DJ+starejsi/skupina

Profilova fotka
Dievacata,poradte Dj, najlepsie zaroven aj starejsi, 2v1,alebo skupinu na 29.8.15. Profesionali, prosim kontaktujte ma aj do spravy s moznostou ukazky Vasej prace,ak je ta moznost, popripade aj s cenovou ponukou:) ďakujem.Ťažko vie človek zo ziadneho alebo fakt kratkeho videjka posúdiť,ci je to to prave orechove..
Odpovedať
ak by ste o niekom vedeli, bola by som povedacna keby ste aj mne poslali kontakt alebo najlepsie cenovu ponuku, my mame svadbu 26.9.2015 (Pezinok) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja odporúčam Róberta Krchníka, len neviem či bude voľný - ja som ho mala zajednaného rok dopredu.... a bol perfektný... presne podľa mojich predstáv v romantickom duchu - vypustili sme si holubice, pripravil nám krásny ohňostroj a ako sa vraví čerešničkou na torte bolo krájanie torty s vnútorným ohňostrojom - medzi tým hry a veľa veľa rôznych maličkostí, ktoré tomu dodávali perfektnú atmosféru....
Odpovedať
Skus kapelu FANTOM ...jednozncne odporucam :)
Odpovedať
Ahojte,prosim vas neviete nejakeho dobreho starejsiho najlepsie s hudbou?...Detva a okolie ...prosiim neviem si rady...dakujem :)
Odpovedať
@anjana Ahoj, skús pozrieť finelismelody. Má širokú ponuku služieb.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, skutočne sa stotožňujem s názorom že z krátkeho videa či odporúčania sa nedá urobiť komplexný názor na prácu DJ-ja alebo starejšieho. Túto myšlienku som už písal v jednom príspevku ale je skutočne pravdivá. Kladné referencie, či odporúčania sú veľa krát prvotným signálom pre určenie kvality. Vidieť svadobné reklamné video je podstatne lepšie pre vytvorenie názoru ale najlepšie je vždy osobné stretnutie, kde Vám každý profesionálny DJ, či starejší vie urobiť prezentáciu svojich služieb, ukázať viacero videí zo svadieb, chronologicky popísať priebeh svadby v jeho podaní a viete sa popýtať aj na konkrétne veci súvisiace s Vašou svadbou. Zároveň sa s daným človekom osobne porozprávate a to je vždy veľmi podstatné pre zistenie či Vám celkovo štýl práce a hovoreného slova u daného DJ-ja, či starejšieho vyhovuje...
Odpovedať
Profilova fotka
@babika000 ahoj my sme mali Milana perneho je to hudobnik aj starejsi velmi dobry :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?