Dj (+starejsi?)a kapela na jednej svadbe- aj anglicky hovoriaci (spievajuci)

Ahojte, planujeme svadbu na rok 2018, Nitrisnsky kraj. Hladam nejakeho dobreho DJ-a, ktory by zvladol aj anglictinu, kedze polovica hosti bude z Anglicka... zaroven rozmyslam aj nad tym, ci by existoval DJ a starejsi v jednej osobe... a keby aj nie, nevadi, len vedeli by ste mi niekoho dobreho odporucit...hlavne ta anglictina je dolezita. A mali ste na svadbe aj DJ aj zivu hudbu? Ake mate skusenosti ked su tam oboje? Kontakty na dobru zivu hudbu, opat aby zvladlu aj nejake zahranicne pesnicky? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, pokial by ste mali zaujem o moje sluzby, na oslavach a svadbach som aj vela krat hral spolu so skupinou viem ich nazvucit, odmoderovat, aj ich doplnit cez prestavky a podobne. aj odkomunikovat v Anglictine... Vsetko je to samozrejme na dohode a to co od toho ocakavate. Som pripraveny Vam zodpovedat na Vase otazky. Dakujem a prajem pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemný dobrý deň. My sme živá kapela Sway Band a bežne účinkujeme na medzinárodných svadbách. Najčastejšie sa prestriedavame s DJ. V prípade záujmu nás, prosím, kontaktujte správou.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pôsobím v akustickej eventovej kapele Wooders. Sme v zložení spevák/gitarista, sólový gitarista, basgitara a cajón (akustické perkusie), náš repertoár tvoria moderné hity 20. a 21. storočia v akustickom prevedení, ktoré neurazia žiadne ucho :) Pre viac informácii si môžete pozrieť naše promo videá na našom webe :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?