Dj Bobot z Banskej Bystrice - máte skúsenosti?

Mate s nim niekto skusenosti?dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, viem, že táto téma je už staršieho dáta, ale keďže som pri výbere DJa nenašla žiadnu recenziu na tohto pána DJa, chcela by som poskytnúť tú svoju pre všetky budúce nevestičky :) svadbu sme mali pred dvoma dňami a aj vďaka tomuto PÁNOVI DJovi dopadla nad očakávania!!! veľmi, veľmi ho odporúčame, všetci ľudia boli z neho nadšení!!! každý ho len vychvaľoval, hral pre všetky vekové kategórie, čiže si každý prišiel na svoje...skvele celú svadbu odmoderoval, plne zastúpil starejšieho, ktorého sme nemali...družičky ho nevedeli vynachváliť, keďže mali pripravený program, Duškovi dali harmonogram a viac nemuseli riešiť..Duško presme vedel, čo kedy a ako, vždy skvele vybral pesničku, ktorá sa hodila k danej situácii...napríklad keď som hádzala kyticu, pustil All the single ladies od Beyoncé, keď mi ženích sťahoval podväzok, pustil You can leave your hat on, to všetci začali vískať od nadšenia :D aj personál, ktorý má množstvo svadieb za sebou, ho vychválil do nebies, čašníčky sa vyjadrili, že keď sa budú vydávať, určite chcú, aby im hral :) dokonca mal plátno, na ktorom púšťal videoklipy ku každej pesničke..aj to si svadobčania pochvaľovali :) taká drobnosť, ale tiež to dopomohlo zábave, napríklad keď pustil Macarenu, Hafananu, ľudia podľa klipu tancovali :D taktiež musím spomenúť skvele nasvietený stan, pod ktorým sa hostina konala.. takže zhrnutie všetkých superlatívov, najlepšie rozhodnutie, aké sme len mohli spraviť, odporúčame všetkými dvadsiatimi ;-) Duškovi veľmi pekne ďakujeme!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja musím tiež pridať moje chvály na tohto DJa, ktorého nikto moc nespomínal a tak sme boli trochu v očakávaní, čo to bude :) Mali sme svadbu v septembri a tohto DJ si pochvaľoval každý, od nás mladomanželov, od hostí a najmä deti. Robil nám aj moderátora a viedol v podstate organizačne celú svadbu - podľa nášho harmonogramu. Skvelý program pre deti, za to boli vďační všetci, pretože sme mali veľa detí a on im spravil taký úžasný program a tak ich roztancoval, že až. Mali sme aj večerníček, tanečnú projekciu, výborné osvetlenie, super príhovor... Nadmieru sme boli spokojní a vrelo odporúčam!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@hranoska @zuradko Babuľky viete mi napísať cca cenu....rozmýšľam nad ním lebo budeme mať cca 16 detí rôznej vekovej kategórii....Ďakujem
Odpovedať
My ho budeme mať ako DJ-a v auguste :-) Teším sa :-)
Odpovedať
@nikaamatko mohla by som poprosiť kontakt na Dj Bobota. Ďakujem
Odpovedať
ahojte baby, mohla by som aj ja poprosiť kontakt na Dj Bobota aj cenu koľko berie?ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, viete mi niekto povedať aká bola nakoniec suma za DJ? Ďakujem pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?