Dobrý DJ zo Žilinského kraja. Koho osloviť? Poraďte

Profilova fotka
ahojte neviete mi poradit dobreho DJ so Zilinskeho kraja? Najlepsie by bolo keby bol zaroven aj starejsi, ale neni to podmienka. Naozaj neviem koho mam oslovit.
Odpovedať
ahoj Majka, poznam jedneho DJ so Zilinskeho kraja, skus futurebass Bola som s nim na par svadbach a velmi ma oslovil. Dokaze uzrobit perfektnu zabavu a dvihnut ludi zo stoliciek, aj takych, ktori vobec netancuju. Vyskusaj, vsak za to nic nedas ;-) Verim tomu, ze spolupracuje aj s nejakym starejsim, tak ti urcite poradi. Drzim palce.
Odpovedať
To nemá chybu Majka, ako sme sa super zhodli so Stridzou, xixi Veď z futurebass je ten Dj. MirDo čo som ti o ňom písala cez IP a on chodí niekedy aj so starejším Martinom, mimochodom vie dobre hrať na heligónke, určite si s ním aj zaspievate. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
DJ ružomberok okolie súrne myrusiatko • Dnes o 09:14 Ahojte súrne potrebujeme dobrého DJ na svadbu. Prosím poradte. Ak možte píšte i kontakty. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme mali Dj MirDa a starejšieho Martina Kminiaka z futurebass. Maťo nám aj spieval a hral na heligónke a spolu s Dj MirDom organizovali aj rôzne svadobné hry a zvyky. Kuk do našej galerie. Boli sme s nimi nadmieru spokojní a všetci hostia si pochvaľovali našu svadbu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
oligabka • Dnes o 00:11 Prosim, nema niekto tip, pripadne kontakt na dobreho DJ - zabavace v ZA a okoli???Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Šup sem: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@tade prosím ťa, kolko vyšiel Dj MirDo a čo bolo v cene? Ďakujem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?