DJ v Bratislave

Ahojte som dost zufala, neviem zohnat v BA ziadneho DJ a najhorsie, ze ani neviem kde mam zacat. MOhli by ste mi poradit?
Odpovedať
1
2
12
no, mohla by si napriklad zacat kliknutim na firmy tu na stranke :)))
Odpovedať
skus DJ Joly, kontakt neviem, ale zda sa mi, ze robi vo Funradiu
Odpovedať
Kedze sa tu otvorila opat tema o Dj-ovi, ktora uz raz bola preberana, tak sa pripajam s prosbou, ci nepoznate nejakeho DJ-a, dobreho z okolia BA a z BA, ktory okrem hudby robi i zabavu formou roznych sutazi, resp. hier pre hosti na pobavenie??? Dakujem za radu
Odpovedať
Profilova fotka
poznam, mali sme jednoho super - dopredu sme sa stretli, povedali sme mu, co sa nam paci a co nie a to aj respektoval, sutaze mal tiez vymyslene.. ak mas zaujem, tak mi napis do IP, a poslem kontakt..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj hviezda, prosim posli ten kontakt na DJ aj mne. Tiez som v koncoch, lebo nemozem nikoho zohnat. A takisto, kolko si za to vypytal. Dakujem pekne.
Odpovedať
Hviezda, prosím prosím pošli ten kontakt aj mne. Ale ja neviem ako sa píše do IP, tak môžem poprosiť na mail: lucia.lucia123@zoznam.sk? Budem ti povďačná. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
IP pises tak, ze pri mojom/tvojom prispevku mas taku sipku.. to stlacis a pises.. kto este chce kontakt, prosim pri mojom mene v pravo stlacte tu sipku a dojde mi posta.. lucka 123 poslala som ti kontakt do IP - budes uplne hore na obrazovke sviatiacu cervenu jednotku "1" .. :-) napis do IP, ked sa ti to podari :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, viem, ze to vobec nepatri do tejto temy, ale potrebujem poradit nejaky telefonicky kontakt na Bratislavsky hrad. Kamaratka by tam chcela mat svadbu, ale nikde nevieme najst telefonne cislo. Ak viete, tak mi ho prosim napiste do IP. Dakujem za pomoc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nech sa opyta na matrike kam patri.. predpokladam, ze tam chce mat obrad.. ak chce mat v restike - teda ak hlada telefon, tak nech si pozrie "hradna vinaren" ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesticky, ak mate este stale zaujem o dobreho DJ, tak vam mozem plne doporucit toho nasho. Uz mame 6 tyzdnov po svadbe a stale si ho nevieme vynachvalit. Spravil nam super zabavu a tiez nam organizoval rozne hry ... kuk moj album. Staci mu povedat aku mate predstavu a on sa vam prisposobi ... V pripade zaujmu vam poslem kontakt do IP. Tak vam prajem vela stastia pri vybere.
Odpovedať
a koho ste mali jasmin??
Odpovedať
Profilova fotka
Volal sa DJ Titus. Hovori ti to nieco ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
daduska75 • 21. feb 2007 o 12:13 Ahojte babulky, súrne potrebujem čo najviac tipov na DJ z BA a okolia. Termín mame 21.4. a nemam ziadneho. prosím pomozte mi!!! Dakujem --------------- babulina • 21. feb 2007 o 12:22 poslala som ti kontakt na naseho dj -------- krisss • 21. feb 2007 o 20:39 Ahojte, aj ja potrebujem kontakt na DJ z BA a okolia. Termin mame 2.juna Dakujem
Odpovedať
Ahoj Krisss posielam kontakt na PP Production do IP. Su super. :-)
Odpovedať
PP Production su naozaj vyborni. Aj my sme ich mali na svadbe.
Odpovedať
Ahojte baby, ma niektore z vas skusenosti s DJ Jarom?? Kedze vacsina DJ v BA je uz na nas termin svadby obsadena, zajednala som jeho, ale nemam ziadne referencie. :-| Dakujeeeem!
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ked nie je z BA, vybornu skusenost sme mali s Marianom Kuklom.
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky my tiez na 16.6.2007 tiez este stale nemam ziadneho DJ -ja. Vsetci co som na nich dostala od kamosiek ci tu zo stranky referencie su uz obsadeni... :o( Ti co su dobri nemaju o pracu nudzu, ale ak mate tip na niekoho s kym mate osobnu skusenost a vite, ze by mohol byt volny na tento nas termin a prisiel by so Senca dajte nam pls vediet... dik moc
Odpovedať
ahojte baby,uz som raz pisala, ale dostala som len jednu odpoved, za ktoru dakujem. Ma niekto skusenosti s DJ Jarom?? Neviete mi povedat, v akych cenovych relaciach sa pohybuje??Dakujem! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozri IP
Odpovedať
lalika • 3. mar 2007 o 21:16 Chcela by som sa opýtať či mi niekto neviete doporučiť dobrého DJ-a ktorý má už skúsenosti s hraním na svadbách ale zároveň aby bol aj cenovo prijateľný. Pokúšala som sa zohnať už viacerých ale vždy ma nepríjemne prekvapili cenou. Prosím ak mi viete poradiť tak napíšte. Ďakujem veľmi pekne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Cafte kocky. Viem, ze DJ Gabo (ma inzerat aj v kataloge firiem) je vraj super. Chcela som ho na nasu svadbu, ale bohuzial uz bol zabookovany. Tak skute, mozno budete mat stastie. Mam dalsieho DJ-a, vola sa Roman Milacek a je z BA. Poznate ho niekto???
Odpovedať
DJ Maco, pozri katalog kala, najdes ho tam
Odpovedať
Profilova fotka
to sisiba: mas v IP
Odpovedať
Ahojte baby, nemate niekto referencie, skusenosti na skupinu ALL IN ONE (su to profesionalni hudobnici, kombinácia zivej a reprodukovanej hudby), v tomto zoskupeni s tymto nazvom funguju kratko, ale inak hravaju dlhe roky. Nepoculi ste o nich nieco???? Dik!
Odpovedať
Profilova fotka
Ak niekto hlada dobreho DJa, poradim do IP.
Odpovedať
hrzka • 7. mar 2007 o 15:38 Chcela by som sa poradiť, poznate niekto Dj Duškiho Kováča? nemám žiadne referencie a asi nam bude hrať na svadbe. Neviete mi niekto paradiť neakeho flexibilného DJ, ktorý bude hrať akruálne veci a mať vešetko nie len senzi senzus? Ďakujem za pomoc :-) Hrr
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
dodka123 • Dnes o 16:43 Ahojte ma niekto skusenost s Dj MK-Servis? dodka123 • Dnes o 16:44 omyl ma to byt Djmaco.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Baby neviete mi poradit s DJ v Ba.. aby bol nie velmi drahy , aby nam dokazal prisposobit repertoar, aby vedel prehodit za pultom aj dve tri slova.. :-|
Odpovedať
ahojte, na kamoskinej svadbe sa nam pacil dj kali /mrk na jeho stranku/, ale vraj je za 10 tis. :-|
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?