Dj Michal Herda z Topoľčian

máte niekto z týmto DJ, skúsenost?
Odpovedať
Profilova fotka
Len tie najlepsie. Ukecaný mladý starejsi, robi super zábavu, pre mladých aj starsích, uricte ho ber ak ma volne lepsie nezozenies a to som starejsich videla uz vela :D aj ja ho chcem na svadbu :D A dj je tiez super :D
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne za radu, my ho už máme rezervovaného. v piatok sa s ním máme stretnúť a dohodnúť sa na detailoch ;-) Dúfam, že bude mať voľné, ked budeš mať ty veľký den-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme uz dohodnutí :D
Odpovedať
Starejšieho Miška Herdu určite odporúčame! Je s ním super spolupráca, je pohotový, priateľský, zábavný. Robil nám starejšieho, zabezpečil DJ-a, krásne nasvietili sálu, spieval naživo, hral na harmonike...zábava bola perfektná, hostia si nevedeli vynachváliť. Vďaka nemu prebehlo všetko podľa predstáv. Ešte raz VRELO ODPORÚČAME! :)) Manželia Lenčoví.
Odpovedať
Ahojte, my sme mali tiež starejšieho aj dj Miša Herdu, môžem Vám ho len a len odporučiť. Celú svadbu nám pekne zorganizoval, spravil výbornú atmosféru, všetci sa zabávali. Zaspieval mi aj naživo, hral na harmonike...Všetci hostia boli veľmi spokojný. Naozaj perfektný. Manželia Polachovci :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Profilova fotka
Tak svadba je za nami (24.6.2023) ❤️ Vrelo odporúčame ako strajšieho a aj DJ nášho Miška keby som sa mala vydávať zasa tak by som si ho určite volala 😀 všetci boli spokojný a hlavne ja s manželom bola snim radosť pracovať ešte raz Miško veľké Ďakujem 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?