Dj Titus alebo Dj Gusto

Profilova fotka
Nevestičky, ktoré ste mali teraz nedávno svadbu - v lete a na jeseň a hrali vám na svadbe títo páni, podeľte sa o skúsenosťami. Chcem najnovšie informácie preto vás oslovujem :) Celkový dojem, hudba, prístup, hovorené slovo (neboli moc "ukecaní"), dalo sa s nimi dohodnúť, atď? Ako si plnili úlohu starejšieho? ďakujem za všetky prípevky :)
Odpovedať
Profilova fotka
DJ Sladecek ( tu medzi PRO) :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Nas dj Titus bol uplne uzasny, moderoval nam, co bolo treba, premietal nam nase fotky pocas vecere, urobil nam topankovy kviz, cepcenie a este potom po polnoci nad ranom bolo aj karaoke show, kde sme ani nespoznali vlastnu rodinu, ze akych spevakov doma mame, salu nadherne nasvietil podla nasho priania, bola para a bublinky, ako sme chceli, pustal nam vsetky nase pesnicky, vyborna komunikacia. Odporucam ho svojimi vsetkymi desiatimi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite Gusto !!!:) mlady,spolahlivy, co mu povies zahra,treba sa dohodnut snim a cosi zaziadas zahra! zleho som na neho nepocula,vzdy to bola super zurka,ked hral Gusto:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
otvaram opat otazku...Chcem sa spytat nevesticiek, ci ste sa s nimi aj osobne predtym stretli a ako na Vas posobili? ako je to s moderovanim?
Odpovedať
My sme mali dj titusa. Urcite mozem len odporucat. Moderoval co sme chceli resp.ako sme sa dohodli. Hostia boli spokojni, zahral vsetko a bola aj sranda. Treba uznat,ze sa snažil vyhoviet poziadavkam a mna osobne posobil milo a zaroven profesionalne.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
My budeme mat tento rok DJ Gusta. Tiez by ma zaujimali skusenosti nevesticiek, ktore ho mali posledny rok...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoska mala Titusa, aj im to super odmoderoval, bol velmi charizmaticky, mozem len odporucat :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Mile nevesticky, chcela by som sa podelit o svoju skusenost s DJ Titus. Datum svadby sme si vyberali na zaklade toho, kedy mal volno a velmi sme sa na neho tesili na zaklade samych dobrych ohlasov. 2 dni pred svadbou sme vsak dostali telefonat od neznameho DJ (DJ Vlado), ze Titus ma problem so zubom a asi nebude moct prist a ze nasiel miesto seba jeho. Nemusim asi ani pisat, aka som bola sklamana, o to viac ze mi to Dj Titus ani osobne neoznamil ale vsak stava sa. Minuly tyzden mala moja najlepsia kamaratka svadbu a tak som jej ho odporucila. No a neuverite, uplne rovnaky scenar - 2 dni pred svadbou jej zavolal DJ Vlado ze Titus je chory a asi nebude moct prist. Popravde pride mi to viac nez podozrive, vyzera to ako keby si bral naraz viac akcii pretoze aby mal rovnaky zastupujuci DJ zase zazracne volno presne vtedy ked Titus nemoze, je privelka nahoda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?