DJ s dobrým vkusom - Bratislava

Profilova fotka
Ahojte, robim si zatial len prieskum dj-ov ale zaujima ma ci najdem niekoho s podobnym vkusom ako mam ja a moji hostia. Nic extra specificke, len sa chceme oblukom vyhnut vselijakym “mašinkám”, Vondráčkovým, Michalom Davidom a podobnym žánrom. Proti oldies nemame nic, ale chceli by sme to tak vkusnejsie. Lahsie ako diktovat dj-ovi co vsetko ano a co vsetko nie, by bolo, keby bol nejak prirodzene naladeny podobne ako my :) Mame radi stare klasiky ako Beatles, The Doors, Tears for Fears.. naladene mame vacsinou radio_FM alebo Anténu. To vobec neznamena, ze ma hrat iba take (predsalen to nie je vsetko uplne tanecny material), pisem to len ako akesi poznavacie znamenia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slecnabe Dobrý deň prajem, Volám sa Dušan Dojčár, som svadobný DJ a Moderátor, veľmi rád prídem na vašu svadbu. Venujem sa technickému zabezpečeniu svadieb ako dekoratívne nasvietenie sály, ozvučenie, bublinky, videoprojekcia, Fotokútik a iné doplnky. Referencie môžete nájsť na Fb Fun Page - odkaz v profile - "Video DJ Dušan Dojčár". Ukážky mojej práce ako svadobného DJ-a najdete na Youtube pod menom "Dj Dušan Dojčár" kam pravidelne pridávam ilustračné videá. Na požiadanie vypracujem cenovú ponuku presne na mieru podľa vašich želaní. S pozdravom DJ Dušan
Odpovedať
Profilova fotka
Milá nevesta, hrám a moderujem po celom Slovensku a aj v zahraničí. Okrem svadieb pravidelne hrávam aj veľké firemné akcie. Akýkoľvek hudobný žáner nie je prekážkou a rád budem súčasťou vášho veľkého dňa. S úctou Dj Mike
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, nech sa páči pozrite môj profil, v ponuke zvuk, svetlo, nasvietenie sály aj ozvučenie obradu. Vodráčku mašinku a spol hrávam výnimočne aj to väčšinou na želanie hostí ak nieje na blackliste :). Hlavné pôsobenie - Bratislava a okolie S pozdravom Ivan
Odpovedať
Dj Tusom :) veľká spokojnosť
Odpovedať
Profilova fotka
@slecnabe ahoj nie som sice BA, ale sadli sme si ;-) 7.9. sice nemozem, ale prajem ti paradnu svadbu na ktorej si vypocujes aj to co mas rada 8-) Tancovat sa da na vsetko, aj na joy division, the doors, the cure a dokonca aj na rage against the mashine, ak to je spravne a v ten spravny cas naloadovane. Mas pravdu aj v tom, ze pocas vecera je potrebne ponuknut hostom aj veci z ineho sudka (reggae, latino, funk, swing, oldies, sucasne hity... & many more), tak aby si kazdy prisiel na svoje. Drzim prsty pri hladaniiiiiiii, obaja mate paradnu, plne zrealizovatelnu viziu zabavy a posielam ti https://www.youtube.com/watch?v=AZ1pH... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme hladali presne toto..:) Patrik Kmeto, funky dj (najdes na FB)
Odpovedať
dj fazza bol super u nas
Odpovedať
Profilova fotka
@djhusenica dakujem za odpoved a dokonca aj za ozajstne precitanie toho, co som napisala. Datum este je len predbezny (nemame naisto zajednane miesto) takze ak sa zmeni, urcite budem kontaktovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kava333 dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slecnabe, ak sa môžem zapojiť do debaty... Na svadbách sme zažili už všeličo a všelikoho, vrátane @djhusenica, takže ak termín nemáte ešte úplne pevný a na nejakom by sa s Milošom dalo dohodnúť, z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že by ste mali správneho človeka na správnom mieste ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkame kombináciu DJ a harmonikár čiže 2v 1 s pozdravom Šenky. Cena + cestovné a sme v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
@clh_popradcan Lukas neprehanaj, ale dik za to ze mas zo mna dobry pocit :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Este nejake odporucania?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajeme, možno naša djka eLLy d by bola pre Vás to pravé orechové :) Je z Bratislavy. Viac informácií Vám napíšeme do správy.
Odpovedať
Skus DJ Juraj Turcar, velka spokojnost :-)
Odpovedať
my sme boli velmi spokojni s DJ LEONE, zabavu spravil super, prikladam aj kratky videoklip: https://www.youtube.com/watch?time_co... Dohodli sme sme si pred svadbou aku mame predstavu a hudbe, co chceme a co naopak urcite nie, ma v ponuke aj rozne hry, dokonca nam Marek vymyslel aj sam zabavu pri stahovani podvazku, bolo to super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj , ozvi sa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?