DJ Gabo na svadbu - máte s ním skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte baby, vybrala som si na svadbu DJ Gaba a idem si ho aj potvrdit, ale trochu ma znepokojuje ze som nevidela ziadne jeho video referencie. Tym padom som nepocula ako komunikuje s ludmi co je tiez dost dolezite... Nemali ste ho niektora, neviete mi povedat ako ste boli spokojni pripadne mi poslat video zo svadby? Dakujem vam kraaasne :)
Odpovedať
On by ti mal ponuknut video zo svdieb. Len si ho vyziadaj od neho.
Odpovedať
Profilova fotka
praveze som si pytala uz viac krat a stale hovori ze respektuje sukromie svojich klientov...cize mi neukazal nic a to ma trochu brzdi v rozhodnuti. nemali ste ho niektora pls? ma tu na mojasvadba kopec referencii a nikto realny mi k nemu nevie nic povedat,..tak sa mi to zda trochu cudne.
Odpovedať
Profilova fotka
bol som s gabom na viacerych svadbach a vsetky bolo ok. gabo je vybookovany aj bez toho aby tu musel nieco dokazovat nejakymi smiesnymi ukazkami, ktore aj tak nic moc nepovedia......
Odpovedať
Ahoj ja som bola u kamosky na svadbe na ktorej hral DJ Gabo a mozem len a len odporucit....chcela som ho aj ja na svoju zial uz bol obsadeny.... takze odporucam... :-)
Odpovedať
ahoj, mala som ho na svadbe a odporucam vsetkymi desiatimi, velmi ustretovy, mily clovek a profesionalny pristup 3x som menila cely program a 3krat sa mi nanovo prisposoboval dokonca dva dni pred svadbou, je sice casovo dost vytazeny, no ak sa nemoze stretnut osobne, nepochybne si najde cas aspon telefonicky a prisposobi sa bez problemov. Pocas svadby bol skvely, moderoval priebeh, upozornoval hosti na to kedy co bude, co maju cakat, aky je dalsi program, dokonca som ho poziadla aby upozornil na knihu hosti, nemal s tym ziaden problem, spisali sme piesne, ktore ma hrat, piesne, ktore nema hrat - navrhol svadobny program - aktivity, nemam jedinu vycitku, ak je este volny v termin, kedy potrebujes, urcite nevahaj :)
Odpovedať
Profilova fotka
@denkyvideo veľký súhlas, najmä s tými videoukážkami ( nehovoriac o problémoch s autorskými právami kameramanov a svadobčanov ) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zial treba mat sozu na vyplatnej listine....:(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Baby, uz mam po svadbe a Dj Gabo bol TOP!!! Vrelo odporúčam. Veľmi milý človek, všetko na úrovni komentuje/uvádza čo veľmi pomôže hlavne keď nemáte starešinu. Boli sme veľmi, veľmi spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
Taktiež odporúčam. Vie, čo robí a robí to dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahoj, DJ Gabo bol absolútne geniálny. Mali sme ho na svadbe v auguste 2016 na odporúčanie a bol úžasný! Dohovor s ním bol absolútne bez problémov, videli sme sa na káve pár mesiacov pred svadbou, tam nám všetko vysvetlil, ukázal, pomohol. Dohodli sme sa orientačne na všetkom čo bolo treba. Tam sme ho spoznali ako človeka. DJ Gabo je veľmi otvorený, zábavný, energický, charizmatický, doslova šouman a živel. Na druhej strane je veľmi spoľahlivý, flexibilný, seriózny, jednoducho profesionál so všetkým čo k tomu patrí. Pár týždňov pred svadbou sme mu mailom poslali približný harmonogram a posledné detaily pred svadbou sme vyriešili mailom a telefonátom (tiež veľmi rýchla odpoveď). V deň svadby prišiel načas, dve hodinky pred začiatkom, mal vlastné osvetlenie, bezdrôtové mikrofóny, aparatúru, všetky nádstavce, káble a držiaky, jednoducho všetko. Tam na mieste sme už nemuseli nič zháňať. Počas celej svadby hral úplne úžasne, bolo vidno, že už odohral veľa svadieb, mal vychytané všetky muchy, (napr. hral podmazovú hudbu popri slávnostnom obede, načo veľa DJov zabúda), uvádzal každú aktivitu, hral na želanie, mal rôzne štýly, nie len moderné a stariny, ale hral aj 60.roky, rokenrol, swing, jednoducho pracoval so svadobčanmi čo akurát tancovali na parkete. Parket bol stále plný! čo je najjasnejším dôkazom toho, aký je dobrý :) V skratke, naozaj nemám jedinú výhradu na celej svadbe. Odporúčam ho všetkým ostatným nevestičkám všetkými desiatimi. Vážne je vidieť, že je skúsený a s ním sa vám nestane žiadna nepríjemnosť a nič vás neprekvapí, poradí vám, pomôže a budete veľmi radi, že ste si zavolali práve jeho. Držím palce! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
DObrý deň, chcem sa opýtať aj ste ho nakoniec mali - DJ Gabo a ako? Ď.
Odpovedať
@jilys ja mam s nim presne tu istu skusenost ako @nevesticka2016 :) vrelo odporucam,je skvely.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@vladkaolejar ahoj prosím Kolko berie DJ Gabo za svadbu? Dakujem velmi pekne
Odpovedať
ahoj, my sme mali svadbu 3 roky dozadu, skutocne neviem kolko berie teraz, no odporucat ho mozem vsetkymi desiatimi, profesional, dobre sa s nim jedna a velmi prijemny a ochotny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?