DJ svadba Modra, december 2018

Ahojte, viete mi prosim poradit DJ na decembrovu svadbu v Modre? Svadba bude mala, jednoducha a aj DJ chceme "jednoducheho". Mame celkom konkretnu predstavu o hudbe aj priebehu. Takze hladame niekoho: -kto sa prisposobi nasmu vyberu -urobi zopar vstupov s pripravenym textom - ziadna extremna aktivita nic zlozite -zabezpeci ozvucenie aj pocas obradu -poradi co sa tyka cepcenia a priebehu svadby Za kazdu radu dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, nech sa páči pozrite môj profil, v ponuke zvuk, svetlo, nasvietenie sály aj ozvučenie obradu. Viac info nájdete v mojom profile prípadne na webe. S pozdravom Ivan
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, vrelo odporúčam DJ´s PETER@PATRIK s dlhoročnými skúsenosťami na hudobnej scéne, špecializujú sa výhradne na svadby , plesy adt. ... Mal som osobne s nimi veľmi dobrú skúsenosť vedia spraviť výbornú zábavu založenú na serióznosti, dôslednosti, náležitej príprave, profesionálnom a individuálnom prístupe. Pre viac informácii ich kontaktujte.
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím napíšte konkrétny dátum svadby. Ak mám voľný termín, rád vás prídem zabaviť. Pozrite si prosím môj profil alebo stránku.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, nevahajte ma kontaktovat. DJ JURAJ
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, Volám sa Dušan Dojčár, pochádzam z Revúcej, som svadobný DJ a Moderátor, veľmi rád prídem na vašu svadbu. Venujem sa technickému zabezpečeniu svadieb ako dekoratívne nasvietenie sály, ozvučenie, bublinky, videoprojekcia, Fotokútik a iné doplnky. Referencie môžete nájsť na Fb Fun Page - odkaz v profile - "Video DJ Dušan Dojčár". Ukážky mojej práce ako svadobného DJ-a najdete na Youtube pod menom "Dj Dušan Dojčár" kam pravidelne pridávam ilustračné videá. Na požiadanie vypracujem cenovú ponuku presne na mieru podľa vašich želaní. S pozdravom DJ Dušan
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Skúste si pozrieť môj profil a kontaktovať ma.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?