Dj Michal Morháč

Ahojte, pozná niekto alebo máte skúsenosti s Djom Michalom Morháčom z BB?
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
@zienka33 Ahoj, sesternica ho mala na svadbe mesiac dozadu... Všetci sa veľmi dobre bavili. Hrá dobre, aj odmoderuje :) Svadba bola v Svätom Juri (pri BA) a hral do 5 rána napriek tomu že o 10,00 v nedeľu ráno už mal nejakú akciu pre deti na Fuggerovom dvore v Selciach.
Odpovedať
Profilova fotka
@zienka33 ahojky ako píše @bejka_85 mala som ho pred mesiacom na svadbe a môžem určite odporučiť...hrá veľmi dobre, čokolvek si praješ to zahrá, nemá problém s ničím....ked si nevieš s niečim rady aj ti pomôže a poradí.....aj moderuje...proste zábava na 100%.... cenovo dosť prijateľný a nemá problém aj cestovať....určite keď bude nejaká opäť akcia tak si ho zavolám :) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@zienka33 cauko. my sme ho mali na nasej svadbe v Zahorskej Bystrici. Pricestoval z BB bez problemov. Lepsie sme si nemohli vybrat. DJ a moderator v jednom. V kazdom okamihu svadobnej hostiny a zabavy vedel, co pustit, povedat. Bolo super! Odporucam
Odpovedať
Profilova fotka
@zienka33 ja som si ho dohodla na nasu svadbu v septembri. vyberala som z velkeho mnozstva ponuk, ale Michal akosi stale vynikal. cenovo velmi prijatelny! hlavne ked vezmem do uvahy vybavenie a techniku co ponuka v tej cene (aj karaoke ci bublinkovy stroj). bolo mi sypmaticke, ze je velmi "ukecany" - a to posudzujem len na zakladne mailov ;-) a to pre mna znamena, ze bude aj dobre moderovat. uz sa velmi tesime, lebo zabava je na svadbe to najdolezitejsie :-D hostia budu spominat len na dobre jedlo a super zabavu, ostatne im z hlavy vyprcha (vyzdoba, saty a uces nevesty atd. ...).
Odpovedať
@zienka33 ahoj,my sme mali michala na svadbe tera 6.7. A velka spokojnost!! Cena uplne super,na to co vsetko so sebou priniesol ..osvetlenie bolo paradne,farby akej len chces,parostroj,laser show,...proste vsetko na super urovni..a navyse sa s nim dana vsetkom dohodnut,nam dokonca skracoval aj svadobnu pesnickuu den pred svadbou :-D takzre vrelo odpoorucam :-)
Odpovedať
Jeeej dakujem baby, anisi neviete predstavit ako ste ma potesili, uprimne vam vsetkym DAAAKUUUJEEEEM :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, aj mi sa pomaly začíname obzerať po hudbe v okolí BB . Neviete koľko stál ?
Odpovedať
Nepoznáte aj náhodou dj Ruda Sládečka?
Odpovedať
Ahojte. Ja mám DJ Mohnára 7.9.2013 na svadbe a tiež sa na neho teším. Zatiaľ sme mali len osobné stretnutie, ale páči sa mi jeho prístup a aký je komunikatívny. Tešíme sa na neho.
Odpovedať
Ahojte, mozem sa spytat kolko berie za svadbu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte.My sme mali svadbu 7.9.2013 a mali sme Dj morhaca,bol strasne zlaty.ako jeden z mala dj napisal v ponuke o sebe,co hra,v com spociva cena.my sme mali svadbu v okoli bratislavi a dosiel z banskej.na svadbe sa s nim dalo dohodnut,hral pre starsich,mladych, styly mal pripravene rozne a splnil kazdu poziadavku.ak niekto ma zaujem o kvalitneho dj,nech sa obrati na neho. A dj bol slusne obleceny,ziadne rifle ako som uz zazila.ak nieco vas zaujima,napiste mi.my sme boli nadmieru spokojni.jarka
Odpovedať
Profilova fotka
@zienka33 svadbu sme mali 13.9. Vyber DJ-a bol ciste nahodny na zaklade referencii z internetu, nakolko ten nas sa na nas vykaslal a uprednostnil inu akciu :-( . Ze rodinny znamy. A dopadlo to skvele!!! Michal je mlady clovek so skusenostami ostrielaneho DJ-a ... Bol to den ako z rozpravky. Od rana, az do rana a jemu patri nemala vdaka :-) . Hral kym bolo treba, dala som mu sice nejaku predstavu o tom ako, co a kedy, ale v podstate sme sa zhodli na tom, ze do pol noci hral aj pre starsich, potom hral vsetko co uznal za vhodne a co si aktualne ludia vymysleli a zaziadali :-) ... Mam tyzden po svadbe a ostali vo mne take silne dojmy, ze s manzelom stale o tom hovorime. Ak by som mala nieco v ten den menit, tak nemenim nic. Michala jednoducho odporucam, jeho technika a svetla krasne doplnaju cely dojem. Kym netancovali dospeli, tancovali deti. A dalsia vec... Je skutocne spolahlivy... Znie to asi ako klise, ale vela veci sme kvoli nezodpovednemu pristupu dodavatelov sluzieb museli riesit na dva krat. U neho platilo co povedal... Fotky budu do tyzdna na mojom profile. Urcite aj s Michalom.. Lucia
Odpovedať
Ahojte, my sme ho mali 14.9. a bol uplne super, boli sme s nim maximalne spokojni, hral do piatej rana, vsetko super moderoval, osvetlenie bolo paradne, proste ODPORUCAME :-D Mlady, mily, ustretovy chalan, fakt DJ ako ma byt ;-) Michal, este raz dakujeme ;-)
Odpovedať
Ahojte zienky, tak krasne sa to cita, akurat tento tyzden sme mali osobne, bohuzial velmi kratke stretnutie s Michalom, je fakt velmi mily, ovedala som mu aj moju specialnu poziadavku a nemal s tym ziaden problem....a kazdopadne po citani tychto referencii sa fakt tesim :) Ste zlate :) Akurat ma napada @fairytale_1 pisala si ze si mu dala predstavu nejaku. Robi sa to ze si napisem nejaky playlist? alebo len tak ze poviem ludovky viac a po polnoci viac moderne atd?
Odpovedať
Profilova fotka
@zienka33 Michal je velmi prisposobivy, berie to velmi vpohode - vy si ho platite a on bude hrat to co mu vy nakazete. proste mu povecte aky styl hudby mate radi a co nie. aj ked prvorade je pre neho aby sa ludia bavili. je vidiet, ze "komunikuje s publikom" - vidi ked sa im paci, tak take hra aj dalej, ked netancuju tak to zas zmeni, ked su unaveny da nieco pomalsie... on uz vie ako na to. mi sme mu dali na USB nase oblubene pesnicky, nech ich urcite pocas svadby zahra, dalej nejake skladby ktore sa nasi hostia dozadovali, ze si na ne chcu zatancovat. odmoderoval nam aj nase hry, spolocny tanec a pod., takze k tomu som len vytlacila pravidla hier a odovzdala na stretnuti. co je dolezite, aby ste mu dali priblizny casovy rozvrh vasej hostiny (prichod, pripitok, vecera, 1.tanec, tanec s rodicmi, sutaze, oldies disco, ludove kolo, valciky...) proste ako to mate naplanovane. on mal skoro ku kazdemu bodu otazky - veci co mna ani nenapadli, takze tam je vidiet ze ma kopec skusenosti. po polnoci ked to uz bolo iba o tancovani az do rana :) hral uplne najlepsie! tancovalo sa aj 2 hodiny v kuse, do toho karaoke a pesnicky na zelania. to uz malo taky volnejsi charakter. namiesal to tak aby sa vsetky vekove kategorie bavili aj dokopy.
Odpovedať
Vdaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zienka33 ahoj. Myslela som to tak, ze som mu poslala pesnicky, ktore sme si vybrali na prvy tanec, aj rodicovsky a potom som mu poslala asi 15 skladieb, ktore som chcela aby urcite zahral, lebo boli nase srdcovky. Sam od seba hral vyborne, triafal nam a nasim hostom do vkusu. A mali sme priblizny casovy harmonogram a moja druzicka sa s nim vzdy dohovarala, ze co a kedy ohlasi. Akurat by mohol ist s miernou casovou rezervou, na zaciatku sa dost nahanal, ale stihol vsetko ako mal :-D , takze ani toto nie je vycitka, ved nikto nie je 100% ne dokonaly. Urcite s nim budes spokojna. Ak mi poviete ako sa to robi, tak sem vecer pridam fotku :-)
Odpovedať
@fairytale_1 kolko ta, prosim, stal? platili ste mu aj ubytko? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@vercinka21 IP :-)
Odpovedať
@fairytale_1 Prosím, mohla by si aj mne poslat spravu, kolko si zapytal a ci poterboval ubytko? dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@evkapudlikova Baby, neviem ci je to nejake tajne, ale podla mna nie. Ako za prvy krat si Michal vypytal 230€, + 60 € za benzin. Ale treba ratat s tym, ze to moze byt +\- . Ubytko sme zabezpecili, ale nebola to podmienka..az o siestej rano zistil ze ma zaplatenu izbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonickad vid info vyssie. A velmi sa ospravedlnujem za neskoru odpoved ...
Odpovedať
Profilova fotka
@zienka33 mlada pani, blahozelam.:-) a ako teda? Michal hral na svadbe?
Odpovedať
Profilova fotka
Zapojte mi ho budeme mať na svadbe 26.07.2014 a tešíme sa nemám najmenšiu pochybnosť...
Odpovedať
Profilova fotka
slubene fotky s Michalom :-)
Odpovedať
naša svadba bola v auguste 2013 a tiež sme boli s Michalom spokojní. mali sme medzinárodnú svadbu, takže to nebolo jednoduché ulahodiť každému, ale ľudia sa dobre bavili a najviac sa roztancovali na veľmi rytmické cigánske pesničky.
Odpovedať
@fairytale_1 Ahojky dakujem :) Ano Michal nam hral....bol uplne vyborny, hral super nam aj vsetkym hostom, aj na zelanie, vsetci si pochvalovali....fakt super, len odporucam :) Svadba bola nadherna, len to tak rychlo zbehlo.....dakujem :) posnazim sa dat foto asap :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby mate niekto cislo na p.Morhaca? dakujem
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?