DJ / Živá kapela svadba 7.7.2017

Profilova fotka
Zdravím, hľadám DJ alebo živú kapelu resp. kombináciu, najskôr kapela potom DJ, na svadbu v Nitre v termíne 7.7.2018, uvítam tipy, rady čokoľvek :) Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň @zuzka3001, termín 7.7.2018 mám zatiaľ voľný a mohol by som Vás prísť zabaviť na Vašu svadbu. Info o mne ako aj recenzie môžete nájsť tu na portáli v mojom profile, alebo na mojej stránke. V prípade akýchkolvek otázok ma môžete kontaktovať správou, emailom alebo telefonicky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka3001 pozrite si moj profil DJ STRELA
Odpovedať
@zuzka3001 skús Sway Band. Sú fantastickí ! :-) Mala som ich na svadbe.Bol to skvelý zážitok. A rovno si doniesli aj svojho DJ, takže som to mala bez starostí.
Odpovedať
Profilova fotka
Zatiaľ voľné, pozrite profil, máme to naskok. Ďakujem, Trevis.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Sme VESELA MUZIKA. My Vám vieme obohatiť svadbu o slovenské i maďarské piesne v ľudovom duchu. Vieme ponúknuť odobierku nevesty, hranie počas gratulácie, uvítanie (rozbitie taniera), prinesenie polievky (malá scénka), hranie počas prestávok do spevu, niekedy i do tanca a najme do dobrej nálady. Ak máte záujem napíšte nám a my Vám pošlem cenník našich služieb. Videá nájdete pod našim profilom. S pozdravom VESELA MUZIKA
Odpovedať
@aninka2233 Ahoj, chcem sa spýtať či Sway band hrali aj ludovky, ciganske, repetacke a takéto klasiky, alebo len modernejšie?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
@nikol9 Hrali také 80., 90. roky a potom také modernejšie :) Na ľudovky sme mali DJ. Repeťácke sme už veľmi na svadbe nechceli.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Skúste si pozrieť môj profil.
Odpovedať
Zdravím pokiaľ hľadáte živú kapelu v plnom obsadení a mohla by byť z východu skúste pozrieť aj náš profil medzi profesionálmi Kapela Medley.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?