Dj Michal Herda - skúsenosti

Skusenosti?
Odpovedať
1
2
Ahoj :) Ja Ti taktiež môžem len Miška Herdu odporučiť, je to skvelý zabávač a dj dokopy, my sme mali pred tromi týždnami svadbu, ktorú nám on organizoval a môžem Ti povedať, že všetko dopadlo nad naše očakávania, všetci ho chválili a bol proste SUPEEEER!!!! Ak Ti môžem poradiť, tak sa rozhodni určite pre neho a neoľutiješ to Ti viem povedať na jeho adresu. Nech Vám dopadne svadba, podľa Vaších predstáv. S pozdravom Dominika :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pripajam sa....vsetci ho len chvalili. Uplne zapadol medzi nas. A myslim, ze urobil uzasnu zabavu. Neviem si predstavit, ze by tam nebol. Najlepsi starejsi, DJ akeho som kedy zatila ... :-) a musim povedat, ze sa tam absolutne nik nenudil ... Skvely program...vsetko na 1* ;-) organizacia uzasna bez zdlhavych priprav. Vyborny improvizator. Naozaj! Lepsie si nemozete vybrat.... Odporucam len a len Miska Herdu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my ho budeme mat, tak som rada, ze ma take dobre ohlasy:-)
Odpovedať
Ahojte. Aj ja som mala Michala na svadbe :-) ako starejsi, DJ, spevak...ako,. fakt..mal na to namakane ako sa povie..nasvietenie saly, bublinkovac..noo. mozem iba vrelo doporucit
Odpovedať
Ahojte.. Mozete mi prosim poslat kontakt na toho DJ? Z akej casti Slovenska pochadza? a kolko berie? Dakujem velmi pekne ;-)
Odpovedať
Ahoj, aj my ho budeme mať. Zatiaľ na stretnutí pôsobil na mňa veľmi dobre, i keď je pravda, že som o ňom počula aj negatívne názory, ale rozhodne prevažujú tie pozitívne.
Odpovedať
Tak uz som sa dohodla super človek vynikajúca cenová ponuka ako DJ- nadherne nasvietenie saly rôzne konfetove delá, bublinkovače, žanre hudby ...... - starejsi vela rôznych kombinacií /odobierka , prichod do saly ,organizovanie vpred kostolom aj v kostole , hry a vela inych veci / Som rada ze som si ho zajednala lebo uz ma aj dost obsadene.
Odpovedať
@patmichalickova mohla by si mi pls dat na neho kontakt, aka je cena? :-) dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
je super ... postaral sa o skvelu zabavu ako aj o nezabunutelne chvyle ... moc ho odporucam aj inym parom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nanho len a len chválu .. je super :D a tiez aj ako starejsi :D kopa srandy :D
Odpovedať
Profilova fotka
@monikas23 poprosim kontakt do ip, dakujem :)
Odpovedať
Určite môžem Michala len odporučiť nielen preto že to je náš kamarát ale preto že všetko bolo úplne super či už odbierka alebo privítanie v sále,proste všetko bolo super a hlavne zábava a darček makarena ktorá bola asi najlepšia.Ja môžem určite len odporúčať,nič by som nemenila,ešte raz Veľké ĎAKUJEME :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cawte baby :) mam tesne po svadbe aaaaa bolo to nesktocne krasne michala herdu odporucam vrelo... bolo vsetko pekne zoorganizovane , vesele, decentne a je to prijemny clovek plny prekvapeni a napadov dakujeme mu za nas najkrajsi den vzivote...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak Misko je super starejsi vsetko pekne zorganizoval mi sme si povedali nazor skoro o nic sme sa nemuseli starat. :-) ..zabava na jednotku vsetci si len pochvalovali...urcite odporucam...jedno velke Dakujem za najkrasi den v nasom zivote :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@monkalulu zaujimavy postreh....az sa mi chce spytat, a nie si ty nahodou tiez DJ???Kolko beries??? ... hladam hudbu a som az zhrozena, kolko skvelych ponuk mi prislo od kadejakych falosnych neviest tu a potom ver tu tymto zlym, ci dobrym referenciam...
Odpovedať
Profilova fotka
@ivetka8888 typujem ponuky sa pohybovali okolo 150 - 200€ a vsetko vsetko v tom, nenormalne super ceny a este aj pri rychlom jednani zlava a stastna hodina 8-) 8-) 8-) :-D ;-) ..... MISKO - palec hore, tu sa netreba rozpisovat ;-) , profik na slovo vzaty!!! ... ale monkalulu, nech si kto si, na svetla musim zareagovat, kopec DJ's skrytych za falosne nevesty na tejto stranke nema ani 10€/mesacne, aby si tu zaplatil reklamu,resp.mozno by to bolo aj zbytocne,lebo nie je co ukazat...ale v zasade, mozete tak akurat snivat o takom svetelnom parku ako ma on a od zavisti tu vypisovat kraviny!!!
Odpovedať
Profilova fotka
myslim že jdnu negativnu spravu zakryje ďalších 20 pozotívnych :-d
Odpovedať
Miška Herdu môžem len a len odporučiť..bol skvelýýýý...urobil všetko podľa našich želaní....výborný zabávač a ako DJ hral bez prestááávky výborné tanečné hitovky a dokonca nás prekvapil aj spevom....Taktiež makarena v jeho podaní je neprekonateľná:) Aj vďaka nemu dopadla naša svadba na výbornú:)
Odpovedať
prosim vas z akej casti SR je? mate na neho kontakt?
Odpovedať
No už len 2 dni a budem pani Teším sa .
Odpovedať
Ahojte No môžem napísať , že naša svadba bola podľa našich predstáv . Michal čo sľúbil to aj dodržal a navyše cele to super zorganizoval ako starejší. Neskutočná zábava až do rána , super vtipy , scénky ..... .Podsvietil nám aj celú sálu niečo nádherné , cítila som sa ako v rozprávke. Klobúk dole pred týmto človekom . Ešte raz ĎAKUJEME za náš najkrajší deň nášho života.
Odpovedať
Ahojte, bola som už na rôznych svadbách a plesoch, ale takéhoto úžasného starejšieho a zároveň DJ sme s manželom nezažili.. Od prvej chvíle v deň svadby organizoval všetko, my s manželom sme v náš deň nemali absolútne žiadne starosti. Je nielen úžasný starejší a DJ a zabávač, ale aj výnimočný človek. Je s ním skvelá komunikácia, dá sa s ním dohodnúť úplne bez problémov. Klobúk dole! Vrelo odporúčam, my aj hostia boli nadštandardne spokojní!! Ďakujemeee Miško :-)
Odpovedať
Michala možem len odporučiť každej neveste, ktorá sa chce na svojej svadbe fantasticky zabaviť. Michal je profesionál, vie čo robí, všetko mi zorganizoval a nemala som žiadne starosti. Je vtipný a všetci hostia si chválili skvelú zábavu. Hudba super, hral každý štýl, podsvietenie len doladilo atmosféru. Tažke palec hore a obrovské ĎAKUJEM za všetko :). Ak by som mala túto svadbu organizovať ešte raz, tak svoje rozhodnutie určite nemením.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Môžem sa spýtať či pán Herca nie je moc drahý ?? Uvazivala som nad ním len mame trosku obmedzený rozpočet. Či sa mi to stále oplatí skôr ako si volať zvlášť staršieho a dj-a. Bolo to viac 200€ ? Dakujem
Odpovedať
Ja som ho mala na svadbe a bol TOP ;-) vybrala by som si ho zas a zas :-) Vsetko zorganizoval a nemali sme ziadne starosti...myslel na kazdy aj najmensi detail ...U nas presvedcil aj ludi ktory starejsieho ako takeho zavrhovali...a hned po svadbe mi zacali vyvolavat znamy a ziadali si nanho kontakt :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?