DJ Benny - referencie a skúsenosti

Ahojte vsetci!! poznate niekto DJ Benny? Ma s nim niekto skusenosti, ak ano tak ake?! hladam DJ na svadbu, no neviem sa rozhodnut koho vybrat. Neviete niekto odporucit niekoho s dobrymi skusenostami. tesim sa na vase odpovede.
Odpovedať
1
2
10
ahoj, ja tiez zhanam dakeho djja na svadbu v michalovciach, hlavne aby bol bolo mozne s nim do podrobnosti dodnut repertoar! poradte!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Poznám DJ Bennyho. Hral na svadbe mojej kamošky v lete - auguste. Boli sme všetci veľmi spokojní. Hudba bola veľmi dobrá, mal pestrý výber z každého žánru od ľudovie, cez oldies až po súčasnú modernú scénu. Požiadavkam svadobčanov tiež dokázal vyhovieť. Atmosféra na svadbe bola skvelá, bavili sa deti, mladí a aj starí. Mal to všetko dobre zorganizované. Bola som už na mnohých svadbách a musím povedať, že tak dobre som sa nezabavila ešte na svadbe. Všetko bolo perfektné aj tým ako to bolo zorganozované a aj partia sme boli skvelá, no viem veľmi dobre, ako dokáže zlý DJ pokaziť celú zábavu na svadbe. Aj to som zažila, preto DJ Bennyho by som odporúčala všetkým, nemám s ním zlé skúsenosti. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte holky nemáte niektorá osobné skúsenosti s týmto Djom? Má aj tu na mojasvadba.sk v katalogu firiem svoju záložku ale ked som si ho dala vyhladat vo fore tak mi to našlo len pár neurčitých odkazov a žiadne poriadne referencie.ďakujem za každú skúsenosť.
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne ho mam uz bookovaneho na september, trvala som na tom, ze ho uvidim live este pred tym, nez sa rozhodneme. Prisiel (z Popradu a ja som v BA), prebrali sme nejake veci, dal mi cas na rozmyslenie. Ja zatial len kladne skusenosti. pokial mam dobre info, tak hral aj svadbu flasikovcom.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my ho mame na oktober, videli sme sa este v zime. poznam ho uz dlhsie aj ked svadbu jeho som este nezazila. splni vsak vsetko o co klient poziada, staci sa s nim spojit. hral viac VIP svadieb a ma roky profi skusenosti. okrem toho je aj skuseny moderator a ma krasny hlas.
Odpovedať
cavte holky, mam cerstvu skusenost :-), mala som ho na svadbe tuto sobotu a bol supeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!! Je fakt, ze kym som ho nasla, preluskala som skoro cely net, ale rozhodli referencie (nepopieram, ze rozhodujuca bola svadba u Flasikovcov a ples ministerstva zahranicnych veci ;-), kazdopadne nelutujem v nijakom smere. Michala.s postup je asi taky, ze sme sa stretli (stretko sme dohodli v PP - svadba bola na Vinianskom jazere, co je okolie Michaloviec, pricom vzdialenost nebola ziaden problem, kedze hraje po celom Slovensku). Na stretnuti som z neho bola cela paf :-), ked budes pocut jeho uzasny mikrofonicky hlas - pochopis :-))), vyhovel nam vo vsetkych smeroch, rodicia z neho tiez boli mimo, perfektne sa prihovaral nielen nam, ale aj svadobcanom, fakt dobra praca s "publikom". V podstate uz ked sme sa s nim stretli pred svadbou, tak hovoril, ze je to hlavne nas den, tak nech si ho uzijeme a vyhovel nam absolutne vo vsetkom. Playlist sme mu dodali asi tyzden pred svadbou a zahral kompletne vsetko, co sme si zaziadali. V soku som bola, ked sme si dohadovali prestavky po tanecnych kolach - typek zavalil, ze nie je plateny za to aby sedel, ale za to aby hral - absolutny profik - a to neprehanam.... Som z vychodu, tuna robi DJ-a pomaly kazdy chalan a pytaju si za to tolko ako Benny a neda sa to porovnat... A hudba na svadbe je zaklad, ked si ho vyberies, myslim, ze nebudes lutovat.... K)
Odpovedať
Ahoj. DJ Bennyho poznám a možem iba doporučiť. Je to skutočný profík, ktorý odvedie výbornú prácu a možete sa na neho spoľahnuť. To čo sme si dopredu dohodli, platilo a splnilo sa a v podstate som sa o to nemusel starať. Mali sme svadbu v exteriéri, ozvučil vonkajší priestor a altánok + celú diskošku v historickom kaštieli aj so svetelnými efektami, ktoré boli super. Výber hudby sme nechali na neho a nesklamal, s citom poskladal repertuár podľa zloženia hostí a bavili sa fakt všetci. DJ Benny ďakujem
Odpovedať
Ahojte :-) Hlasi sa spokojna nevesta - pred vyse mesiacom som sa vydavala a ako DJ-a sme mali DJ Bennyho :-) Nakolko aj s drahym zijeme mimo SR, tak sme vsetky podrobnosti dohadovali na poslednu chvilu. Svadba bola v Spisskej Novej Vsi, do Popradu na stretnutie to bolo teda len naskok a playlist sme dohadovali az v stredu pred svadbou! To, co bolo na schodzke dohodnute splnil do posledneho, z vybraneho repertoaru zahral snad vsetko co sme chceli. Musim pochvalit aj aparaturu - vela "DJ-ov" sa snazi aj o nemozne, laserove luce a podobne - co sa na svadby nehodia .... nam Benny osvetlil a ozvucil miestnost presne ako ma byt, cely cas vytvaral skvelu atmosferu a nami zvolene pesnicky striedal tak, aby sa bavili vsetky vekove kategorie. Velmi sme si vazili aj jeho spolahlivy seriozny pristup. Na zaver by som este vyzdvihla jednu malickost - svadby byvaju kratsie i dlhsie - ta nasa trvala do siestej rana :-) DJ Benny bol posledny, kto odtial odchadzal. Velmi ocenujeme, ze bol ochotny s nami vydrzat do tak neskorych rannych hodin a este sa s nami aj lucit s usmevom. DJ Benny, dakujeme pekne :-)))))) ... a vsetkym nevestickam ho odporucam !!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
jeej riolet ahoj, my ho mame tiez dohodnuteho, su nanho same dobre ohlasy. Boli sme u neho doma uz dohodnut playlist, zatial velka spokojnost s komunikaciou a serioznostou. Potom sa ohlasim ako to dopadlo, ale verim, ze fajn aj po precitani tvojho prispevku ;-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
:-) ahoj simika26 ... v prvom rade drzim palceky na svadbu, vidim, ze ju mate co nevidiet - poriadne si ju uzite, predsa len ... byva len raz za zivot :-)))) a v druhom, ak mate Bennyho, tak mozes byt kludna - spravi tam taku atmosferu, ako nikto :-)))) Taaaaak uzivaj posledne dni slobody ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dj Benny - vyber, kvoli ktoremu mozete do svadby po nociach pokojne spavat:) Anti dj typy ho samozrejme mierne ofrflu, ale na parkete sa napriek tomu budu hojne zvrtat. Naozaj seriozny pristub, slubi len to, co dokaze splnit. Tak si ho uzite:)
Odpovedať
Re: DJ Benny Zabaval nas pocas nasej svadby. Absolutna spokojnost. Seriozny pristup od prveho emailu. Ocenujeme snahu zohnat hudbu podla nasho vyberu. Taktiez zaobstaral skvele osvetlenie, co dodali k atmosfere. Urcite odporucame!!!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
viola asi si si nevsimla, ale ak niekto nezada pri registracii datum svadby, tak vzdy ukaze jeden a ten isty datum 30.nov.1999... nemas zaco :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
viola btw ty mas takisto tento den ako den svadby... keby si napisala prispevok o Bennym a mala uz svadbu za sebou, tak by si bola v poradi X-ta, ktora ho v ten den mala.. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
viola samozrejme, ze je od zaciatku do konca ;-) zmluva je spisana od 16tej (samozrejme, ze sa pride pripravit skor) do 4tej rana, tak by bol vrchol, keby v polovici zbalil aparaturu a odisiel :-D zatial som nanho pocula same dobre ohlasy, je naozaj k svojej praci zodpovedny, dve hodiny nam u seba doma pustal hudbu a pomahal nam spisovat playlist atd.. hral aj prominentom, takze skusenosti ma dost ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj,ja mam inu skusenost s tymto DJ-jom Bennym.Viacerí hostia sa zhodli na tom ze najslabsou vecou na svadbe bol Dj.taky skuseny DJ Benny ktory uz ma svoje meno,by nemal odohrat svadbu takymto sposobom.Necitlivo reagoval na tancujucich hosti,ked pustal skladby ktore skor vyhanali ludi z parketu.Prist,zahrat,zarobit a odist.určite by som ho neodporučil nikomu.
Odpovedať
Andy3333, predstav si, že aj ja som bol na tej svadbe. Počas celého večera. Tak dlho preto, lebo som robil pomocného technika a situáciu som videl od A po Z. Ale pokiaľ by si mal v zámere znechutiť budúce nevesty znevažovaním práce DJ, najprv si zisti od kameramana a fotografa danej svadby, ako hodnotili Bennyho prácu oni. Ich pohľad na vec je určite triezvejší (a to doslova), ako ten tvoj. Informácie, ktoré si napísal sa ani v najmenšom nezakladajú na pravde. Sám dobre vieš, že naplniť sálu pre 200 ľudí počtom 60 hostí je kúzlo. Aj z toho počtu boli vydelení ľudia, ktorí nemali snahu sa baviť už od začiatku . To, že na svadbe svojích kamarátov ste si urobili debatné krúžky na úplne iné témy, bolo dosť nevkusné, presne tak, ako vyniesť si alkohol pred vchod a konzumovať ho tam. Chodil som na fajčiarsku pauzu vonku a bol som svedkom vaších rozhovorov. Zaujímalo vás iné, len nie svadobné dianie. Na pódiu sa zastavili aj hostia, ktorí si vyžiadali svoje skladby, ktoré im Benny zahral. Prečo si neprišiel aj ty ? Nebol by ani najmenší problém pustiť ti tvoj song. Stačilo povedať...
Odpovedať
ahoj
Odpovedať
Ahoj volam sa janka a s mojim panom manzelom sme mali svadbicku len nedavno 21.augusta 2010 v Starej Lubovni :-) .Velka davka nasej vdaky patri Dj Bennymu.uz od prveho telefonatu som bola velmi milo prekvapena jeho mikrofonickym hlasom, ktory ma presvdcil o tom ,ze stoji za to spon sa stretnut 8-) .....no po prvom stretnuti som vedela, ze Dj berie svoju pracu velmi seriozne vazne ale hlavne uplne do najmensieho detailu, pretoze on nam chce zahrat najlepsie ako vie a jeho vlastne slova zneli ja tu som pre vas nie preto , aby som sedel na stolicke ......a tak aj bolo ...na stretnuti nas o vsetkom oboznamil, podpisali sme zmluvy a dokonca nas zobral a ukazal nam osvetlenia vselijake lasery, cd, a tak dalej .....nam uz neostavalo nic ine ako cakat na nas den. kedze my zijeme obaja v zahranici nebolo velmi lahke sa dohodnut po telefone hlavne ked ja mam narocnu povahu , ale s Bennyho trpezlivostou sme to hravo zvladli .....aj do najmensieho detailu ....a po par telefonatoch sme sa konecne stretli na samotnej svadbe kde bolo naozaj uzasne a som velmi vdacna za to ze sme s Bennym vsetko prebrali do detailov , pretoze tie najmensie detaily zrobili naozaj velku ale hlavne uzasnu zmenu na nasej skvelej uvolnenej bezstresovej zabave!!!!!!a este dnes sa ma hostia pytaju kde som Bennyho nasla, pretoze co on dokazal na nasej svadbe vobec nebolo lahke pretoze 200 hosti 200 chuti ale kazdy jeden z nich sa bavil, ci to boli deticky, mladez alebo nasi v tych najlepsich rokoch a preto nasa uprimna vdaka Dj Benny ...hudba bola tym dolezitym bodom pre nasu skvelu zabavu Dakujeme ...Janka a Marko ....
Odpovedať
Profilova fotka
Cafte! ked si citam prispevok od andy3333 tak mi napada jedine - kto chce psa bit, palicu si najde. My sme mali Bennyho 4.9. a o piatej rano som ho doslova prosila, nech ohlasi, ze tento song uz je posledny, a nech okamzite vsetci vypadnu spat :D ozaj sme sa skvele bavili, a to som mu samozrejme este stazila podmienky - spievala som live a vonku sme pustali lampiony za sprievodu hudby, takze mal s nami plne ruky prace, ale zmakol to ozaj profesionalne. dakujeme.
Odpovedať
DJ Benny hral a zároveň moderoval aj na mojej svadbe 28.8.2010. Keďže pracujem v médiách bola som pri výbere dosť náročná. S manželom sme boli nadmieru spokojní. Dokázal vytvoriť výbornú atmosféru, má profesionálnu aparatúru, zbytočne nepodlieha súčasným žánrom ako sú haus a pod. (i keď na važiadanie zahrá aj to). Po ľudskej stránke je úžasný, nápomocný a rozhodne ho každému odporúčam. Samozrejme, najlepšie je dohodnúť si pravidlá vopred a potom ho zbytočne nestresovať - i keď on je stále usmiaty a stresu evidentne nepodlieha :-) Benny by si zaslúži pracovať v ktoromkoľvek rádiu na Slovensku, ktoré je dobré. Jeho skúsenosti sa odrážajú na kvalite, ktorú ponúka všetkým svadobčanom. Takže neváhajte a kontaktujte ho čím skôr! Môže sa totiž veľmi ľahko stať, že nebude mať voľný termín a tým by ste prišli o moderátora, zabávača a úžasného DJ. A to by ste asi nechceli :-) Benny, ešte raz ďakujeme. Magda a Tibor
Odpovedať
Dobry den, DJ BENNY nam hral na svadbe 11,9,2010. Musime potvrdit, ze je velmi profesionalny, prijemny a zodpovedny. Boli sme u neho doma, kde nam ukazal, celu svoju aparaturu, dokazal nam vo vsetkom poradit. Dal nam cas na rozmyslenie, neskor sme s nim spisali zmluvu. Aj napriek tomu, ze ja som strasne chcela na svadbu zivu hudbu, vobec nelutujem. S nicim nebol problem, ku vsetkemu sa dokazal prisposobit. Kedze sme nemali konkretny vyber skladieb na nasu svadbu, vsetko bolo na nom a vazne nesklamal. Hral piesne pre vsetky vekove kategorie, ludia boli velmi spokojni, nielen s pesnickami ale aj s osvetlenim, bolo to krasne spestrenie. Vazne ho mozeme len odporucit a tymto sa mu aj velmi pekne podakovat:-) Ostavame s pozdravom ADKA A PALI
Odpovedať
Profilova fotka
zdravim :) benny nam hral aj na nasej svadbe 23.10.2010, bol perfektny, od zaciatku bolo vidiet, ze je to pedant, vsetko ma rad na svojom mieste, pouziva kvalitnu aparaturu a po porade s nami presne vedel, co nam sekne a usil nam na mieru celu svadobnu muzicku ;-) osvetlenie nemalo chybu, prijemne prekvapenie. urcite odporucame 8-) dakujeme benny bol si skvely! x-) Marek a Albinka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pekný deň, my sme mali DJ Benyho na svadbe 9. 10 . 2010. pravidelne stretnutia, detailna priprava, casta komunikácia o nasich poziadavkach a jeho technických požiadavkách, pripraveny zoznam piesni čo sme požadovali. hrane bolo všetko od kačacieho tanca po Davida Guettu. ako sa ludia bavili vidim len na DVD lebo ako nevesta so zenichom sme stale kdesi lietali a priebezne sa lucili s hostami a len obcas sme sa vyskytli na parkete. ale bavili sa vsetcii, nemali sme ziadnu negativnu spatnu vazbu. na co by som upozornila su ludia s 1 a vyssim promile, kt. sa dozadujú piesni okamžite a vplyvom alkoholu nie su schopni pochopit, ze sa skladba akú chcu neda pustit ihneď resp. sa nehodí napr. do oldies kola-taki sa najdu vzdy na kazdej svadbe a tým človek nikdy nevyhovie. iného DJ nepoznám kedže naša rodina mala len živé kapely, neviem porovnať s inými čo sa týka svadby. čo sa ale týka našich chutí, mysliím, že sme boli "sýti" až až. na poslednej diskotéke v PP na mojej Xtej rozlúčke so slobodou hral DJ výlučne jeden štýl, na prianie hral asi podľa sympatií a aj napriek tomu, že sme boli jasne označené ako "buduce nevesty" nebol schopný zahrať nám 1 skladbu, o kt. sme ho prosili 3x a zároveň 3x to vyhlásil do mikrofónu, že to pojde o chvíľu. o 3,30 nás tá chvíľa prestala baviť a šli sme domov - toto u BENYho určite nezažijete. lenka&tibor
Odpovedať
1
2
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?