čo začal hrať? Zase to svoje :-D V tom čase sme od kamošov dostali super namakanú aparatúru ako dar, to nám už čašníčka navrhla, či nechceme toho DJ-a vyplatiť už teraz a poslať preč, že oni nám to zapoja a prinesú CDčka :-D. Napokon za ním teda chodili hostia a pýtali si pesničky a už to išlo nejako :-) Potom sa už blblo, a tancovalo, zrejme aj on si začal veriť, lebo spočiatku bol zdeptaný, keď videl, ako sa za ním stále niekto rúti s kritikou. No a komédia bola, keď sme ho o štvrtej ráno už fakt chceli vyplatiť a uzavrieť to, ale jemu sa očividne veľmi páčilo, lebo sa viackrát opýtal, či určite nemá dohrať :-D Jááááj, no, bola to kapitola, ale ako píšem, my sme si ho bookli na základe odporúčaní viacerých známych (ktorí na našej svadbe žasli, že keby nevideli ten istý ksicht, nepovedali by, že to hrá ten istý DJ), aj tu s ním boli iné nevesty spokojné, čo som zachytila, takže fakt nejdem zverejňovať jeho meno a haniť ho, beriem to tak, že bol aj nejaký chorý v tom čase a nešlo mu, ani mne sa každý deň nemusí v práci vydariť. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@hallie :) tak to je riadna story :) Dr. Alban? inak môj obľúbený interpret z čias tanečnej na základnej škole, inak sme na neho vtedy roztáčali, ale dnes? :) aj na tej svadbe, o ktorej hovorím, boli väčšinou ľudia nad 30, zopár detí a DJ dvakrát za noc pustil Ega-Žijeme len raz :) a potom už len Gipsy kings a Pomádu :)
Odpovedať
@vvladkaa ale aj Alban by bol v pohode, ale to treba púšťať tak o jednej, keď sú už všetci v rauši :-D Ego tuším u nás nebol, ale zato na rodičovský tanec nám dal takú nekonečnú pesničku, pri ktorej je aj Otto Weiter hitmejker, že som škrípala zubami ja i môj otec :-D
Odpovedať
@hallie a to ste si na prvý a rodičovský tanec nevybrali konkrétnu pieseň Vy? ja som myslela, že sa to tak robí a po tom, čo tu čítam, dám Djovi na svadbu asi celý zoznam, čo bude hrať celú noc :)
Odpovedať
@vvladkaa na prvý sme mu dali svoju pesničku, ale na rodičovský nás ubezpečoval, že všetko má. tak sme to nechali na ňom. chyba :-D poviem ti, zoznam by som dávala teraz už aj ja. ale fakt som nepredpokladala, že keď je niekto DJ, tak nevie, čo má hrať :-) za púšťanie pesničiek, ktoré vopred vyberiem a zoradím, môžem zaplatiť aj nejakému študákovi, a podstatne menej :-D
Odpovedať
@hallie alebo si púšťať pesničky z počítača alebo CD prehrávača :) ale tak určite sama uznáš, že človek sa pri riešení svadby stretne s kadečím a kadekým :)
Odpovedať
@hallie Ďakujem pekne za info. Určite ju budem kontaktovať. Môžeš mi ale zatiaľ poslať do IP cenu, za ktorú hrala tento rok? Len pre predstavu. A boli ste teda aj vy, aj hostia spokojní? Aké piesne vám hrala?
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie ja tiez rozmyslam nad harfistkou, ale nie je to take jednotvarne? resp nemala si pocit ze toho bolo moc?
Odpovedať
@matkova_veverica my i hostia sme boli nadseni. Pre viacerych to bol megazazitok :-). Repertoar ma na webe, hra aj veci ako Metallica a podobne :-) @kristina_t vobec nie. My sme mali obrad v kaplnke, kde bolo treba riesit ozvucenie, a toto bolo pre nas idealne riesenie, lepsie ako reprodukovana hudba. No a ako pisem vyssie, ona nehra iba klasiku, ale aj moderne veci typu Colplay a podobne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie a ak sa mozem este opytat tak kolko ste mali ludi? my budeme mat cca 70 ludi a bojim sa aby jedna harfistka nebola malo... my budeme mat obrad v zahrade hotela kde tecie potocik ale taky dost hlucny a preto sa bojim ci to bude OK... ale hrozne ma to laka :) nahodou nemas nejake video? dakujem krasne!
Odpovedať
@kristina_t milion na obrade, ale v malej kaplnke a 50 na veceru. Video nemam, ale neviem, ci nema nejake ona na webe.
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie prepac ale mam milion otazok :) a pouzivala nejaky mikrofon, alebo reproduktor/zosilnovac? a ked ste mali obrad, tak pocas toho hrala tiez? a bolo potom pocut matrikara? ci mali mikrofon? dakujem za vsetky tieto detaily :) teaz sme boli na jednej svadbe, kde tieto veci absolutne nemali domyslene, tak preto sa tolko pytam :)
Odpovedať
@kristina_t v pohode, pýtaj sa :-) myslím, že nepoužívala, aspoň na fotke, čo som pozerala, žiadny nemala. ale tá kaplnka v Tomášove je fakt malá :-). hrala pri mojom príchode, potom tuším len tak občas tíško žblnkala, potom zase hrala :-) ona už vie, kedy má hrať. farár mal myslím pred sebou mikrofón. musím kuk fotky zo svadby :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte baby, viete mi poradit nejaku harfu na svadobny obrad? okrem Majky Kmetkovej, ktora je urcite uzasna, ale zapytala si podla mna privela za tu chvilku :// a dalsiu co mi jedna baba odporucila, uz mala sice cenu normalnu, ale pristup strasny, 2x som ju kontaktovala, poslubovala a dodnes mi nic neposlala. ked tak dojde aj na svadbu tak to si mozem rovno ja nieco nacvicit, bude to istejsie :/
Odpovedať
Profilova fotka
nikto nic? :///
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@megane1 Mozem poprosit o kontakt na harfistky? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@megane1 Môžete mi prosím poslať kontakty na harfistky prosím !!
Odpovedať
@megane1 ahoj, mozem poprosit o kontakt na harfistky Dakujem Eva
Odpovedať
Ahojte aj ja by som potrebovala kontakty na harfistky ak niekto ma poslite mi :) Dakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?