Hľadám DJ-a na svadbu v Nitre

Profilova fotka
Ahojte, nasla som tu par starsich prispevkov na dj , ale chcela by som skor novsie skusenosti, rady , tip, na niekoho, s kym ste boli spokojne vy.... Nemusi to byt zabava v zmysle "JEDE JEDE MASINKA" , či "DLOUHA NOC " ,alebo podobne, aj ked aj to robi zabavu... Ak mate prosim niekoho na odporucanie s dobrou zabavou a starejsim ako dj v jednej osobe, budem vam velmi vdacna. Dakujem vopred kazdej odpovedi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ja17ay dobrý den ja mam volno zatial na ten datum ak mate záujem nevahajte ma kontaktovať DJ STRELA
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ja sa zaoberám prácou DJ-ja a starejšieho v jednej osobe (DJ Pavol Ďuran) a som priamo z Nitry. Ak si nájdete čas, v mojom profile ako aj na internetovej stránke nájdete veľa užitočných informácií o mojej práci, ako aj fotografie a prezentačné videá zo svadieb. V prípade záujmu Vám ponúkam možnosť stretnúť sa, kde Vám v rámci čisto nezáväzného stretnutia rád urobím kompletnú prezentáciu svojich služieb, ukážem viacero videí zo svadieb a na základe Vašich presných požiadaviek aj stanovím presnú cenu za moju prácu.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam DJ Hruboň,je super,ja ho budem mat tiez na svojej svadbe. Robi aj starejsieho.Odporucam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaviska Súhlasím, Juro je jedna z alternatív výborného DJ-ja a starejšieho v jednej osobe, budete určite spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
Rad Vám ponúknem naše služby DJa pre Váš svadobný deň. V prípade záujmu o bližšie informácie ma prosím neváhajte kontaktovať. Vždy sa dá dohodnúť na cene aby bola pre Vás prijateľná.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?