DJ aj kapela

Ahojte, mali ste na svadbe Dj a k tomu aj zivu hudbu(kapelu)?....Neviem sa rozhodnut ci oboje alebo jedno z toho. Ake su vase skusenosti? Ako je to cenovo?Co vas stal dj a co kapela?
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesta2015 ahoj, ja som kontaktovala cimbalovú hudbu Popradčan, su na nich vynikajúce recenzie...môžeš si ich dať aj ako čistú kapelku, aj v kombinácii s DJ- v kombinácii s DJ- si priprav 1000 eur...toľko berú, od odobierky až po redovú a uplny záver...takže pre mna cenovo nevyhoda, ale veľa veľa neviest si ich pochvaľuje, takže ak na to máte, choďte do toho, myslím, že neoľutujete :) a o iných nemám predstavu, tiež sa ešte len budem vydávať, nakoniec sme sa rozhodli, že vezmeme len DJ-a. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj rad pomozem kontaktuj ma na tel. cisle alebo facebook.com slavodj romco
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali DJ aj cimbalovku a môžem len odporúčať. Každý si prišiel na svoje. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, keď už sme boli spomenutí v príspevku vyššie, tak sa aj ja pridám do diskusie ;-) Na svadbách odporúčame v prípade záujmu o ľudovú kapelu vždy aj DJ-a, pretože nie všetkým hosťom pasuje živá hudba tohto typu (aj keď napríklad hrá aj moderné skladby). Je ale potom prirodzené, že cena pri päťčlennej kapele + DJ-ovi je vyššia, ako len pri DJ-ovi samotnom. Napríklad naša cena je vždy iná, záleží od zostavy muzikantov, ktorú požadujete; od vzdialenosti, ktorú ku Vám musíme precestovať, ale aj od toho, čo všetko máme zabezpečovať (cimbalovka + Váš DJ; cimbalovka + náš DJ; hranie len v sále; hranie aj pri dome/kostole, hranie len do polnoci, hranie do rána,...). Odporúčam teda pozisťovať priamo u kapiel a DJ-ov ;-)
Odpovedať
Ja som riešila podobnú dilemu, nakonec som objednala DJ 300e a kapelu od cca 19:00 do 1:00 (husle, viola, basa, harmonika) za 350. Cenovo sa mi to zdá veľa, ale ľudová hudba spraví najlepšiu atmosféru aj zábavu:) aj tak stále pochybujem, či som spravila dobre ;)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ak hovoríme o živej hudbe v zmysle ľudovej hudby... to je určite výborný nápad. Ale mix DJ-ja a živej hudby, ktorá hrá do tanca podobný štýl, to nepovažujem za dobrý nápad. Tieto dve zložky sa majú štýlovo dopĺňať, ak tomu tak je, je to len a len v prospech veci.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa je ideálna živá kapela ktorá hrá aj moderné aj ľudové skladby.Máte to to v jednom a za jednu cenu. 8-)
Odpovedať
@annalicious_ ako to dopadlo? Ja mam v pláne tiež DJ + kapela chcem aby to niekto odmoderoval zahral podraz cez prestávky a po polnoci hral do rana tancovacky. Ale zíva hudba je živá a mam kapelu ktorá hra super tak nechcem len DJa.
Odpovedať
@katikaq Dopadlo to výborne, stále niečo hralo... neboli žiadne hluché miesta, len som občas musela DJ ukľudňovať, aby dokončil kolo a pustil kapelu. DJ hral moderné a potom repete, kapela zasa len ľudovky - boli v krojoch a bolo to úžasné. Spravili skvelú atmosféru. Všetci hostia si veeeľmi pochvaľovali, zabavili sa všetky generácie a aj počas jedla hral príjemný podmaz... len tá cena:/ Ak by som mohla odporučiť, vybrala by som si ľudovú hudbu, kde jeden z členov robí DJ.. ale nájsť takých nie je vobec jednoduché:) Určite by som nevolila kompromis - kapelu, čo hrá aj ja… Tieto pseudo skupiny, pupkatý 50tnik s varhanami a slečna s trvalou, sú podľa mňa hrozné a lepší je už aj samotný dobrý DJ, ako takéto retro duo ... ale proti gustu žiaden dišputát :-D
Odpovedať
@annalicious_ Ďakujem :) a koľko Ťa to vyšlo spolu? Ak to teda nie je tajné.. U nás to bude asi naopak. Čardáše zadáme DJovi a rock´n ´roll bude hrať kapela :D
Odpovedať
@katikaq kapela (5členov) 350e a DJ 330e aj s cestou Musím ešte povedať, že DJ začal po svadbe vymýšľať, že cena bola bez DPH, tak som rada, že som mala zmluvu..
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?