Dj na medzinárodnú svadbu. Máte tip?

ahojte,budem sa vydavat 22.8.09 v mojmirovciach. aj ked bude svadba v okrese nitra dj nemusi byt z okolia. my zijeme v lodnyne takze nemame tolko kontaktov na slovensku. nemate niekto kontakt na dj ktory ma skusenosti s hranim na medzinarodnych svatbach. nasli sme niekoho kto iba spieva vsetku hudbu ale to sa nam velmi nepozdava. ak niekto vie poradit velmi to ocenim. dakujem. lena.
Odpovedať
lenuska 31:ahoj,nahodou som uvidela tvoj dotaz,tak ma napadlo,ze ti poradim.Poznam DJ so skusenostami s medzinarodnych svadieb.Vola sa Palo Bujna a je z Topolcian,urcite viem,ze robil niekolko slovensko anglickych svadieb,aj slovensko spanielsku a vie komunikovat aj v taliancine,bola som na par akciach co hral a moderoval,vzdy bez problemov a dobra zabava.Spominaju ho aj dve nevesty v teme Londyn a Londyn II.Spolupracuje s ozvucovacou firmou Artec,najdi si na nete a oni ti poradia,spolupracuju aj so super kamerou a foto Zitnansky,tak ti prajem stastnu ruku pri vybere a vala stastia v zivote.
Odpovedať
pisem opravu,asi mi to admin zle opravil:firma sa vola arttec a ma stranku na nete,diky
Odpovedať
Ahoj annabella, Dakujem velmi pekne. Urcite sa na neho nakontaktujem. Urcite ti dam vediet ako to dopadne. Vesele vianoce. Lena
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?