DJ Jaro Talian na svadbu v Košiciach. Máte kontakt?

Prosím dvievčata pomôžte mi prehladala som cele formu ale nepodarilo sa mi najst :-S(hoci viem ze tu to niekde je) kontakt na DJ Jara Taliana. Mohol by mi niekto z Vás pomôcť prosím? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My ich mame tuto sobotu a su super. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte dievcata, pocula som vela pozitivnych ohlasov na DJ Jara Taliana. Poskytne mi prosim niektora z vas nejaku ukazku jeho prace? Volala som aj jemu, ale vraj teraz nema ziadnu ukazku k dispozicii. Dakujem velmi pekne.
Odpovedať
ahoj stevka my sme ho mali na svadbe :-) , ale ukazku neviem, kedze byvame v Prahe a v KE sme az tak v oktobri :-)
Odpovedať
ahoj yvetta, ukazku sme uz zohnali a aj sme si ho rezervovali :-) Ale mam na teba este otazocku...Povedal, ze on na ziadne zmluvy a zalohy neveri, ze mu mame len tyzden pred svadbou zavolat, ze u nas hra...ale mame trosku strach, ci on na nas nezabudne...Mal aj u vas takyto pristup?
Odpovedať
ahojky stevka ani my sme u neho nemali zmluvu a ak sa bojis tak mu este raz zavolaj ci Vas ma poznacenych....(napr. mu zavolaj tak buduci rok na zaciatku) ja som mu volala este aspon 2krat do svadby, lebo som sa tiez bala, ale mal nas poznacenych takze podla mna v tomto je ferovy...a spolahlivy aj kamoska ho mala takto bez zmluvy a zalohy a tiez ich nesklamal :-) inak vraj si nas daval do nejakeho kalendara ci co cize si myslim, ze ked Vas tam ma poznacenych tak nezabudne...my sme mu tyzden pred svadbou volali hlavne preto, aby vedel presne kde hra atd... a sme mu akurat este povedali detaily svadby a co ocakavame od neho ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte....mi sme mali tiez taliana na svadbe 7.7 2007......bolo velmi super..kazdy z hosti sa zabaval...doporucujem taliana kazdemu...vyborny zabavac.....
Odpovedať
ahojjte baby.neviete mi prosim napisat cislo na Jara Taliana?asi najlepsie by bolo na internu postu.dakujem vam velmi pekne... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, chcela by som sa vás opýtať, či neviete o nejakom lacnejšom DJ v okolí Košíc..robíme len malú svadbu a vobec netuším,kolko si za to zapýtaju,alebo koľko taký DJ stojí.. :-o
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
nemohli by ste mi poslat kontakt na toho dj Jara Taliana?? ;-)
Odpovedať
@nikus3b Ahoj nikus, ja ho mam zarezervovaneho tiez na jul 2013 :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkac7 a uz si s nim mala aj stretko ?? aky je ?? ja sa este stale nvm rozhodnut ci zivu hudbu alebo dj :-| a kolko berie za svadbu, ak sa mozem opytat??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, mozete mi niekto poslat kontakt na jara taliana?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?