Dj alebo ziva hudba?

Zienky, nevesty. Potrebujem radu. Nevieme sa rozhodnut co na klasicku svadbu. Mame dohovorenu zivu hudbu ale cim viac idem do hlbky, tak sa mi paci myslienka DJ-a :-D uz len kvoli tomu, ze zahra fakt cokolvek po dohode. A co ziva hudba, to ma tiez nieco do seba. Rodina snubenca je za zivu hudbu, ja sa priklanam obom variantam. Prosim poradte. :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/... Tu som uz pisal vyhody / nevyhody - DJ/kapela. Vzdy je to otazka toho, co chcete pocuvat. Osobne som nazoru, ze kapela je kapela. A ziva kapela je ziva. Tu nenahradi ani nejlepsi DJ.
Odpovedať
Profilova fotka
@petuspeto ja som za DJ-a,ale je to na Vás :)
Odpovedať
Z vlastnej skusenosti....urcite kapela a z vlastnej preto lebo sme mali dj a bola som nespokojna. Ked dj, tak si ho poriadne prever a urcite mu daj playlist.
Odpovedať
Profilova fotka
@petuspeto my sme mali muzikantov a striedali ludove kola,ktore hrali s kolami disco,funky atd. Podla toho ako sa ludia bavili. Ja som jednoznacne za zivu hudbu. Tuzila som po cimbalovke a aj sme ju mali. Myslim,ze na svadbe je nenahraditelna...to je,samozrejme, moj nazor ;-)
Odpovedať
My chceme oboje. Jednoznačne bude prevládať kapela, ale keď budú mať oddych a dohrajú (budú len do nejakej hodiny), ostane nám DJ :) ak sle chcete jedno, tak kapela na svadbu určite radšej ako DJ.
Odpovedať
Dobrá je aj kombinácia cimbalovka, ktorá robí ad DJ, na Slovensku je ich dosť a niektoré sú naozaj výborné, robia aj program čepčenia, odpytovanie...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v minulosti som sa k tejto téme už vyjadril, nižšie si dovolím opätovne prezentovať svoj názor. Živá hudba je iný štýl umenia ako DJ, niekomu to je oveľa viacej po chuti a dýcha z toho iná atmosféra, keď sa všetko hrá a spieva na živo. Ale niekomu sa pre zmenu páčia piesne iba v originále a DJ má kvalitnejší archív, kde kapela tomuto konkurovať z princípu nevie. Kvalitný DJ má zväčša aj viacej rôznych podporných aktivít pre zlepšenie nálady... totiž veľa krát som sa stretol s názorom, že "my sme kapela, my iba hráme", preto vo veľa prípadoch kapela nevie vystupňovať náladu tak, ako dobrý DJ. A veľa kapiel má nie len podklady ale aj druhé, či tretie hlasy už nahraté na mini-diskoch, čiže žiadna živá hudba, niekedy ani spevy. Ale samotný výber je už vec subjektívneho názoru, vzhľadom na kvalitu kapely, či DJ-ja si každý musí vybrať to, čo mu najviac vyhovuje. Nie je totiž kapela, ako kapela ale ani DJ ako DJ...
Odpovedať
Profilova fotka
moja sestra bude mat DJ.. podla mna vie DJ spravit lepsiu zabavu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala cimbalovku aj DJ a môžem len odporučať. Pekne sa striedali a neboli žiadne hluché miesta. Pred 2 mesiacmi som bola na svadbe kde bol len DJ a teda tie 45 minutové prestávky mi fakt dosť vadili.
Odpovedať
Profilova fotka
Biele, alebo čierne ? Podľa Vášho vkusu :-)
Odpovedať
100 ľudí 100 chutí... neide o to čo ti odporučia ostatní, ale o čo máš záujem ty a čo ťa viac láka a teší...... Podľa mňa ani najlepší DJ nenahradí živú kapelu.... Ale každému sa páči niečo iné....
Odpovedať
DJ ani nie, podľa mňa niečo ľudovejšie a púšťať to z reproduktorov zasa nemá význam, na druhej strane chápem že niektoré "hity" by chýbali, kapela zasa nemôže utiahnuť tak široký repertoár. Asi najlepšie oboje :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som tiež jednoznačne za kvalitného DJ-ja. Neznamená, že keď niekto vie ako tak hrať na nejaký hudobný nástroj vie aj zároveň veľmi dobre spievať. Falošný spev a kvílenie to mi trhá uši. A to nehovorím o nástrojoch tzv. samohrajkách. Kapela hraje prevažne ľudovky a celý večer počúvať skoro to isté je katastrofa :-) To je môj názor samozrejme, my sme mali super DJ-ja s kvalitným osvetlením. DJ ti zahrá všetko. Aj ľudovky, aj moderné, rockové, oldies, pop proste čo len chceš. Kapela ma veľmi obmedzený repertoár. :-) Ešte tak max. 2 -3 muzikanti, ktorí hrajú pomedzi stoly počas prestávky DJ. Ešte som nezažila DJ-ja, ktorý by mal 45 min. prestávku ako tvrdí -slavik-. Samozrejme každému sa páči niečo iné a podľa toho sa treba rozhodnúť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?