Dj Dodo Haspra

Poprosim Vas o akekolvek skusenosti s horeuvedenym Dj-om, odporucil mi ho Dj Gabo, pretoze on uz je obsadeny:(ale nikde som nenasla ziadne referencie:( Dakujem.
Odpovedať
Ahoj. Ja mam ten isty problem. Tiež mi ho doporučil Dj Gabo, ale zatiaľ som nikoho nenašla, kto by mal s ním skúsenosť...
Odpovedať
Baby staci si dat do google Dodo Haspra a najdete tam vsetko :) Pracoval v televizii a mal vlastne relacie v radiach Sity a Best. Vystudoval na VŠMU zvukovú dramaturgiu, tak ako jeden z mala dj-ov ma na to co robi aj vysoku skolu. V Cechach ho zastupuje jedna z najvacsich agentur Partagency, ktora zastupuje Gotta, Vondrackovu, Michala Davida,Pala Haberu, Petra Nagya a pod. Je tam spolu v ponuke s Leošom Marešom. Tato agentura odporuca len styroch Dj-ov na prestizne party. Tak to hovori za vsetko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahoj, mne ho Gabo tiez odporucil. Uz ste ho niekto mal na svadbe? Hladam skusenosti z prvej ruky. Dakujem
Odpovedať
Ahojte, nam ho DJ Gabo takisto odporucil a boli sme nadmieru spokojni. Stretli sme sa 2 mesiace pred svadbou, kde sme si ako neskuseni dali poradit co a ako. Bol prijemny a dal nam vela rad co a ako funguje a co z toho chceme mat na nasej svadbe. Par hodin pred svadbou sme mu poslali par pesniciek (vratane menej znamych) ktore by nas potesili a ani sme nedufali ze ich zozenie - no zohnal :) Hral vsetko mozne od vymyslu sveta a nalada len gradovala a gradovala... VRELO ODPORUCAM :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@mi_mo Ahoj.aj mne odporucil dj gabo tohto dj,takze ste boli spokojní? Cena ktoru si on pytal bolo kolko ak smiem spytat.ďakujem 😃
Odpovedať
@szalminka Ahoj, fuuu no bolo to davno, ale vyslo to na cca 50e zaloha a zvysok bol medzi 200-300. no zavisi od toho ake mas predstavy a aku techniku bude musiet zabezpecit. Kazdopadne odporucam sa stretnut s nim osobne, nic za to nedate :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mi_mo no uz som si s ním písala, takze sme si ho rezervovali, a dohodli sme sa tak ze v januari by sme sa s nim chceli stretnut a dohodnut na podrobnostiach, mne povedal cenu 400eur, ale tiez este zavisi čo budeme chciet do plusu..:) dakujem ti pekne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte. prosim vas, mate este niekto skusenosti so spominanym DJ-om? dakujem velmi pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?