Dj verzus skupina

Profilova fotka
Co je vas nazor? co je lepsie a co budete mat na tej vasej svadbe? Alebo je dobre ich skombinovat? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne skombinovat :-)
Odpovedať
Ja som si radsej objednala DJ nakolko som bola na viacerych svadbach a tam kde hrala skupina bolo horsie. Skupina zahrala najviac 10 pesniciek a idu si hopkat....aa hopaju polhodinu....aaaa ticho v sale....dj aspon pocas prestavky necha v pozadi pustenu hudbu...ale taktiez vela zalezi aj na tom aky dj alebo skupina hra...moj nazor...takze u mna urcite dj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Áno, určite veľa záleží že aká kapela hrá. My keď hráme tak sa skoro vždy striedame s DJ, a keď aj nie je DJ, vždy je niečo pustené, resp. vieme spraviť aj disko, ale ticho v sále by rozhodne nemalo byť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak už má byť kombinácia....potom dobrá voľba (kto na to má samozrejme ) je volať DJ po polnočnom tanci, alebo trebárs okolo 01.-02.00 hod ráno....Na striedačku s kapelou.V kombinácii dobrá kapela a dobrý DJ, Vám 2 dobré hudobné produkcie vygradujú zábavu.V prípade, ak je kapela slabšia (náhodou ), tak Vám to aspon zachráni DJ. Na druhej strane , kto nechce investovať do 2 produkcií naraz... a zainvestuje len do dobrej kapely alebo kvalitného DJa, inú hudobnú produkciu nebudete postrádať do rána... :-D Velkou chybou je ( a stáva sa často )je práve neprikladať význam tomu, kto mi bude hrať,alebo uprednostniť výzdobu apod záležitosti pred rozpočtom na hudobnú produkciu. Náš názor. Šťastnú ruku pri výbere želá duo Axis
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?