Dj verzus živá hudba

ahojte ja by soms a chcela spytat,co viac preferujete ci dj alebo zivu hudbu ja by som strasne chcela hudbu zivu aj nech pred panelakom zahraju ale priatel dj tak neviem co robit ...lebo ja by som aj dj brala len chcem aj pred panelakom aby mi niekto zahral :)
Odpovedať
Ja osobne som za živú hudbu, a ak chceš pred panelákom tak si zožeň nejakého harmonikára, može ti zahrať aj pri odobierke, a aj na hostine ked nebude hrať Dj.
Odpovedať
Profilova fotka
Niektoré kapely ti vedia zabezpecit aj pustanie pesniciek ako dj, keby ich nemali v repertoari alebo len tak na poziadanie.. treba vyzistit :D
Odpovedať
ja som za živú hudbu, podla mňa spraví úplne inú náladu a atmosféru ako Dj ktorý čumí do notebooku alebo stláča gombíky. :-| ale tak to je len môj názor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my budeme mať živú hudbu..našli sme si kapelu, čo zahrá aj ľudovky, aj repete, aj moderné pesničky + aj na harmonike...:)
Odpovedať
ahoj, my sme to poriesili tak ze pre domom bude harmonikar ale v miestnosti bude DJ. podla mna ziva hudba je hrozne narocna na cas, miesto, aj peniaze. Hraju pol hodinu, potom prestavka 20 min, znovu pol hodinu a tak. nedokazu sa tak rychlo a efektne prisposobit ako DJ. ak svadobania chytia paru a chcu tancovat hodinu, tak DJ bude pustat hodinu, ak bude chut na ludove tance tak budu ludove, ak sa bude viac tancovat na moderne tak pusti take. Osobne si myslim ze sa dokaze rychlejsie prisposobit tomu co vidi, ako sa ludia spravaju. taky je aspon moj nazor 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my to máme vyriešené ako dragulka...máme DJ a harmonikára... :-) takže bude sa aj pri stoloch hrať. Inak takú možnosť živej hudby a DJa má napríklad cimbalovka Poprad...a oni beru od odobierky až po koniec hostiny 1080 eur. Na nás boli drahí...Som toho názoru, že je to úplne super mať živú hudbu, vytvorý peknú atmosféru, my sme si však zvolili DJa, lebo máme pocit, že to aj zamoderuje, aj s tým harmonikárom vyplní prestávky, a aj hlavne kvoli tomu, že sme s drahým z iných krajov, tak nestavíme len na typicku vychodnarsku alebo oravsku hudbu, máme kompromis- DJa. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?