Dj Rudolf Sládeček

Profilova fotka
Ahojte babenky!potrebovala by som pomoc.Poradte mi prosim aky je DJ Sladecek?Dobre hra? Dakujem vopred! :-) ;-)
Odpovedať
A pozri aj stránku na internete pre firmu Šelís, audiovideoprodukcia, DJ Pavol Ďuran, nájdeš tam aj videá zo svadieb. Ja som ich včera práve pozerala a mne sa to páčilo, asi ten štýl DJ-ja, čo hľadám. Veď treba si pozrieť ukážky a uvidíš. Inak aj ja som počula celkom fajn referencie na DJ-ja Sládečka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
tento termín mám zatiaľ voľný, pozrite prosím na môj profil, prípadne stránku - cena veľmi príjemná
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Maximálne ho odporúčam....na našej svadbe urobil zábavu ako sa patrí a vo všetkom nám max. vychádzal v ústrety....
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne odporucam tohto DJ!!!urcite vie co robi a odvadza super pracu 8-) !!!
Odpovedať
Profilova fotka
Na kazdej svadbe odviedol maximum,snazi sa vyhoviet a zabavit vsetkych-odporucam.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@almira @jajanusko lahko sa Vam kritizuje, utoci, ohovara - ked vlastne nikto nevie, kto ste, ze ;-) :-) 8-) ???? Ci nejaky neuspesny skryty DJ, alebo kto vlastne .... .... kazdy z nas PRO robi na svadbe, oslave, ci inom podujati, presne to, co si klient ziada a co si dohodneme!!!! Ked ma Rudo poziadavku "na cirkus" ako to tu nazyvate, tak robi "cirkus", ked bude mat klienta, ktory bude chciet, aby stal za DJ pultom v smokingu a s kamenou tvarou, tak to tak urobi!!!A nie iba on, ale hocikto z nas "PRO"! Totizto o tom je profesionalita ... nie o anonymnom vypisovani, kto aky je zly, najhorsi a pod.!
Odpovedať
Profilova fotka
Každy DJ čo tu je,medzi PRO,je svojim spôsobom výnimočný,a to v tom smere akým druhom zábavy prezentuje svoj štýl hrania a robenia zábavy.Preto tu má možnosť si vybrať každý klient to,čo mu najviac vyhovuje.Keby sme boli všetci rovnaký,tak by to všetko stálo,viete za čo....Treba si zvážiť požiadavky, ktoré chcete na svadbe,čo sa Vám páči.Netreba preto odsudzovať a posudzovať človeka na jednej akcii,nikto nevie aká bola dohoda medzi klientom a DJ.
Odpovedať
Ahojte! Som z Ruska a plánujeme zmiešanú slovensko-ruskú svadbu v Bratislave. Chcela by som sa spýtať, či nepoznáte náhodou starejšieho / starejšiu (Тамада) , ktorý hovorí po slovensky aj po rusky a vedel by viesť svadobný program a zabávať hostí, ktorí by boli aj Slováci aj Rusi? Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Rudo patrí k najvychytenejším DJom v širokom okolí. Dlhé roky sa poznáme, hrá len o pár rokov menej ako ja. Viem, že svoju prácu berie veľmi zodpovedne a má k nej aj špičkovú zvukovú a svetelnú techniku.Už pred rokmi hral aj nám v rodine na svadbe a musím povedať, že zábava to bola neskutočná. O tom, že jeho klienti sú z jeho práce nadšení svedčia aj ich referencie a takisto aj plný kalendár. Rudo nech sa darí, len tak ďalej, mám z teba radosť ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?