DJ Michal Vedrody z Košíc. Mali ste ho na svadbe?

nevie mi niekto poradiť aký je dj Michal Vedrody?mal ho niekto z vás na svadbe?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
no par ho tu mame objednanych, ja sa s nim mam stretnut v aprili,myslim ze kacenka ho tiez bude mat...tak neviem, bola by som rada, keby sa niekto pridal do fora, nie je tu totizto casto spominany, tak neviem ako hraje, on sa mi sam ozval do fora, ale ja nepoznam ziadneho dj, okrem mojho dobreho kamosa, ktory robi svadby, ale chcem, aby sa na nasej svadbe zabavil s manzelkou a nie "makal", tak by som mohla mat jeho, ale radsej som zvolila toho Michala, tak by som bola tiez rada, keby niekto o nom "prispel" nejakou reklamou...
Odpovedať
ahojte kocky..mne sa tu na fore tiez sam od seba ozval nejaky DJ..ze DJ alex sa predstavil a vlastnym menom Michal..to je on? :-.
Odpovedať
áno, to je presne on.Aj mňa takto kontaktoval.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna.... takze jedine co ma trosku sere je, ze nikto o nom nic nevie, ale on sa ozval kazdemu....nemame si ho jak preverit....
Odpovedať
ja sa mám ísť na neho pozrieť teraz v piatok.Hrá na nejakej 50-tke.Ale za tých možno 20-30 minút sa toho veľa o ňom nedozviem.Tak by som bola rada,keby sa niekto ozval,kto ho pozná jeho ,,prácu,,.
Odpovedať
Profilova fotka
jezisi, ludia tak potom napiste tu do fora....lebo je fakt dobre vediet aky je... mne kamoska povedala,ze na svadbe je najlepsie, ked je dobra zabava....a toho sa najviac bojim,ze vyberiem niekoho, koho nepoznam...
Odpovedať
thudak113:máš pravdu.práve v tom je tá veľká chyba.asi nemá bohvieakú reklamu,keď sa sám ozýva ľuďom takýmto spôsobom.
Odpovedať
a je takisto pravda,že keď je hudba na nič,tak aj svadba a zábava je o ničom.Ja len dúfam,že to nieje nejaký podvodník.
Odpovedať
uvidím,pôjdem tam v piatok a určite to tu dám vedieť čo je to zač.Ale ako hovorím,za tých pár minút sa nedá zistiť čo je to za človeka.
Odpovedať
myslim, ze niekde v kosickom fore sa naslo jedno dievca, ktore ho videlo v akcii a bola s nim spokojna...
Odpovedať
vážne a môžeš mi prosím ťa povedať presný názov témy a aj stranu ak vieš,nechce sa mi to teraz všetko čítať
Odpovedať
skus http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ta baba ma nick petulka6, mozno by stalo za to jej napisat IP ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ďakujem veľmi pekne ;-)
Odpovedať
nemas za co...ak bude nieco nove ohladom toho DJ, daj vediet... ;-)
Odpovedať
o.k.určite sa tu ozvem. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ohladom tej petulky....my a kacenka sme si pisali IP a zistili sme, ze ta "petulka" bola len v ten den registrovana a vyzdvihovala toho DJ sluzby 'do nebies' a takisto sa tam potom ozvala nejaka ivuska, tiez tam bola "zhodou okolonosti" akurat zaregistrovana den predym, ...teraz neviem presne ktora z nich, bude mat svadbu a ze ho bude mat ako DJ, ale datum svadby nema nikde v jej registacii zaznamenany....Zdalo sa mi VELMI PODOZRIVE........... nechcela som sa hrat na detektiva, ale radsej 3x merat a 1x rezat, ako sa hovori, tak mi to vsetko bolo take zvlastne aj kacenke, ktora si ho tiez objednala, lebo sa jej ozval cez IP tak neviem ludia.....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.ja som sa s nim dnes stretla..mladucky,ale sympaticky..pozical mi aj dvd(v skratenej forme) z jednej mensej svadby...taka typicka svadbova klasika...zalezi od vkusu a ocakavania konkretnych ludi pre ktorych ma hrat..ale hral viac menej podla mojich predstav.
Odpovedať
ahojte baby, kacenocka: je to zaujímavé,že si sa s ním včera stretla,lebo aj ja ;-) áno,je pravda,že je mladý a aj sympatický.S priateľom sme sa s ním stretli včera večer na 50-tke.Veľa sme toho nepočuli za tých 15 minút,ale vyzeral byť v pohode.Dá sa s ním dohodnúť aký štýl pesničiek chcete,aby hral na svadbe napr.ľudovky,moderné,cigánske a pod.Môžme mu aj napísať zoznam piesní,ktoré chceme a on ich na svadbe pustí. Zatiaľ sme sa na 100% s priateľom nerozhodli,ale zatiaľ to vyzerá,že si ho objednáme. ak má náhodou niekto z vás svadbu v apríli,tam by tu potom mohol napísať,či s ním bol spokojný.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola za nim v divadle,kde robi ;-) takze na vlastne oci v akcii som ho nevidela.pozdavalo sa ti to tam?
Odpovedať
robil 50-tku v Teledome.Bolo to celkom v pohode,aj keď to boli starší ľudia,veľmi ma to ťahalo do tanca ;-)
Odpovedať
Ja mozem len doporucit, moje skusenosti su len kladne. Mala som svadbu pred dvoma rokmi a tento Dj bol perfektny. Vrelo doporucujem. Kazdemu zahral co si kto zelal, spraval sa velmi profesionalne a bola skvela zabava.
Odpovedať
ahojte,nevie mi niekto poradiť prosím vás?Stretli sme sa asi vo februári s týmto dj-om a mali sme sa mu ozvať,keď sa pre neho rozhodneme.Ale t.č.,ktoré na neho máme je stále vypojené - lepšie povedané je tam odkazovka.Poslala som mu aj mail - a nič.Nemá niektorá z vás na neho nové t.č.?Tie čo ho máte zajednané,neskúšali ste sa s ním spojiť???? ;-) Počítali sme s ním a teraz nás to štve ]-( Budeme si musieť asi nájsť niekoho iného,čo je škoda :-S Ozvite sa mi . Ďakujem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skus za nim zajst do babkoveho divadla a zistit,ze co je vo veci ;-)
Odpovedať
kacenocka:On robí v bábkovom divadle?tak to som nevedela,určite tam zájdem s drahým.ďakujem ti krásne za pomoc. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemas za co ;-) robi tam zvukara. vchod je z boku-z Vratnej, ale pokladna je otvorena dost kratko-zda sa mi,ze len cca do pol stvrtej.
Odpovedať
Ešte raz ďakujem veľmi pekne za pomoc ;-) .Len škoda,že sa mi nikto neozval,kto ho bude mať na svadbe. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak my sme sa nakoniec rozhodli pre niekoho ineho, takze s tym ti uz neviem pomoct :-(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
terina25 • 17. aug 2007 o 19:51 Hľadala som vo fóre niekdajšou tému o tomto dj-ovi,ale akosi som to nenašla.Sľúbila som babám,že poviem svoje skúsenosti s ním. Takže baby ,ktoré ho budete mať na svadbe. Nebojte sa. je to super dj.Veľmi som sa zabavila a vytancovala. ;-) Aj napriek jeho mladého výzoru je to profesionál.takže sa nemáte čoho báť.Urobí skvelú zábavu.Aj ľutujem ,že mám po svadbe.Tak supere som sa už dávno nevytancovala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
ten michal je dobry my sme ho mali na svadbe..ma dobry repertoar...a je mily.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?